Blumen
17.03.2014 19:30:55
ВСТРЕЧА ВТОРОЙ ОЧЕРЕДИ - УТОЧНЕНИЕ
Господа, просьба идти следующим путем:
1. Собираем данные минимум 20 человек (на электронной почте)
2. Согласовываем дату и время встречи
3. Выбираем вопросы для встречи
4. Встречаемся
Поэтому смысла задавать вопросы "когда встреча" пока нет, т. к. сам не знаю :) Но думаю следующая неделя. Зовут меня Максим, я инвестор 6 дома. Пожалуйста, поактивней шлите свои данные :) особенно 9 дом!!!
Blumen
17.03.2014 19:37:19
Чаплин: Надеюсь не обидел вопросом;-)в революционное время нужна бдительность))в личку ответил!
Все правильно :) а вдруг я из самообороны Столицы? :))))
Beauty
17.03.2014 20:04:23
Я не совсем понимаю какое отношение Кристал Парк имеет к Столице групп?
Это один и тот же застройщик? В объектах на сайте Столице Кристал Парк не числится...
Не могли бы пояснить?
Blumen
17.03.2014 20:56:03
Кристал парк не имеет никакого отношения к Столице груп! Это Чаплин рекламирует конкурента!!! Как не стыдно! :)))
Забыли о кристал парке... к теме не относится... :)
Чаплин
17.03.2014 21:45:30
Стыдно)), но работа есть работа!))) Меня соседи счас анафеме предадут))
Видпочинок и только Видпочинок!!!)))
Babrun
18.03.2014 10:29:51
Iнформацiя для першої черги:
Як вiдомо у нас встановленi двохзоннi лiчильники i вiдповiдно до п2.3.1 Постанови НКРЕ №498 вiд 23.04.2012:
"2.3.1. За двозонними тарифами, диференцiйованими за перiодами часу:
0,7 тарифу в години нiчного мiнiмального навантаження енергосистеми (з 23-ї години до 7-ї години);
повний тариф у iншi години доби."
Якщо Ви глянете у свої платiжки, то зауважете, що:
1. Обсяг спожитої електроенергiї вiдповiдає повному обсягу спожитому протягом дня (в т. ч. з 23-ї години до 7-ї години). Тобто, коефiцiєнт 0,7 не застосувався).
На питання "в чому справа?" перша вiдповiдь бухгалтера була про те, що мовляв немає закону. Пiсля надання Закону - почалась iсторiя прот те, що ми на тимчасовiй схемi i тд.....
2. В наших платiжках застосвується тариф 0,2802 коп за Вт. При цьому як в постановi НКРЕ №497 вiд 23.04.2012 року так i в договорi з ЖЕКом передбачене диференцiйоване застосування тарифiв. (0,2154 / 0,2802 /0,9576).
Вiдповiдь на це бухгалтера: тимчасово рахується по 28 коп, але коли ми заключимо договiр з ТЕЦ (безпосередньо ми), то буде iнший тариф
Пропозицiя: всi хто буде розпитувати щодо платiжки в головного бухгалтера, одночасно подаємо запит до ЖК "Управдом" щодо:
1. Пояснення причин порушення п.2.3.1 Постанови НКРЕ №498 вiд 23.04.2012 "Порядку застосування тарифiв на електроенергiю"
2. Пояснення причин порушення тарифiв зазначених в Додатку №1 до Договору про надання послуг з централiзованого опалення, постачання холодної та гарячої води i водовiдведення фiзичним особам власникам житлових примiщень(квартира № ___ у житловому будинку№ по вул. Вiдпочинок 9а, Святошинського району м. Києва)
3. Провденення перерахунку послуг наданих за перiод з _______ (дата пiдписання послуг) до 28.02.2014 у вiдповiднотсi до вище зазначених нормативно-правовоих актiв та Договору.
Якось так.....
avis
18.03.2014 13:45:14
По платежкам вообще много вопросов.
Думаю надо собирать собрание, встречаться с бухгалтерией и руководством Управдома и разбирать каждую строку счета.
Как Вам такое предложение?
natalize6
18.03.2014 14:14:32
Мне такое предложение никак, - время, которое потрачу на разбор "каждой строчки" и на собрание, стоит гораздо дороже денег
Babrun
18.03.2014 14:44:32
avis: По платежкам вообще много вопросов.
Думаю надо собирать собрание, встречаться...
Сьогоднi жiнка ходила, розбиралася.
По рахунку претензiй не так багато (читайте пост вище)
По опаленню ще є:
- в рахунку за лютий опалення тiльки за лютий. За грудень i сiчень теж було, просто вони в рахунку цi суми не показали.
- ми оплачуємо також опалення мiсць загального користування (маємо робити згiдно законодавтсва). По формулi платимо пропорцiйно спожитому теплу. Питання в тому, що цифри бачив, а розрахунок не бачив. Бухгалтер обiцяв вивiсити таблицю, яка пояснює цифри.
ПС: в рахунку згадуються квадратнi метри - не звертайте уваги, платимо ми по показникам (я про опалення), мабуть програма автоматом пiдтягує.
Lenfer
18.03.2014 18:30:25
natalize6: Мне такое предложение никак, - время, которое потрачу на разбор "каждой строчки"...
+ 1...