Степаныч
14.01.2012 19:55:15
Кстати - предлагаю, как и любому сурйозному форуму, создать список купленных квартир.
Это, как минимум, уменьшит вероятность продажи одной и той-же квартиры нескольким людям и имеет еще много других полезных нагрузок о которых много говорено на других форумах - поэтому это весьма полезная затея как для будующих так и для настоящий инвесторов.
Понятно что не все инвесторы знают об этом форуме, но как минимум процентов 80 людей, перед тем как вкладывать деньги, ищут информацию и в том числе и в интеренте, а не наткнуться на этот сайт невозможно - поэтому информация получится весьма объективной.
Итак господа и товарищи в порядке очереди - давайте указывать следующее:
- этаж
- площадь квартиры и кол-во комнат
- номер квартиры (если известно)
putyashka
16.01.2012 11:17:25
Дякую, Степанич, за детальну вiдповiдь. Чого не зробиш ради грошей. побудували б на поверх нижче... ех, шкода, але 2.50 це вже нiяк не варiант. Це висота мiж стяжкою i стелею, а ще ж треба постелити покриття пiдлоги, привести стелю в порядок. Висота ще втратиться. на гiлцi залишуся, але цей об єкт вже не такий менi цiкавий(.
putyashka
16.01.2012 11:29:16
2 Спепаныч: наскiльки я розумiю дiм в Подiльскому районi мається на увазi 24-х поверхiка на перетинi Мостицької та Ужвiй. Планування однокiмнатних непогане, навiть дуже, нiчого зайвого. Зате 2-х кiмнатнi... ну як можна робити кухню 7 м2, а холл 10...
red_scorpion
17.01.2012 16:11:09
2.50 - це НЕ висота мiж стяжкою i стелею! Це "чиста виота" пiсля улаштування пiдлоги та стелi. Висота мiж стяжкою i стелею 2.65
Сьогоднi був на будiвництвi i конкретно запитав головного виконроба, бо менi про 2.65 - 2.50 говорили ще в Житло-Iнвестi при укладаннi угоди.
Звiсно, похвалитися нiчим, будемо жити тiсно, але дружно, правда, Степанич!?)))
Щойно був на будiвництвi, розмовляв з головним виконробом та його заступником...
Все йде по плану: почали працювти над дахом (кришою), паралельно каменярi (каменщики) трамбують стiни та внутрiшнi перегородки. Виконроб сказав, що через 1,5 (пiвтора, Степанич, а не 1 чи 5)) мiсяцi, за нормальних погодних умов, будинок буде стояти як штик без оздоблювальних робiт, але змурований згори до низу. Облицювання фасаду та внутрiшнi оздоблювальнi роботи розпочнуть навеснi, коли середньодобова температура буде вище +5 за Цельсєм!
Всiм гарного настрою i оптимiзму!
Степаничу, як улюбленому сусiду - ПРЕВЕТ!!!!)))
Степаныч
18.01.2012 08:05:08
red_scorpion: - "говорить не мешки ворочать" - я лично мерял рулеткой - высота 2,56 и это видать еще без стяжки - возьмите рулетку и проверьте!
А наговорить можно много чего :)
Насчет "улюбленного соседа" - конечно мэрси за теплые слова - я тоже надеюсь что цены будут адэкватные и тогда точно "будем жить дружно" - это без вариантов! :))
putyashka: - да, я писал за Ужвий - планировка согласен не фонтан - но и цена очень даже вполне соответствующая "не фонтану" - чего к сожалению не скажешь по цене за этот "бункер Гитлера" :)
red_scorpion
18.01.2012 12:52:05
Степаныч, Вы же писали: "Что еще подозрительно - в отличие от других строй. площадок (уже посмотрел не один объект) - на дом не пускают категорически - видать какой-то шухер-махер там делають :)" - так где правда, в том что не пускают или в том что "сам лично рулеткой проверял" и таки пускают, а значит и не шухер-махер))))!? Где-то, Вы, Степаныч, преувеличиваете...
red_scorpion
18.01.2012 13:05:02
На счет дома на Ужвий: так цена то там выше чем на Туполева, место, как по мне, на Туполева получше, планировки примитивные и выбора нет вообще; при этом сдача дома на Ужвий - 2-й квартал 2013, а на Туполева 3-й 2012, ну и конечно-же 24 этажа - типичный муравейник с проблемным паркингом и т. д.
Удачного выбора!
putyashka
18.01.2012 13:51:48
to red_scorpio: новобудова на Ужвiй справдi типова "свiчка", навiть не дивилася на цiну. просто не цiкаво. 2.65 це вже краще i в зв язку з цим 2Спепаныч: то мiряв чи не мiряв? :) Щодо "не пускають на будвництво" Знаю, що на Баумана 25-29, який будувався в мене на очах, справдi не пускали, хоча саме цей об єкт звернув мою увагу на ЖI, як забудовника.
red_scorpion
19.01.2012 06:45:29
2 putyashka: мене також спокусив будинок на Баумана, але не встиг, бо послухав свого товариша, який, так як i Степанич, лякав мене i все казав почекай поки добудують... Побудували дуже швидко i вчасно, коли кинувся - квартир вже не було.
Минулої зими на Туполєва почали будiвництво: спочатку огородили територiю, потiм дуже довго вовтузилися з котлованом, я так примiрявся, але не приваблювало мене це повiльне будiвництво на етапi котловану аж до кiнця лiта.
Менi хотiлося взяти щось на Танковiй: хороший (як для мене) район, розвинена iнфраструктура, а, головне, 100% надiйний i потужний забудовник. Так би i було, я б зараз сидiв на сусiдньому форумi))) якби з дружиною не звернули увагу на те, що в вереснi будинок на Туполєва почав рости як гриб пiсля дощу, є набагато цiкавiшi планування нiж на Танковiй, цiна значно прийнятнiша, забудовник не останнiй в Києвi, i головний аргумент дружини - На Туполєва 80 квартир, в той час як на Танковiй - 809 (вийшов з пiд’їзду, сiв в машину i попав одразу в пробку, хоча це також нереально, бо машину приткнути буде нiкуди))) Постiйнi затори, сморiд, i "двiжняк" пiд будинком, який виходить на дорогу, а також трамвай по Дегтярiвськiй остаточно нас переконали в тому, що "зелений острiв" не такий вже й зелений))), а раз в пiв року в робочi години шум вiд лiтака на заводi "Антонов" не є найбiльшим злом))).
На Туполєва Зараз стоять всi десять поверхiв i заливають дах - i це за 4 мiсяцi фактично.
Позавчора був на будiвництвi - роботяги "трудятся аки пчёлки", будiвельникiв дуже багато, прораб приємна людина, сказав, що все йде по плану, бiльша частина роботи вже зроблена. З будмайданчика дивишся на будинок i вже уявляєш який вiн буде (i свого улюбленого сусiда - Стєпанича, який iде пiсля роботи з сумним ображеним обличчям, i бурмоче "... жлоби... побудували шо-попало, а менi тут жить...))) Шутка, Степаныч, не обижайтесь! Мы все тут вас любим!)))
alex_73
19.01.2012 08:54:53
Привет!