ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

virtuoso

virtuoso

12.07.2009 18:14:47

Yulia80, а яке у Вас співвідношення кількості квартир і паркомісць в будинку?
Я так розумію, що охоронець візьме 10 грн за те місце, яке нікому не належить, еге ж? Там машина може тоді і підночувати... А якщо вільних місць нема в принципі?
Якщо, наприклад, з тих чи інших причин "моє" паркомісце буде простоювати, то я постараюсь, щоб прибуток з цього йшов не охоронцю :) Ну або принаймні, щоб не весь прибуток :)
Та і є тут ще такі речі, як безпека і належні умови для машини... крім того, якщо є паркінг, то на стіну можна повішати зимові шини (не під ліжко ж їх, та й на дачу не хочеться)... ящик для інструментів, в кінці-кінців поставити. Здавати в оренду жильцям сусідніх будинків - квартал буде тільки рости. Або продати в 2012 році :)

Цитувати

Yulia80

Yulia80

12.07.2009 18:34:20

Virtuoso, я понимаю, что ситуация потом изменится. Но когда потом?? Это разве можно спрогнозировать? Когда все заселятся, или объявятся все владельцы паркомест. Если через 10 лет, то за это время, мы может и купим паркоместо, будет не так накладно уже. А то до сих пор "расхлебываем" в материальном плане покупку квартиры и ремонт. (по стоимости равные вещи).
У нас в доме 366 квартир, паркомент вроде бы 150.
Сдавать в аренду владельцы хотят, висят объявления. Только зачем это автомобилистам? Если есть и так выбор - можешь в любое время подъехать в паркинг и тебя поставят. А может уедешь куда-то?
Я не знаю, как вы себе представляете паркинг. У нас никто там шин не вешает (я вообще там никаких посторонних предметов кроме машин не видела), полагаю, что это может быть даже запрещено. А машины какие - в основном джипы огромные.

Короче, в нашем варианте - будем справляться с проблемами по мере их поступления. Если возникнет необходимость в паркинге, ну купим тогда. Всегда кто-то будет продавать там место, а кто-то покупать.
И потом, вдруг через 10 лет уже ни квартира, на паркинг здесь не нужны будут? например, уедем все жить в Европу... или за город. А паркинг сложнее продать, чем квартиру:))

Цитувати

virtuoso

virtuoso

12.07.2009 18:46:36

Yulia80, Вам простіше, у Вас співвідношення кількості квартир до кількості паркомісць 1:2,44. У "4 сезонах" це 1:3,5... тобто паркомісця більш дефіцитні. Крім того, не так багато місць і на поверхні, де можна буде кинути машину. А питання парковки постане тільки тоді гостро, коли кілька днів підряд не буде де кинути машину... це настане нескоро... але і паркомісць вже давно не буде до того моменту.

Не секрет, що і квартира, і паркомісце в перші місяці - це чистий збиток. За квартиру треба платити комунпослуги (а жити в ній ще неможливо). За паркінг - експлуатаційні послуги (а машину ставити там ще рано). Але це ж речі купуються на тривалий час, зразу можна і в збиток піти :)
А за те, що паркінг біля метро на правому березі - річ достатньо ліквідна, я не переживаю...

Цитувати

йцукен

йцукен

12.07.2009 18:48:06

2 virtuoso
судя по описанию проблем с парковкой мы с вами соседи и вы тоже живёте на позняках
2 Yulia80
паркинг в разы ликвиднее квартиры.... для примера в домах на оболонских липках паркинг стоит по цене 1 комнатной квартиры в этом же доме и продаётся в три раза быстрее

Цитувати

virtuoso

virtuoso

12.07.2009 19:12:45

йцукен, ні, поки що ми ще не сусіди :) Але оця ситуація з парковкою ледь не змусила мене шукати спочатку паркінг, а під нього - квартиру.
Є таке поняття, поширене, на жаль, поки що тільки за кордоном - "якість життя". Який толк зі смарт-хауз, напакованого джакузі, теплими підлогами і проекторами в усю стіну - якщо машину треба кидати на бордюрі в трьох кварталах, зранку очищати від намерзлого снігу чи чекати, поки кондиціонер її нарешті більш-менш охолодить... ловити уродів, які з цвяхами гуляють під вечір, платити франшизу, бігти під дощем до машини зранку через калюжі...
Трохи фарби згущаю, але десь так :)
От приїде в гості народний депутат, а машину нема де поставити. Стид і срам :)

А з іншої сторони, за два паркінги можна купити однокімнатну. Майже. Так що кожен собі вирішує, що важливіше і як буде розвиватись ситуація в найближчі 5-7-10 років.
Як невеликий оффтоп зауважу, що кількість машин з "У" останнім часом знову збільшилась. Почали давати кредити під машини. Боюсь згадати 2007 рік з тими пробками і забитими паркінгами... А що нас чекає в 2015? Менше машин?

Цитувати

Yulia80

Yulia80

12.07.2009 19:14:52

йцукен, я с Вами несогласна по поводу ликвидности.
На примере нашего дома, во всяком случае. Сейчас вообще все плохо продается. Но паркоместа особенно плохо.
Возможно, наш дом особенный в этом плане. У нас вокруг несколько платных стоянок, куча гаражей.

Цитувати

йцукен

йцукен

12.07.2009 19:22:00

2 Yulia80
вы же сами написали что дом ещё не заселён.... да ещё и лето к тому же, я вот уже полтора месяца на даче живу и парковку под домом не занимаю, т. е. минус 2 машины..... вы увидите как всё поменяется уже зимой, вопервых все вернутся в город, во вторых оставлять машину на улице летом и зимой это разные вещи

Цитувати

понаехавшый

понаехавшый

12.07.2009 20:17:30

А когда официально должна быть здача дома? На сайте висит IV квартал 2009 (дом 1). А когда второй дом будуть здавать?

Цитувати

virtuoso

virtuoso

12.07.2009 20:42:38

2 понаехавшый: офіційний термін здачі 1 будинку - 4 квартал цього року. Теоретично це можливо. Особисті прогнози залишу при собі.
Будинок №2 - десь уже ближче до Євро-2012...

Цитувати

наблюдатель28

наблюдатель28

13.07.2009 08:58:53

появилась ли обещанная вторая бригада каменщиков?

Цитувати
<< 152 153 154 155 156 ... 579
Архів