Голосеевский р-н, пр-т 40-летия Октября, 30-32 (Киевгорстрой)

FMAX

FMAX

12.03.2010 12:26:08

Клоуны с ветки ударной стройки на Трутенко продолжают отжигать :-) Теперь им не нравится цвет фасада, которого они еще в глаза не видели.
Помнится еще батареи наши ругали, хваля при этом свои, которых пока еще в помине нет, потом недовольны были ритмичностью стройки (зимняя ритмичность Трутенко сейчас видна во всей красе).
Надо им предложить еще темы для сравнений - в 4 сезонах наверное и паркинг лучше, который еще не построен, коммуникации симпатичнее, которые еще не проведены, утепление - сплошной пенопласт (что конечно же лучше нашего Rockwool`a) ну и сдача 4 сезонов в 2012+ куда лучше чем нашего в 2010.

Цитувати

PG1693

PG1693

12.03.2010 12:36:48

aaa : про воду питав. В підвал 3-го будинку вже завезли обладнання. Монтують насосну станцію. Як її зроблять так буде й вода. Почнуть тестування. Систему опалення хочуть протестувати до кінця опалювального сезону (15 квітня). Взагалі кажуть, що їм ще треба місяців 2 на ці роботи.

Про благоустрій навіть не питав. Було зрозуміло, що все залежить від погоди та можливо закінчення активної стадії робіт на 2-му будинку.

Про ЖЕК.

Було сказано, що МЖКбуд хоче створити свій ЖЕК - МЖК-Комфорт. Він буде розміщуватися в 1-му будинку на 18-му поверсі. Як варіант для прискорення оформлення всіх документів розглядається створення напочатку інвесторами ОСББ. Потім ОСББ може передати свої функції ЖЕКу, або частину функцій. Тобто можливе спільне управління (ОСББ + МЖК-Комфорт). Але це на стадії розгляду.

Цитувати

aaa

aaa

12.03.2010 12:51:03

FMAX це точно Ви тільки що написали? Не будіть лихо поки тихо.
Про колір писав в доску інвестор нашого будинку трьошка буд 1 PG1693!

2 PG1693 "нада чаще писать:)" забувають...

Цитувати

FMAX

FMAX

12.03.2010 12:56:36

to aaa.

а Вы загляните, посмотрите, что там написали на ветке Трутенко 3 в ответ на сообщение PG1693.
http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=3&IDT=4575&cpg=217

Цитувати

TTOR

TTOR

12.03.2010 13:11:14

Спасибо хоть пишут на своей ветке, а не на нашей. Лучше им о себе не напоминать, а то опять всю ветку загадят.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

12.03.2010 13:12:19

FMAX: Клоуны с ветки ударной стройки на Трутенко продолжают отжигать :-) Теперь им не нравится...

FMAX, пліз, не узагальнюйте.
І... того... хто-хто, а Ви на цій гілці найбільш в курсі щодо темпів будівництва на Трутенко, так як там щодня проїжджаєте. Неможливо не помітити, що кожного дня склять 1 поверх в секції Г. Вірніше, "склили" - бо секція Г уже на сьогодні готова. Такими темпами ще максимум 1.5 місяці і будинок буде повністю засклений. Мова не про те.
Взагалі, з досвіду - "священні війни" між будинками ще нікому толку не принесли. ІМХО.

Цитувати

aaa

aaa

12.03.2010 13:25:44

2 Fmax
зрозуміло. Їм завжди хтось заважає, не так думають та щось портить.

Цитувати

aaa

aaa

12.03.2010 13:27:58

virtuoso:
FMAX, пліз, не узагальнюйте.
І... того... хто-хто, а Ви на цій гілці...

А ось і він...

Цитувати

FMAX

FMAX

12.03.2010 13:30:57

Virtuoso, я не говорю что все, но некоторые "писатели" на Вашей ветке явно неадекватны почему-то именно к нашему дому, никак не пойму почему... То ли от зависти, то ли от тупости.

Спорить о темпах Вашей стройки - я думаю бесполезно. По-моему темпы всё-таки недостаточны что бы говорить о том что всё нормально. Но темпы щас везде недостаточны, вон даже Парк-Авеню несмотря на дикие каждодневные толпы рабочих никак не может заселиться.

Цитувати

PG1693

PG1693

12.03.2010 13:34:24

aaa @ FMAX я вже писав, що ”на вкус и цвет товарищей нет”.
Моя дружина навпаки сказала, що з синіми вікнами непогано гармонує:)
Але рішення щодо кольору фасаду ще остаточно не прийняте. Його мабуть хочуть гармонічно вписати в оточуюче середовище.

З чим я можу безумовно погодитися, так це з тим, що наш фасад все таки поступається 4сезонам. У них він же вентильований:).

Про задохнуться (напевно це від заздрощів:).

Вчора повітря в дворі будинку було свіже і трошки морозне, але вже відчувався подих весни. Я стояв у себе на великому сонячному балконі дивився у двір і на Деміївку, майже весінній вітерець з Голосіївського лісу приємно лоскотав носа, мені так не хотілося залишати свою квартиру, але треба було йти на роботу...

Доречі, з двору дуже якісна красива штукатурка на фасаді. Оскільки балкон не засклений з двору, то й балкон дуже якісно і красиво поштукатурений. Я раніше думав чимось обшивати й утеплювати балкон, але тепер вже не буду чіпати таку красу.

Цитувати
<< 162 163 164 165 166 ... 420
Архів