ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

надеюсьналучшее

надеюсьналучшее

13.07.2009 09:03:49

Как объяснял прораб, второй бригады каменьщиков не будет пока не закончат лить монолит, так-как он требует очень много денег, а это приоритетные работы. После окончания монолита работы пойдут гораздо быстрее, будет около 10 бригад каменьщиков.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

13.07.2009 10:30:01

Якщо нікому не цікава акція "однокімнатна за одну гривню", оголошена в суботу (на всякий випадок прикладаю схему ще раз), то через годину розкажу, що це за стрілки і яке вони мають відношення практично до всіх жильців :)

Цитувати

PG1693

PG1693

13.07.2009 10:36:49

virtuoso : можливі місця для паркування авто, якщо не купиш місце в паркінгу...

Цитувати

ALximik

ALximik

13.07.2009 10:55:53

Может зеленая стрелочка показывает: "ты туда не ходи, ты сюда ходи(синие стрелки), а то снег башка попадет, совсем мертвый будешь(красная стрелочка)" :))))

Цитувати

virtuoso

virtuoso

13.07.2009 11:23:47

Значить, однокімнатна квартира залишається до кращих часів :)
Стрілками показані точні напрями (до 0.5 градуса) на найбільш популярні супутники, з яких ідуть (теле)трансляції.
Зелена стрілка - Eutelsat W4 (E36) - тобто російський НТВ,
Червона стрілка - Astra 28E, тобто SkyNews і решта з подібного пакету
Сині стрілки - група супутників, які, як правило, ловляться на одну тарілку (HotBird 13E, Eutelsat 9E, Sirius 4.8(5)E, Thor 1E). Amos 4W ще трохи західніше.
Відповідь не проста, але ж і приз був відповідний :)

Яка практична цінність діаграми? (якщо вона взагалі є) :)
Пояснюю в наступному повідомлення.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

13.07.2009 11:29:51

Значить, практична цінність, як обіцяно :)

На прикладеній діаграмі - місця, де будуть колись чіплятись сателітарні антени. Чим товстіша чорна лінія, тим більше супутників ловляться з даної точки (ну і більше антен буде висіти). Де чорної лінії нема взагалі - популярні супутники не ловляться.
Можна оцінити, де ваш сусід зліва/справа зможе Вам частково перекрити огляд, а де цього не получиться :)
Крім того, що радує, так це те, що з фасаду (зі сторони Амурської площі) не ловиться ні один з перечислених супутників, а значить, парадну сторону ніхто не повинен зіпсувати тарілкою. Виключення екзотичні, наприклад, Тюрксат (якщо серед жильців секції А/Ж буде хтось, для кого турецькі канали - основа життя, то тарілка-таки з`явиться).
Якщо комусь цікавий точний напрям із власного вікна, можу прислати.psd файл для того, щоб порухати стрілками :)

Цитувати

ALximik

ALximik

13.07.2009 11:43:31

to virtuoso: Я думал над таким вариантом, но чесно говоря не мог вписать туда синие стрелки!))) а насчет антенн на фасаде-они будут((( спутник YAMAL-строго на восток...

Цитувати

FMAX

FMAX

13.07.2009 11:52:05

virtuoso: Значить, практична цінність, як обіцяно :)

На прикладеній діаграмі - місця,...

Черновецкий скоро всем любителям спутникового телевидения устроит веселую жизнь! В моем микрорайоне тарелки уже вовсю пытаются идентифицировать.
Особенно жителям "элитных" новостроек будет хорошо - как впаяет заоблачный тариф в пользу свои любимых бабушек :-)

Цитувати

Yulia80

Yulia80

13.07.2009 12:16:14

virtuoso: Значить, практична цінність, як обіцяно :)

На прикладеній діаграмі - місця,...

мне понравилась фраза "турецькі канали - основа життя":)))
______
Я вспомнила случай недавно. Позвонили мне соседи снизу, которые только начинают делать ремонт. И спрашивает - Юля, а вы не знаете, почему весь дом вешает тарелки со стороны двора? Мы не хотим во двор, у нас на него другие планы:)
(У нас и у соседей соответственно кухня и две комнаты выходят окнами на северо-восток, и одна комната - на юго-запад).
Пришлось объяснить, что их планам не суждено будет сбыться:) наверно у многих соседей были тоже планы повесить тарелки на северную сторону:) но увы.

А я тоже не знала специфики тарелок на южные стороны. Но когда все дружно стали вешать их на дворовую сторону, то я заподозрила уже некую странность в таком однозначном выборе....

Цитувати

virtuoso

virtuoso

13.07.2009 13:48:27

ALximik: to virtuoso: Я думал над таким вариантом, но чесно говоря не мог вписать туда синие...

2 ALximik: Я ж зазначив, що виключення можливі, але це буквально одна (максимум 2) тарілки на фасаді, а швидше всього, що їх взагалі не буде.
Що ж дивитись на тому Ямалі? http://www.lyngsat.com/yamal202.html Ні одного канала цікавого не зауважив...

2 FMAX: а це ще один доказ того, що треба вибирати поверхи повище, тоді легко тарілку на дах закинути і кабель підтягнути :)

2 Yulia80: такі да, всі (теле)супутники висять чітко над екватором...

2 all: якщо доживемо, зможу поділитись тазіками з хорошим сусідом - для чого ставити дві тарілки, якщо можна просто на одну почепити конвертер "квадро"? :)

Цитувати
<< 153 154 155 156 157 ... 579
Архів