ЖК "Зелений острів", Шевченківський р-н, вул. Танкова 1 (Ковальська)

Morkovka

Morkovka

11.11.2011 08:31:34

inco, спасибо за информацию по балконам и лоджиям. Еще такой вопрос в этой теме. Слышала, что в некоторых квартирах лоджии панорамные, так ли это?

Цитувати

SSilent

SSilent

11.11.2011 08:54:25

inco, есть ли информация по паркингу? Количество мест, размеры места, цена, когда появится в продаже?

Цитувати

inco

inco

11.11.2011 10:59:22

Morkovka: inco, спасибо за информацию по балконам и лоджиям. Еще такой вопрос в этой теме....

Про лоджии узнаю, но судя по макету если и будут то во 2 и 3 доме. Проект смогу посмотреть во вторник.

Цитувати

inco

inco

11.11.2011 11:01:34

SSilent: inco, есть ли информация по паркингу? Количество мест, размеры места, цена, когда...

Предполагается что информация по ценам появится под новый год - по количеству и средней площади машиноместа вопрос услышал - постараюсь ответить.

Цитувати

Madlen

Madlen

11.11.2011 12:10:12

inco:
Про лоджии узнаю, но судя по макету если и будут то во 2 и 3 доме. Проект смогу...

А ще питання по лоджiям - у першому будинку вони йдуть вiдразу незаскленi? А чи можна їх буде потiм склити? Бо тут по форуму ходить ссилка, де у комплексi Чайка чоловiк самовiльно засклив лоджiю i його зобов"язують тепер виплатити чималенький штраф.

http://chayka.org.ua/ru/news/tshanovni-vlasniki-kvartir-zh-k-chajka.html

Цитувати

Bond

Bond

11.11.2011 13:35:36

Якийсь дуже космiчний штраф, до того ж при чому тут адмiн. порушення? В нас штрафи за самовiльне будiвництво складають 50-100 грн., а тут 231 000,00 грн. Здається тут хтось пiшов на принцип, або не скористались послугами "кишенькових" фiрм забудовника.... Що пiдтверджується цим "Експлуатуючою органiзацiєю розроблено ряд технiчних рiшень, якi дозволяють здiйснювати засклення лоджiй/балконiв з дотриманням архiтектурного стилю комплексу, вiдповiдно до розробленого та погодженого iз вiдповiдними установами проекту. За детальною iнформацiєю з питань засклення лоджiй/балконiв звертайтеся до експлуатуючої органiзацiї ТОВ «ЗАРАЗ».

Цитувати

L_info

L_info

11.11.2011 13:45:52

Засипали inco питаннями... Моя версiя того, чому так сталось: Iнформацiя на сайтi Зеленого острова подана, на перший погляд, достатня i яскраво оформлена. Але коли починаєш розглядати деталi, то виявляється, наприклад, що на схемi поверху 1к квартир у першiй секцiї санвузол сумiсний, а на детальному планi - окремий, причому дверей у туалетi немає, а у моїй 2к у 5 секцiї (пл.78,99), на планi поверху (у буклетi) i планi квартири коридор рiзної конфiгурацiї, лоджiя на планi показана заскленою (як i на фото комплексу), а на схемi - не засклена, неправильно зазначена площа бiльшої кiмнати. Також нi в договорi, нi на сайтi немає iнформацiї про опорядження i облаштування квартир: штукатурка, стяжка, лiчильники, мережi (розводка кабелiв до щитка чи по квартирi, сантехнiчнi труби тiльки заведення чи пiдведення до точок пiдключення i т. д. i т. п). Не вважаю це критичним, але вважаю трошки несолiдним. Думаю що треба цiєю та iншою детальною iнформацiєю доповнити сайт, iнакше спокiйного життя вiддiлу продажу та IК не варто чекати. Хотiлось би також бачити графiк будiвництва, а не тiльки повiдомлення про його виконання. Разом з критикою, хочу вiдзначити дуже позитивний момент наявностi камер - в загальних рисах процес ми таки маємо можливiсть спостерiгати в рiзних ракурсах.

Цитувати

Madlen

Madlen

11.11.2011 14:46:48

Так, це мiй туалет без дверей :D теж звернула увагу на це.
Ще з позитивного - коли не заглянеш на вебкамери (i вдень i вночi), постiйно ходять будiвельники, крутяться крани, пiд"їжджають машини.

Цитувати

inco

inco

12.11.2011 09:52:25

L_info: Засипали inco питаннями... Моя версiя того, чому так сталось: Iнформацiя на сайтi...
Сейчас проводится реконструкция сайта и информация постоянно добавляется и исправляется - все планировки проверяются, я думаю что через 10-12 дней будет сайт реконструирован, буклеты уже перепечатали - устранив замеченные ошибки, то же касается и сайта Инвест консалтинга - обязательно будем реагировать на замечания.
Еще хочу спросить форумчан - может кто знает : я пользуюсь "яблоком" и единственная возможность спокойно почитать и отреагировать на ваши вопросы это по дороге на работу и домой, но мне постоянно когда я пишу текст вылазит сообщение: "Стоп! Стоп! Стоп! Чтобы добавить сообщение читайте п. 5 правил", с под винды такого не происходит. По итогу мне приходится отправлять какое то сообщение потом его редактировать , когда редактируешь тaкого не происходит.

Цитувати

indrita

indrita

13.11.2011 21:53:57

inco:
Сейчас проводится реконструкция сайта и информация постоянно добавляется и исправляется...

inco, здравствуйте! Позвольте засыпать вопросами Вас и мне. Скажите, пожалуйста, не планирует ли компания пересмотреть условия рассрочки, например, продлить сроки выплаты на 0.5-1 год? Буду очень признательна за ответ, который многое чего для меня решит

Цитувати
<< 20 21 22 23 24 ... 282
Архів