ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

matinale

matinale

23.06.2009 12:15:26

О! тут прогресс налицо )

Вика, спасибо за фотоотчет

Цитувати

virtuoso

virtuoso

23.06.2009 15:04:40

З достовірних джерел відомо, що продажі в останні дні пожвавились. Зокрема, за вчора-сьогодні продано мінімум 3 квартири.
Вибір ще є (хоча не такий великий, як у січні), а от з паркомісцями вже туго.
Інфо для потенційних інвесторів...

Цитувати

sergeyL

sergeyL

23.06.2009 15:28:21

А як, щодо договору з забудовником. Почитав цей форум та дізнався, що у відділі продажу інвестори зпочатку підписують попередній договір, а перед здачею об`єкту - основний. Це так? І якщо так, то чи є ця схема надійною?

Цитувати

virtuoso

virtuoso

23.06.2009 15:43:19

Абсолютно надійних речей на світі, на жаль, не існує.
Інвестиції в первинний ринок завжди несуть в собі певний ризик (це закладено в цінах, спробуйте купити яку-б-не-було-убиту квартирку біля метро на правому березі по 1000 у. о./квадрат), а тут монолітний будинок з сучасними плануваннями.

Що у інвестора на руках? Оригінали платіжних квитанцій, попередній договір з прив`язкою до номера квартири, квадратурою, датою здачі та штрафними санкціями за її затримку. Набір достатній.
Ті, хто форум читає давніше, напевно помітили, що я потроху схиляюсь на сторону УМК :)

Цитувати

virtuoso

virtuoso

23.06.2009 16:11:52

Ще одне цікаве спостереження - статистика на цьому форумі.
Ведеться перелік кількості ПОВІДОМЛЕНЬ в темі і кількість ПЕРЕГЛЯДІВ цієї теми.
Шляхом нескладних підрахунків видно, що середня кількість на форумі - 100 переглядів на 1 реальне повідомлення. Наприклад:
Борщагівка (вул. Строкача): 72 перегляди/повідомлення
Буча (найактивніша тема): 99 перегляди/повідомлення
Осокорки-6: 105 переглядів/повідомлення

4 сезони: 132 перегляди/повідомлення. Що це означає? По-моєму, досить багато людей моніторять цю тему. Не обов`язково щось пишуть, але заходять регулярно. За останній тиждень помітив, що кількість переглядів доходить до тисячі за день. Припустимо, кілька сотень кліків роблять ті люди, хто вже вклався... а решта?
Більшу кількість переглядів на повідомлення я знайшов тільки у на Голосієвській, 13. Там їх 146 (на 10% більше, ніж тут). Там за останні кілька тижнів проданий не один десяток квартир, особисто знаю чотирьох людей, хто туди вклався у червні (у Голосієво знижку раніше зробили :)

Цитувати

йцукен

йцукен

23.06.2009 19:59:50

Меня тоже беспокоит ситуация с паркингом. В доме 450 квартир, это значит что минимум 350 машин будет у жильцов дома. Паркинг подземный насколько я помню на 180 машин, это значит что 170 машин будет парковатся возле дома. Так как територия во дворе дома прямо скажем небольшая то 170 машин там явно не разместится. Кто нибудь просил в УМК план придомовой територии? Где его можно увидеть? Плануруется ли какая то площадка перед фасадной частью дома? Какие будут мысли?

Цитувати

virtuoso

virtuoso

23.06.2009 20:37:57

Крім підземного паркінгу, місця в якому вже закінчуються, є ще т. з. гостьова парковка. Точну кількість місць не скажу, орієнтир - 50 машиномісць. Решта - або в прилеглі гаражі, або на найближчі стоянки, або на бордюри. В будь-якому випадку дуже розраховувати на гостьову парковку не приходиться.
Насправді ситуація може бути ще більш критична, якщо врахувати наступне:
- крім квартир, в будинку є ряд офісів. У кожному офісі теоретично може бути по 5-10 працівників, кожен зі своєю машиною. Плюс клієнти. Плюс логісти/вендори.
- ті, хто може собі дозволити купити квартиру, цілком можуть мати дві (три, чотири...) машини. Абсолютно вірогідний варіант, коли загальна кількість машин буде ЗНАЧНО перевищувати кількість квартир.
- не треба забувати про перспективу (2010? 2011? 2012?) здачі будинку №2, у якому теж паркомісць буде менше, ніж квартир. Територія спільна, тобто давка буде посилюватись.
- нарешті, при здачі офісного центру, який теж запланований на території (рік хай кожен собі прикидає), машин на території аж ніяк не зменшиться.
Подібні проблеми з паркінгом характерні практично для кожного будинку, і з часом вони будуть тільки зростати. Криза колись закінчиться і знову почнеться "паспорт маєш? На тобі машину" (ну трохи у видозміненому варіанті).
Беручи до уваги високу ступінь готовності будинку, роботи, що продовжуються, нещодавну знижку (тепер це, очевидно, найдешевший варіант на правому березі), пожвавлення продаж останніми днями і наявність кількох вільних паркомісць - чи не оптимальний час для інвестицій? Не знаю, як хто, а я вже рішення прийняв...

Цитувати

SeregaV

SeregaV

24.06.2009 06:49:50

vik1405 мы с вами получается "соседи":), у меня 1комн.(1Г) в секции А на 16 этаже. Расскажите что на сегодня уже готово на нашем этаже, я так понимаю что в своей квартире Вы уже были?

Цитувати

надеюсьналучшее

надеюсьналучшее

24.06.2009 07:05:18

Любой покупатель может побывать на стройке и в конкретной квартире, что очень не маловажно. Главное договорится с начальником стройки и вам всё покажут. Советую сходить на стройку.

Цитувати

vik1405

vik1405

24.06.2009 07:11:10

to SeregaV :
ну что вам сказать, мы на этаже были последний раз месяца 2 назад, но думаю с того времени ничего не изменилось. Стены еще не штукатурены, выполнен развод электрики, установлены окна и двери, поставлены стояки канализации и заведены трубы для воды, развод отопления еще не делали. В секции А на тот момент было смонтировано 2 лифта. Вот и все. Сходите, лучше самому раз увидеть, чем сто раз услышать :) Может уже есть что-то новенькое.

Цитувати
<< 121 122 123 124 125 ... 579
Архів