Голосеевский р-н, пр-т 40-летия Октября, 30-32 (Киевгорстрой)

PG1693

PG1693

14.09.2009 09:08:32

Ось так врізали наш будинок до комунікацій на території школи.

Цитувати

aaa

aaa

14.09.2009 09:56:14

PG1693: Кілька разів у вересні я був на будівництві. Візуально темпи будівницта збільшилися...

А які батареї встановлюють в квартирах, чавунні нефарбовані?

Цитувати

PG1693

PG1693

14.09.2009 10:10:16

to papa - про екологію.
Коли стоїш біля будинку і Деміївського ринку, то відчуття абсолютно різні. Звичайно на користь будинку, особливо коли північно-західний вітер. Якщо Ви помітили, то в центрі Києва майже всі дерева вже стоять іржаві. А біля нашого будинку в школі цього року небачений урожай вишень і яблук (див. фото від 01.09.2009). І всі дерева зелені, навіть ті, що ростуть над Голосіївським проспектом.

papa: ”Удивило малое кол-во машин на пр. Голосеевском. Это случайность или так всегда?”

Це залежить від часу. В часи пік кількість машин збільшується. Найбільші затори я бачив вранці в сторону Дружби народів. А біля нашого будинку дійсно чомусь завжди менше машин. Основний затор після обіду утворюється поблизу ринку і вище. Але зараз там вже закінчують робити дорогу біля ринку, тому затори можуть зменшитися. Колись працювала вебкамера на Московську пл., але зараз вона вже не працює http://autoprobka.kiev.ua/meta/meta40ka.php. Чи може це тільки в мене?

Цитувати

PG1693

PG1693

14.09.2009 10:27:01

to aaa, радіатори чавунні вчорнову пофарбовані сірою фарбою, але вже трохи обдерті та заляпані.

І що з ними тепер робити? Залишати чи замінювати на інші?
Мій знайомий, який купив квартиру у КМБ з такими радіаторами їх замінив на нові. Казав продав самовивозом за 900 купив за 3000 різниця 2100 грн. в 2-х кімнатній квартирі.

А ось майстер запевнював, що кращих радіаторів бути не може:) Якщо в тебе немає куди грошей дівати каже, то тоді замінюй:).

Чавун то звичайно добре, але ж вага, естетичний вигляд та обслуговування...

А що ви плануєте з ними робити.

Цитувати

PG1693

PG1693

14.09.2009 10:37:56

У двох великих кімнатах 13 секцій радіаторів, у меньшій спальні 9, а на кухні - 6.

Ще одна загадка від забудовника знайшлася у ванні:) Як виявилося у ній також поставили 4-х секційний радіатор. Мотив - у 3-кімнатній ванні виходять на сусідній будинок, щоб було тепло. Крім того як я писав раніше, ванну утеплили з боку сусіднього будинку пінопластом та цегельною кладкою (0,5).

Цитувати

Ромарио

Ромарио

14.09.2009 11:20:43

PG1693: Кілька разів у вересні я був на будівництві. Візуально темпи будівницта збільшилися...

Дякую за інформацію!
Підкажіть, відвідати свою квартиру я можу в будь-який час? Що необхідно з собою мати?

Цитувати

aaa

aaa

14.09.2009 11:37:41

PG1693: to aaa, радіатори чавунні вчорнову пофарбовані сірою фарбою, але вже трохи обдерті...

Дякую за фото.

Прикол з батареєю в ванній кімнаті бачив на власні очі, але мені здається проектанти занадто перестраховуються. В деяких КГС панельках ванні кімнати взагалі з вікном і радіатори там не встановлюють.

Я для себе вирішив, що ванну необхідно збільшувати саме зі сторони де стоїть батарея, тому її взагалі знімемо, або встановимо щось Доречі, 4 секції радіаторів на ванну кімнату площею 5 кв. м. і 6 секцій на кухню площею 16 кв. м. зовсім не кошерно. Як вони рахували не зрозуміло.

До чавунних радіаторів по суті їх функції - опалення кімнати, ніяких забобон не маю, дійсно одне з найкращих рішень, єдина претензія до їх зовнішнього вигляду, заводське фарбування в домашніх умовах неможливе, тому висновок - заміна. їх місце саме на дачі.

до Ромаріо. договір і буде вам щастя:))) (можна і без нього, але охорона зла не хоче пускати.

Цитувати

PG1693

PG1693

14.09.2009 11:49:01

Ромарио : я брав копію документа з Аркади про оплату грошей за квартиру + паспорт

Цитувати

PG1693

PG1693

14.09.2009 12:09:27

aaa:
Дякую за фото.

Прикол з батареєю в ванній кімнаті бачив на власні...

У кухні ще враховували два джерела тепла: сонячне світло з вікна та електроплиту, тому й кількість секцій радіатора менша.

Цитувати

papa

papa

14.09.2009 12:26:22

Cкладывается впечатление, что дом лепят и комплектуют по самому экономному варианту. Окна - дешевка, да и еще с такими размерами, что будем иметь постоянную головную боль с механизмом открывания да и помыть попробуйте с наружной стороны противоположный верхний угол. У меня сейчас стоят окна Шуко и Трокал, нормального размера, и то стремно их мыть снаружи. Батареи- вообще отпад, может можно от них отказаться, с соответствующим перерасчетом и поставить каких-нибудь чехов или итальянцев. Даже "Большевицкие" на голову выше. Я смотрел по форуму, так тот же КГС у черта на куличках ставит и нормальные профили окон и нормальные батареи. Кто, что скажет по этому поводу?

Цитувати
<< 86 87 88 89 90 ... 420
Архів