ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

matinale

matinale

10.07.2009 13:45:44

кстати, phantom, поздравляю с расширением!

Цитувати

phantom

phantom

10.07.2009 13:51:19

Спасибо, matinale :-) Мы будем в 12 часов.

Цитувати

PG1693

PG1693

10.07.2009 13:59:32

virtuoso: PG1693, Ви дуже не смійтесь, бо зараз зайду і до Вас на гілку, наліплю там кольорових...

virtuoso, це відкритий форум і кожен може писати в ньому в будь якій гілці. А Ви якщо цього бажаєте можете створити закритий форум десь в іншому місці.
Тим більше, що чесна людина може купувати квартири відразу в кількох будинках, я вже не кажу про представників агенств та бариг. Сьогодні це не моя гілка, а завтра може вже стати моєю.

Взагалі мені планування в цьому будинку дуже сподобалися і місце непогане, але я як глянув на цей елітний хмарочос на місці, то трохи задумався, а потім будівництво завмерло...

Тому вибрав 17-типоверхівку, в будинку з 42 - квартирами, без однокімнатних, на поверсі всього 3 квартири і один сусід.

А у вашому будинку скільки квартир і сусідів на поверсі.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

10.07.2009 14:09:49

PG1693, от уже чого не думав так не думав...
Гляньте на мій пост - там смайл із трьома дужками.
По-моєму, не привід для нервування...
Погоджуюсь, часом пости провокативні, але це виключно з благою метою, щоб розкачати форум, почати якісь дискусії, а не сидіти і молитись :)

Цитувати

PG1693

PG1693

10.07.2009 14:22:30

virtuoso, не переймайтесь я нормально сприйняв ваші дужки:)))

Просто тут в черговий раз (і не тільки Ви)вже написали про нашу і чужі гілки. Треба було пояснити дещо про них.

А як на рахунок мого запитання про сусідів і квартири на поверсі? І яка орієнтовна ціна зараз на 1-кімнатні у вашому будинку?

Цитувати

virtuoso

virtuoso

10.07.2009 14:33:32

Конкретно в "моїй" секції Ж - 6 квартир на поверх. Кількість сусідів може бути іншою :)
У інших секціях - від 4 до 8 квартир на поверсі.
Ціна однокімнатної за умови 100% проплати - 9675грн/м2 помножено на коеф. поверховості (0.95...1.05)

Цитувати

FMAX

FMAX

10.07.2009 14:51:33

PG1693: virtuoso, не переймайтесь я нормально сприйняв ваші дужки:)))

Просто тут...

Кстати хороший вопрос поднят! Сам хотел на эту тему поговорить. Как по мне, в городе жить в некотором отношении тем комфортнее, чем ниже плотность населения в микрорайоне и конкретно в доме и на этаже(Хрущевки - практически вне конкуренции :-)) В этом отношении 6 квартир на этаже в секции - это большой минус... Про 8 и не говорю, прям общежитие получается :-)
Если пророчествам virtuoso насчет плотности застройки суждено сбыться - то и в микрорайоне будет неуютно :-(

Цитувати

FMAX

FMAX

10.07.2009 14:54:37

virtuoso: PG1693, Ви дуже не смійтесь, бо зараз зайду і до Вас на гілку, наліплю там кольорових...

Зайдите, зайдите, очень интересно! Вариантов развития территории недалеко от 30-32 много, хочется взглянуть на Ваш вариант, может Вы угадаете, что будет в действительности.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

10.07.2009 18:21:23

Та ні, напевно-таки зайду тоді, коли вже дуже вредними будете :)
А якщо серйозно, то всю територію навколо "4 сезонів" я кілька разів стоптав.
Те ж саме - рекогносцировка на місцевості - була проведена якийсь час тому біля "Голосієво", я там навіть на дерева і горби з південної сторони вилазив :)
А біля Вашого об`єкта особливо не ходив, тому навіть прогнозувати не берусь, чого Вам там натикають :) Важко тільки по карті орієнтуватись...
Не буду наголошувати, чому не поробив стежок навколо Вашого будинку, щоб знову не починати флейм :)

З приводу кількості сусідів, як завжди, FMAX, з Вами погоджуюсь. В цьому відношенні Вам більше повезло. Особливо, якщо Ви - інтраверт :)

Цитувати

Ludmila

Ludmila

10.07.2009 19:59:28

matinale: Фу, какой ужас, этот Ваш синий домик )))) мне не нравится!!! )))

Лучше не...

По поводу синего домика-химеры слегка успокаивает та мысль, что никто из инвесторов в здравом уме не кинется покупать квартиру в доме, загнанном в колодец из многоэтажек. Думаю, застройщики это тоже понимают. Вместо панорамы - сплошные окна вокруг, а люди хотят воздуха и солнца. Такое бывает, когда люди покупают, не зная заранее о возможном строительстве по-соседству. А тут уже все реально стоит (имею ввиду наш дом и девятиэтажку). Это я успокаиваю matinale и себя - у меня окна тоже в ту сторону смотрят.

Цитувати
<< 147 148 149 150 151 ... 579
Архів