ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

virtuoso

virtuoso

07.08.2009 09:08:13

PG1693: дякую за лінки і надану інформацію, правда - дуже цікаво.
А щодо "... насчет покупки квартиры в домах с такой облицовкой я бы задумался..." - так справа в тому, що вент. фасад - це не діагноз. Враховуючи різноманітні типи утеплення, кріплення і зовнішнього облицювання варіантів таких фасадів - десятки.
Вентфасад - це крок вперед в порівнянні з радянською штукатуркою. При неправильній організації не тільки вентфасад згорить, а й будинок завалиться.
Те, що сталось в Росії - випадок анекдотичний, а не правило. Я б взагалі задумався над тим, чому цей будинок загорівся. Видно, комусь дуже треба було це зробити перед здачею (зовні він уже повністю готовий).
У фасаді немає ніякої електропроводки, щоб там могло статись замикання. Немає ні газу, ні підключених електроприладів (дім не заселений), щоб на це можна було б грішити. Поверхи явно не нижні, щоб підозрювати недбалість чи хуліганство.
Виглядає як добре спланована акція (від етапу монтування фасаду до виконання підпалу). В будь-якому випадку там треба було б добре постаратись, щоб на висоті н-ного поверху у бетонній коробці на виду у всіх і на вітрі підпалити-таки першу панель, з якої все і почалось.

Цитувати

PG1693

PG1693

07.08.2009 09:11:36

надеюсьналучшее: спасибо PG1693, за ссылочку. Выходит горела облицовка, а утеплотель остался на месте....

На Оболони на Героев Сталинграда 47а (дом МЖК Оболонь) и 53б (НБК) построено два небоскреба. Один уже введен в эксплуатацию - первый. Второй уже 7 мес. задержки, (хотя каркас построили в сроки).

Оба дома с вентфасадами. Но первый облицован, если я не ошибаюсь керамогранитом, а второй "Кристалл" от НБК очень похож на этот московский дом. Причем балконы отделаны обычным белым пластиком.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

07.08.2009 09:17:44

Val_O: virtuoso: особливо якщо теперішні ударні темпи збережуться кілька місяців...
___________________________________________________________________________________

Не...

Val_O, мені Вас відверто шкода. На Вашій гілці тишина і пустота, таке враження, що інвесторів на пальцях однієї руки порахувати можна: Кузьминский, ЮРА11, bera і vfhrtnjkkaterina (не знаю, хто з них реальний, а хто підставний) І все . Якщо хочете, опонуйте.
Не знаю, коли Ви проїжджали біля нашого будинку... я вчора провів там пів-дня і виклав фоторепортаж з коментарями у відповідному місці. Прогрес видний неозброєним оком, а якщо Ви правда цікавились, то не могли не побачити різниці між фото 6.08.09 об 11:00 і того ж дня, але о 14:00

Радує, що як тільки з нашого об`єкта приходять хороші новини, то зразу тут налітають люди, щоб розганяти потенційних сусідів, оперативність варта поваги. Щоправда, виконання (через спішку) не завжди на висоті...

Цитувати

Val_O

Val_O

07.08.2009 09:18:53

Ну и фото для сравнения (за 23 февраля и 6 августа). Вижу максимум 2,5 этажа монолита на нескольких секциях. Окон не добавилось, заложенного кирпичем фасада тоже. Ударными эти действия никак не назовешь... В моем понимании три этажа монолита В МЕСЯЦ плюс столько же фасада плюс столько же установки окон - это нормально (не отлично). Потратить же пол-года драгоценнейшего летнего времени на два этажа - это надо уметь... Ладно... Удачи....

Цитувати

PG1693

PG1693

07.08.2009 09:21:14

virtuoso : коли у вашому будинку будуть робити фасад, то мабуть не помішало б перевірити матеріали на пожежну безпеку.

Що таке пожежа знаю по квартирі своїх батьків. Так що краще перестрахуватися і не дати зекономити на матеріалах.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

07.08.2009 09:23:30

PG1693: дякую за конструктив і надану інформацію.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

07.08.2009 09:28:59

Val_O: Ну и фото для сравнения (за 23 февраля и 6 августа). Вижу максимум 2,5 этажа монолита...

Якщо Ви дійсно цікавились нашим будинком, то не могли забути того, що в січні, лютому, березні і фактично до середини квітня будівництво було заморожене. Потім роботу почали поступово відновлювати. Добудували секцію З, зробили дах (залишилась гідроізоляція). Практично зроблені секції Ж і Г, закладені фронтони на багатьох поверхах. Продажі пішли фактично тільки місяць тому, а справжня ударна робота - цього тижня.
Зачекайте ще до кінця серпня, а тоді поговоримо.
І, до речі, не забувайте, що даний об`єкт по об`єму робіт разів так у п`ять більший за той, який Ви так нахвалюєте. А це значить, що в п`ять разів більше монолітних і усіх інших робіт. Не дивно, що йде повільніше, ніж типова свічка.
Ви б ще з панелькою зрівняли...

Цитувати

Val_O

Val_O

07.08.2009 09:29:50

virtuso: Где вчерашние фото? Бросайте сюда, порадуемся все вместе.
А по нашей стройке - проблем нет, поэтому и нет много сообщений. Больше народ думает о поиске нормальных мастеров, стройматериалах и тд.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

07.08.2009 09:36:34

Val_O: чого не зробиш спеціально для Вас :)

P.S. Щось у Вас народ дуже скромний, викупили так прямо усі квартири і сидять тихенько... дивно, чому на десятках інших гілок дискусії ідуть в повний ріст (і знайомства, і рекомендації майстрів, і знайдені недоречності при здачі будинку...), а у Вас - глухо.

Цитувати

Val_O

Val_O

07.08.2009 09:39:54

virtuoso: Относительно пять раз - здесь Вы не правы. Получается, если дом в пять раз больше, то и строится он должен в пять раз дольше. Просто фирма, которая не в состоянии осилить большой объект не должна за него браться. И все..
И где это я нахваливаю свою стройку? Бросил несколько фото... Даже адрес здесь не упоминаю. А еще у нас сильно поднялась цена. Так что продажи естественно упадут (или исчезнут). Но самое главное: у моего застройщика есть деньги и поэтому нет никаких проблем.

Цитувати
<< 197 198 199 200 201 ... 579
Архів