Коттеджный посёлок "Новая Богдановка", Броварской р-н, с. Богдановка (Аркада)

Саша-ЖЕК

Саша-ЖЕК

24.09.2010 10:02:48

Шановний КиевВиктор!
Спробую відповісти на Ваше питання, щодо перспектив відкриття купального сезону.
«Озеро», яке згідно з проектом будівництва називається «штучною декоративною водоймою на території житлового масиву «Нова Богданівна» - буде використовуватись для культурно-побутових та протипожежних потреб. На березі водойми буде організована зона відпочинку з об’єктами торгово-розважального призначення, в т. ч. кафе, де мешканці ж/м та їх гості зможуть з комфортом провести вільний час та відпочити.
Важко говорити про перспективи відкриття купального сезону на «озері». Скоріше за все, в закритій водоймі не можна буде організувати пляж, згідно санітарних норм, навіть після закінчення робіт з берегоукріплення - 2011р. і виконання благоустрою – разом зі здачею в експлуатацію 2-ої черги будівництва. Щодо будівництва другої черги – то, в даний час, Забудовник визначається з об‘ємами та строками будівництва з урахуванням реалій та перспектив ринку нерухомості. Я думаю, як тільки буде прийнято рішення щодо початку будівництва другої черги, Ви зможете ознайомитись, з інформацією в «Аркаді».

Цитувати

SP138

SP138

24.09.2010 10:47:05

Сегодня электричества тоже нет !!! Прошло больше часа с момента отключения.

Цитувати

КЭЖ

КЭЖ

24.09.2010 11:05:09

Тююю, та не волнуйтесь вы так. Вы шо ж не понимаете, это в Семиполках очередной обрыв. И нам, Аркаде, плевать шо для вас это не аргумент. У нас обрыв и все тут. Вы, ж деньги за свои дома в чистом поле уже заплатили, можете и потерпеть пару дней. Иш ты свет им подавай! Платите за коммунальные услуги во время, а еще лучше на год вперед, чтоб нам удобнее было вас и дальше лоховать. Ой, не зря я весной про вилы писал, не зря...

Цитувати

Саша-ЖЕК

Саша-ЖЕК

24.09.2010 13:36:04

По питанню водозабезпечення:
ЖЕКом 18.08.2010 описувалась ситуацiя щодо дiй направлених на покращення споживчих якостей води, вiд себе добавлю що зараз проводяться переговори з пiдрядником, щодо закупки та встановлення системи доочистки води, скорiше за все, усi роботи будуть виконанi протягом 2-3 мiсяцiв.

Шановний stdk99 та iншi! А чому ви подзвонили в проектну органiзацiю ТОВ «НБМ» до Губаря М. Г.? Чому б Вам не подзвонити в якусь iншу проектну органiзацiю? Як я вчора писав проект розробляється, але ж вiн розробляється спецiалiзованою проектною органiзацiєю яка займається проектуванням об‘єктiв енергетики. КТП буде встановлюватись на вiдстанi 10,5 км вiд Н. Богданiвки. Роботи проводяться.
Коли будуть виконанi роботи з пiдключення ТП Н. Богданiвка до другого джерела енергопостачання, вдасться уникнути перебоїв в енергопостачаннi, що вiдбуваються на дiючому напрямку пiдключення.

Для здiйснення "гарантованого безперебiйного" енергозабезпечення необхiдно виконати зовсiм iншi роботи, наприклад – купити та установити когенерацiйну установку, до речi ви могли її бачити з лiвого боку, при виїздi з ж/м в напрямку села Богданiвка, або на територiї заводу Кока-кола, в робочому станi, велика синя споруда з довгою трубою.
Когенерацiйна установка – це мiнi ТЕЦ, яка виробляє з газу електроенергiю та тепло. Однак, вартiсть електроенергiї, що вироблятиметься цiєю машиною буде значно перевищувати вартiсть електроенергiї, яку Ви як споживачi сплачуєте через ЖЕК компанiї AES-Київобленерго. Але тут є рiшення, як можна здешевити цю енергiю, для цього можна продавати теплову енергiю – наприклад басейну, який буде купувати її для пiдiгрiву води та опалення в зимовий перiод. Замовник готовий замовити вiдповiдний проект та видiлити земельну дiлянку пiд такий об‘єкт. Однак при цьому необхiдно знайти iнвестора, який буде готовий iнвестувати кошти в будiвництво та експлуатацiю басейну.

А щодо того, що «нам нє жмьот»… так я Вам скажу ще й як «жмьот»…

Цитувати

КЭЖ

КЭЖ

24.09.2010 15:47:29

Я дико извиняюсь, но это диагноз. Какой, на.., бассейн? Уже кто-то на бассейн наколядовал? Саша, вас попросили назвать конкретные фамилии людей ответственных за конкретные направления. Огласите. Или это очередная тайна? Или их просто нет? Мы здесь давно уже хотим позвонить во многие проектные организации и не только, так дайте координаты тех, с кем работаете. А пока фамилий нет, создается впечатление, что это, извините, не правда. И еще, пожалуйста, представьтесь, и я и "другие" инвесторы хотят знать посредника между нами и теми, кому мы заплатили.

Цитувати

ValentinaIvanovn

ValentinaIvanovn

26.09.2010 16:53:55

Саша-ЖЕК: По питанню водозабезпечення:
ЖЕКом 18.08.2010 описувалась ситуацiя щодо дiй направлених...

Саша, ну по перше - чого "гарантованого безперебiйоного" ти береш у лапки???
А по друге - коли у травнi було зiбрання власникiв ти ж сам казав що тiєї когенерацiйної уставновки все одно не хватить на весь городок, вона ж видає чи то 200 чи то 300 киловат. Я звiсно не енергетик алеж в мене калькулятор пiд руками є...

Цитувати

Ника7

Ника7

27.09.2010 08:19:08

Всем добрый день! Уважаемый ЖЕК, у меня вопрос. В сентябре обещали чинить тротуары, сентябрь почти закончен, тротуары пока никто не чинил, а следов асфальтоукладочной техники в поселке не обнаружены. Когда починят тротуары? В моем случае, тротуар поврежден не по моей вине, а местной коммунальной техникой.

Цитувати

Саша-ЖЕК

Саша-ЖЕК

28.09.2010 14:49:11

Шановні мешканці!

Завтра 29.09.2010 р. орієнтовно з 10 до 17 години відбудеться відключення ж/м від електроенергії в зв‘язку з проведенням ремонтних робіт на лінії.

Просимо вибачити за незручності.

Цитувати

Саша-ЖЕК

Саша-ЖЕК

29.09.2010 08:28:20

Шановна ValentinaIvanovn, КЕЖ та Ника7!

В травні ми з Вами не могли спілкуватись, оскільки я працював в зовсім іншій структурі Аркади та в зовсім іншому напрямку, починаючи з вересня я в тісній співпраці з Вами координуватиму діяльність ЖЕКу, з метою забезпечити Вас якісними послугами.
Ви самі обрали анонімну форму спілкування, окрім Ваших ніків, мені не відома ніяка інформація про Вас, тому не вимагайте і від мене більшого.

Електрична потужність тієї когенераційної установки 330 кВт. Ким, і з якою метою вона придбавалась мені не відомо. Але те, що Вона купувалась не для ж/м «Нова Богданівка» можу гарантувати.

Щодо відповідальних осіб ЖЕКу, то Вам вже давно повідомили начальник дільниці «Нова Богданівка» Степаненко Анатолій Миколайович (тел. 067-2178953, 044-2236296) та керівник ТОВ «Аркада-Житлосервіс» Виноград Микола Іванович (тел. 044-2276508).

Щодо укладки асфальту та ремонту тротуарів, роботи призупинені в зв‘язку з виробничими проблемами підрядника. Орієнтовно, після 10 жовтня роботи буде продовжено. В тому числі, будуть відремонтовані ушкоджені ділянки тротуарів, зафіксовані відповідними актами при укладанні договору з підрядником в травні-червні цього року. Додатково хочеться звернути Вашу увагу на те, що будівельна техніка, яка виконує роботи за Вашим замовленням також псує бордюри, тротуари і асфальтне покриття. У випадках, коли таке пошкодження було здійснене Вашими підрядниками, ремонт буде виконуватись за Ваш рахунок.

Цитувати

milanja

milanja

30.09.2010 10:28:21

«Додатково хочеться звернути Вашу увагу на те, що будівельна техніка, яка виконує роботи за Вашим замовленням також псує бордюри, тротуари і асфальтне покриття. У випадках, коли таке пошкодження було здійснене Вашими підрядниками, ремонт буде виконуватись за Ваш рахунок. »
Для САША-ЖЕК:
Для таких випадків існує процедура складання актів. Охорона постійно перевіряє територію і повинна фіксувати ці пошкодження. Скільки таких актів ЖЕК написав ?

Цитувати
<< 207 208 209 210 211 ... 331
Архів