Riel
31.03.2006 08:54:00
Привет, Хох. Мор.
Michigander
01.04.2006 03:11:00
Ось лише хотів похвалитися, що днями склав іспит на ступінь брокера з питань нерухомості (тобто тепер я можу започаткувати власний бізнес), але читаю подібні речі й волосся дибки стає. Чесно кажучи, в Україні я б сам не хотів мати справу з "брокерами" - я це слово навмисне у лапки утнув, бо з них такі брокери, як з мене - китайський шпигун. Я таких ще сам пам`ятаю: воно ото обізвалося брокером, а саме - чмо чмом та ще й українською двох слів зв`язати не може і, як казав один мій знайомий, "к мєсту і нє к мєсту употрєбляєт слово "валюта". Для довідки: тут, у Мічигані, для клопотання про брокерську ліцензію, людина повинна відпрацювати мінімум 3 роки просто агентом з продажу (повний час). У Неваді - 8 років.
Інша річ, яку ніяк уторопати не можу: чому ріелторські комісійні платить покупець??? Продавець ріелтора наймає, а платить за це хтось інший... Цивілізація, бля...
ZigmundFreyd
01.04.2006 14:05:00
Michigander: Ось лише хотів похвалитися, що днями склав іспит на ступінь брокера з питань нерухомості,...
І як це ви такий розумній потрапили до нас на сайт, як вас не знудило від туташнього непрофесіоналізму. Російсько мовній саййт це ганьба особливо для мешканців пмт. Мічіган. А як чого не втропаеш приїджай до міста героя Київа, сідай на електропотяг і нічим не переймайся.
MIchigander
02.04.2006 14:27:00
Та ти знаєш, Зігмундику, мене, канєшно, нудить. Тому й заходжу я сюди раз на п`ятирічку.
ZigmundFreyd
03.04.2006 08:11:00
Слова =канэшно= в україньській мові не існує. Справжні українці використовують слово =звичайно=.
десять
03.04.2006 20:02:00
таки фрейд може мати рацію. Мабуть якийсь "пенсіонер" бавиться...
Michigander
04.04.2006 10:22:00
Воно ото, канєшно, смішно, особливо про пенсіонера й коли Зігмундик каже "українЬській" замість "українській". Тримайтеся, хлопці, бо знаю, що вам важко. Як казав ТГШ у оригіналі: "борітеся, бля, - поборете!"
ZigmundFreyd
04.04.2006 10:38:00
Вибачаюсь схибив, але вважаю граматична помилка гарнійжша над суржиком.
Андрей12
04.04.2006 14:37:00
Да не мучайтесь ребята, говорите на международном русском.
Bobby
07.04.2006 20:49:00
Хвастаться про то, как купил квартиру без БРОКЕРА, не солидно. Если шубка у жены есть и машина крутая, нужно уже знать, что нотариальное оформление договора купля-продажи квартир дело под силу любому, закончившму школу на крепкие тройки. Клиенты БРОКЕРАМ платят (а некоторые с радостью)за выгодно проданные-купленные квартиры.