virtuoso
17.01.2014 11:21:59
Pronik, я з Вами не знайомий, але все ж вiдповiм, тому що це питання, очевидно, цiкавить багатьох.
ВСI 39.5 тис повiдомлень, з фотоальбомом, акцiями, блогом, зашифрованими паролями i логiнами 1000 користувачiв, знаходяться у виглядi бази даних у колишньої адмiнiстрацiї сайту 4-бест. Розкатати цю базу даних на новiй площадцi - питання лише часу i технiки, було б лише бажання. В даний момент вiдбувається робота по парсингу цих даних на новому сайтi. Люди цим займаються i коли прийде час, оголосять про завершення робiт - я до цього вiдношення не маю, знаю лише робочу адресу нового сайту.
Сайт 4-бест, очевидно, як такий, вже iснувати нiколи не буде в попередньому виглядi. Якщо все вийде так, як заплановано "колишньою адмiнiстрацiєю", новий сайт iнвесторiв буде працювати в повному об`ємi, згiдно попереднiх правил, лише на новiй адресi. Припустимо, це буде 4-бест. нет, або 4-бест. ком. Суть не в тому.
Дискусiя щодо подальших перспектив сайту тривала бiльше пiвроку, i я не впевнений, чи є багато iнвесторiв, якi (не маючи вiдношення до комплексу) займались би цим в принципi. Не заглиблюючись в етичнi аспекти питання для всiх учасникiв дiалогу, вiдмiчу, що вiд факту передачi сайту залежало виконання договiрних зобов`язань компанiї УМК щодо повернення грошей, i не лише стосовно мене особисто. Див. пост вище вiд vik1405, згiдно якого видно, що не завжди i судовi рiшення виконуються.
За сайт я не отримав нi копiйки (в принципi, це нiколи i не планувалось). Сайт переданий, договiрнi зобов`язання компанiєю УМК виконанi, i не лише по вiдношенню до мене. Це питання закрито.
Я неодноразово попереджував УМК, що внаслiдок передачi сайту спiлкування буде перенесене на iншi площадки, а копiю сайту створити - справа лише часу. Цей аргумент не був прийнятий.
Очевидно, що займатись сайтом (старим, новим, будь-яким) у мене немає нi бажання, нi морального права. Але хтось же ним має займатись! В УМК мене при свiдках завiрили, що 4-бест пiсля передачi залишиться в попередньому виглядi i з попередньою редакцiйною полiтикою, i в подальшому компанiя буде оплачувати хостинг.
Беручи до уваги це, а також наявнiсть бази даних в адмiнiстрацiї, а також поєднанi договiрнi зобов`язання, було зроблене рiшення. Правильне воно чи неправильне, час покаже. Поки що менi шкода, що на 4-бестi вiдбувається те, що вiдбувається.
Pronik
17.01.2014 12:00:26
Земля, як то кажуть йому (сайту бест. орг)...
Спи спокiйно, дорогий. Ти зробив що мiг.
Администратор
17.01.2014 12:14:14
Может тогда стоит убрать дом. сайт с шапки Темы?
virtuoso
17.01.2014 12:19:06
Адмiнiстратор, це вже як iнвестори вирiшать :)
Поки що альтернативний сайт лише в такому станi.
Pronik
17.01.2014 12:19:33
Зачем. Номинально он существует. И люди туда заходят, для некоторых он может быть еще и полезен.
yana
17.01.2014 12:26:53
aaa: Ветка для поржать. Пишите еще... А сравнение, что как альтернативу выбирали даже...
веселый Вы товарищ. Надеюсь, что с такими креативными соседями получится не только не соскучится. Но еще и все таки до каких то совместных целей (документы имею в виду) добраться.
Хотя с вашими аналитическими талантами точно надо обзоры писать....
virtuoso
17.01.2014 12:39:55
Взагалi-то, є ще один варiант.
win-win.
Сайт 4-бест повертається комусь iз iнвесторiв (не менi). В адмiнiстрацiю сайту вводяться iнвестори будинку №2. Адмiнiстратори буд №1 завантажують базу даних назад на сайт i всi 40 тис повiдомлень на мiсцi, iнвестори мають, де спiлкуватись, редакцiйна полiтика зважена, про новий сайт всi забувають, конфлiкт вичерпаний (я не впевнений, що iмiдж УМК конкретно зараз покращується).
Як варiант. Але це потрiбна добра воля усiх сторiн i, очевидно, переговори.
aaa
17.01.2014 18:09:11
yana:
веселый Вы товарищ. Надеюсь, что с такими креативными соседями получится не...
К счастью, мне ПОВЕЗЛО и хватило денег, не оказаться с ВАМИ в одной... е.
Просто ржачные у Ваших заганял посты.
Кому из отдела продаж УМКа, где люды хороши, не понятно че даже имея самые прекрасные помыслы по достройке дома первого и второго, груз дел прошедших, не даст это сделать.
И правильно написано, че деньги вырученые за квартиры во 2 доме использовались для окончания первого. Читайте этот прекрасный форум!
Большое спасибо форуму РЕАЛТ. УА за площадку. В такие моменты понимаеш, что независимый форум очень даже нужен.
Зы, а как расписывал виртуозо о привлекательности дома, надежности застройщика, формировании имиджа.... новопечерские липки с разными авеню и липками нервно курили в сторонке... банили даже беднягу, за агресию, думали, что заганяла..
А тут таке... Виртуозо извини если шо
virtuoso
17.01.2014 18:29:50
а как дiшал, а как дiшал :)
ааа, Вам робити нIчого в п`ятницю ввечерi? Менi ось matinale аж у скайп постукалась з цього приводу :)
Вам подобається на костях топтатись, при тому, що Ви iнвестором 4 сезонiв нiколи не були?
Нiчого ж не змiнилось, розташування (правий берег бiля метро, шалений вид з вiкна) те ж саме, що i 5 рокiв тому. Спiввiдношення цiна/якiсть те ж саме. Проблеми тi ж самi.
Ви багатьох людей бачили, якi пiсля iнвестування на всiх площадках починають хаяти свiй вибiр в усе горло?
Ну їй-богу, нiачом.
aaa
17.01.2014 18:44:20
Про за пять рокiв нiчого не змiнилось з будинком це майже в точку...
Не хочу нi на яких кiстках топтатись. Рад, що Ви вирiшили проблему i Вам повернули грошi...
Проте цiй гiлцi i по Вашим постам можна дисертацiю написати на тему активiзацiї продажiв при повнiй...
Ви профi.
напiшiть чому забрали грошi пiсля стiлькох рокiв iнвестування, i найголовнiше, про потуги i яких зусиль Вам це коштувало.
Рембрендiнг. Едине, що спасе це будiвництво.
зи. Бiльше не буду. Просто пiдписка на тему залишилась.. спамить скриньку...