FMAX
08.10.2009 08:37:07
Анна-Н: Алена, я так понимаю, Вас интересует наш объект? По поводу сроков сдачи домов, то...
Алена29, Вы пишете в разные ветки и ищете гарантий 100% сдачи, ритмичности стройки и конкретных сроков сдачи? Могу Вам сказать, что этого не получите ни у одного застройщика, в строящихся объектах такого сейчас просто нет. Не полощите мозги себе и инвесторам, а ищите квартиру в уже построенном доме.
aaa
08.10.2009 08:47:40
Алена29: "почему неритмично" - это не ко мне вопрос, я не строю. Соседи - Парк Авеню или Четыре...
1. Ритмічно чи ні це досить риторичне питання. Один з названих вами ритмічно будуємих обєктів мав здатись до кінця 1 кварталу 2009 року та небудуввся взагалі зимою та весною 2009 року а зараз на сайті забудовника здача до кінця 1 кварталу 2010 року та йдуть будівльні роботи. В звязку з чим не зрозуміло чому будівництво на обєкті який будується 7 днів на тиждень Ви називаєте не ритмічним.
2. Всі названі Вами обєкти значно різняться по ціновій категорії.
3. Якщо будинок на Трутенка це сусіди (вже доречі обговорювалось) то Новопечерські липки та будівлі на Щорса це сусіди як мінімум по сходовій клітині.
4. Адекватний будинок по ціні для Чотирьох сезонів це на Кобзарській в якому є 1, 2, 3 кімнатні квартири. (Доречі в Київміськбуді при 100 % оплаті знижка на квартиру 10 %).
5. На мою думку краще 2-кімнатної квартири в Парк Авеню 4-кімнатна з панорамним заскленням і видом на Печерськ площею 160 кв. м. в будинку 30-32.
6. В будинку залишились в продажу лише 2-ки, 4-кімнатні і пентхауз (260 кв. м. + тераса 60 квадратів - просто мрія).
PG1693
08.10.2009 12:33:30
Зайшов я півгодини назад в Аркаду і здивувався! В залі інвесторів було 5 сімейних пар і коли вже виходив зайшла шоста. Працівники Аркади принципово не звертали на них увагу, мабуть їм інвестори не треба(:. Я періодично заходжу до них, але такої кількості майбутніх інвесторів давно вже не бачив. Тенденція однозначно позитивна.
Алена29 заставила мене полізти до Вікіпедії за словом ”ритм”. В основному наведено музичні терміни. Ось один з них:
”Один із трьох основних елементів музики, поряд з мелодією і гармонією, часова організація послідовності та групування тривалостей звуків і ПАУЗ, не пов`язана з їх висотним положенням”.
Тепер я зрозумів написене нею:). Наш об`єкт будується за її словами ”неритмічно”, тобто без пауз (сім робочих днів на тиждень). А ось у сусідів - мались на увазі мабуть ”4 сезони", будинок будується більш ”ритмічно” тобто з паузами, коли будівництво зупиняється.
aaa : Ваша фраза ”На мою думку краще 2-кімнатної квартири в Парк Авеню 4-кімнатна з панорамним заскленням і видом на Печерськ площею 160 кв. м. в будинку 30-32. ” викликала в мене зустрічне запитання:
А Ви би перейшли на інший об`єкт інвестування з будинку 30-32, наприклад чи помінали би Ви сою 3-кімнатну в будинку 30-32 на 4-кімн. на Осокорках чи 6-кімн. на Троєщині. Ціна в них приблизно однакова, а площа більша?
aaa
08.10.2009 12:43:48
PG1693: Зайшов я півгодини назад в Аркаду і здивувався! В залі інвесторів було 5 сімейних...
В мене якраз ідея щодо обміну своєї 3- ки на 4-кінатну бродить в голові, але вона стосується виключно будинку 30-32. Мені дуже подобається планування 4-кімнатної, але боюсь не потяну доплату.
PG1693
08.10.2009 12:48:58
MaryFlat :
з відкриттям трьох станцій метро частина автотранспорту переїде на Амурську площу і забере з собою значний шмат загазованості, крім того в майбутньому за ”4 сезонами” на місці військової частини виросте ще цілий квартал хмарочосів.
Крім того врахуйте кількість поверхів в будинках. У наших будинках 1 і 3 всього 17 поверхів, а в ”4 сезонамах”... Потім порахуйте кількість квартир на поверсі. У нас всього три! Однокімнатних немає взагалі! Тобто зменшується кількість тичасових сусідів. Фактично тут будується сімейний клубний будинок, а не хмарочос-мурашник-гуртожиток.
Ще для Вас варіант - це купити квартиру з вікнами у двір.
matinale
08.10.2009 13:02:05
PG1693, по Вашей логике Парк Авеню тоже "хмарочос-мурашник-гуртожиток"? )))
PG1693
08.10.2009 13:10:43
NataIvanova :
повірте мені, що Ви не будете стояти весь чась біля вікна:) Повісите штори, тюль і забудете про вікно. Ось, наприклад, я. Цілий день на роботі, прийшов додому вже темно і у вікна взагалі не заглядаю:).
aaa :
я також про 4-кінатну думав в будинку 30-32, але це ж + 6о метрів, а тут ще ж потрібно на ремонт, меблі, побутову техніку, паркінг.
matinale
теж, тільки ”елітний” зроблений з якісних матеріалів:)
TTOR
08.10.2009 13:13:45
Поверьте 190 квартир в подъезде (с тремя не грузовыми лифтами) это очень много.
В Киеве аналогичной плотности на одно парадное наверное еще не было.
TTOR
08.10.2009 13:19:18
aaa:
В мене якраз ідея щодо обміну своєї 3- ки на 4-кінатну бродить в голові, але...
Обменять 3-ку в третьем доме на 4-ку во втором с доплатой вряд-ли получится. Такой обмен возможен в рамках предложений ХК "КГС"(см. прайс). У них с Аркадой даже юридически-правовые формы договоров разные. В ХК "КГС" договор переуступки майновых прав, а в Аркаде насколко я помню формулировка другая.
PG1693
08.10.2009 13:34:28
TTOR : наскільки я розумію, Аркада скоро КМБ поверне назад непродані квартири...