Голосеевский р-н, пр-т 40-летия Октября, 30-32 (Киевгорстрой)

aaa

aaa

03.10.2009 10:33:07

Ось ці вражі машини в котловані буд 3.

Рожевий кахель в підїзді це мяко кажучи незвично, хоча розмір правильний:)). PG1693 як воно виглядаэ вживу?

Цитувати

sWeGrl

sWeGrl

03.10.2009 14:46:51

aaa, главное, что кафель глянцевый и не выглядит дешевкой.
Штукатурка тоже хорошая, венецианка считается самой долговечной. А вот двери на лестничную клетку - просто жуть. Что 20 лет назад такие ставили, что сейчас.. И ручек не видно. Наверное, уже замутили.

Цитувати

aaa

aaa

03.10.2009 15:54:08

до sWeGrl.

кахель не виглядає дешево навіть на фото, просто колір неординарний і всю задумку дизайнера мені без всіх інших деталей мені важко оцінити.
Двері мені також не подобаються, я думаю, що їх поміняємо самостійно на металеві під ключик. З ліфтової кімнати вже стоять металеві. Таким чином зробмо собі закриту територію на сходовій площадці. А потім камери спостереження, ротвелери, станкові кулемети, роботи щоб ніяка... не турбувала бідних мешканців. Шутка.

Цитувати

sWeGrl

sWeGrl

03.10.2009 18:38:46

aaa, в каждой шутке доля шутки. Посмотрим, какие у нас будут варианты. Но домофон с камерой - необходимость. Будет у нас красиво, безопасно и чисто.
+я заметил кабинку для консьержа в парадном. Это тоже хорошо.

Цитувати

PG1693

PG1693

05.10.2009 07:03:47

Ромарио : официально через охрану мне ходить в дом не понравилось. Стоят у тебя над душой ни сфотографировать ничего ни обмерить(: Поэтому я у охраны на этот раз разрешения не спрашивал:), тем более, что я был вечером и в 1-м доме уже строителей не было. Жаль, что моя квартира уже закрыта на замок, поэтому зашел в аналогичную на 17-м, ну и заглянул к Вам в гости:) Фотографии вида с 17-го этажа 1-го дома с окон которые выходят во внутренний двор нашего дома у меня случайно есть:). И я заливаю их сейчас на pg30_32.io.ua. Но к сожалению пока я добрался на 17-й этаж уже стемнело и фотки не очень хорошего качества.

aaa : рожевий кахель в підїзді наживо виглядає мабуть краще ніж на фото. А головне це якість кладки кахелю! Вона мені сподобалась.

sWeGrl : ”венеціанкою” я умовно назвав зовнішню штукатурку на нашому будинку:)

Двері біля сміттєпровода ніхто не дасть зачиняти на замок з точки зору правил пожежної безпеки. А ось зробити тамбур до ліфтів один на дві двокімнатні квартири це можливо.

Цитувати

PG1693

PG1693

05.10.2009 07:26:28

Ромарио : а вообще виды, которые Вас интересуют можно посмотреть из 10-го этажа на фотках большого размера на pg30_32 в альбоме от 15.02.2009. С 17-го этажа только больше перспектива и мельче объекты становятся.

Вот еще одна фотка от 26.09.2009 вид на право (Печерск). Один ньюанс. Частично его перекроет третий дом, но зато вы сможете помахать рукой стоящему на своем балконе "aaa":)

Цитувати

PG1693

PG1693

05.10.2009 07:40:51

Кстати чем выше подниматься по этажам тем больше становится "Родина-мать". А если смотреть в бинокль, то будет как на ладони.

Цитувати

aaa

aaa

06.10.2009 10:30:58

PG1693: Ромарио : официально через охрану мне ходить в дом не понравилось. Стоят у тебя над...

Плитка в парадному та й саме парадне дiйсно супер, це видно на прикрiпленiй фотографii. Фотки на iо.ua також дуже сподобались. Iз недолiкiв по загальним примiщенням це лише дверi, але це можна поправити. Питання по встановленню дверей пiд ключик бiля смiттепроводу вирiшуeться здачею одного з дублiкатiв до службi консержiв. I буде все респектабельно i красиво.

Цитувати

PG1693

PG1693

06.10.2009 11:07:49

aaa : я вже давно приглядаюсь як загальний балкон з бочкою прикрутити до власної квартири:). Жалко скільки корисної площі пропадає:)

Доречі на мій суб`єктивний погляд загальні примiщення виглядають зробленими більш якісно ніж самі квартири.

На pg30_32.io.ua закінчив заливку всіх фоток (232) від 26.09.2009.
Кому цікаво там є схеми розводки опалення (3 кімн.), правда не всієї бо вся ще була не закінчена.

Цитувати

FMAX

FMAX

06.10.2009 12:05:16

PG1693: Анна-Н :
У 3-кімн. квартирі першого будинку на 17 поверсі на кухні стоять рами...

Скорее всего профиль действительно КВЕ, а внешняя сторона просто оклеена синей пленкой GP с фактурой дерева. Очень сильно я сомневаюсь, что Киевгорстрой будет ставить извне деревянный профиль :-)

Цитувати
<< 92 93 94 95 96 ... 420
Архів