Коттеджный посёлок "Новая Богдановка", Броварской р-н, с. Богдановка (Аркада)

Весна

Весна

15.03.2011 10:04:08

…Крiм того, вiдстрiл та вiдлов з наступним знищенням антигуманнi i провокують негативне вiдношення безпритульних тварин до людини, пiдвищення їх агресивностi, що призводить до збiльшення кiлькостi покусаних людей. Стерилiзованi ж тварини бiльш спокiйнi i соцiально орiєнтованi.
Впровадження методу стерилiзацiї стримується як об`єктивними, так i суб`єктивними факторами. На першому етапi необхiднi достатньо великi фiнансовi витрати, пов`язанi з органiзацiєю пунктiв перетримки i бригад вилову тварин. Щодо суб`єктивних причин, то тут найчастiше заважає розповсюдженню програми бездiяльнiсть деяких держслужбовцiв, дискредитацiя даного методу шахраями, вiдсутнiсть у спецiалiстiв даних про ефективнiсть методу стерилiзацiї для контролю поголiв`я безпритульних тварин в населених пунктах та iн.
Ст. викладач кафедри бiогеоценологiї та охорони природи Пермського державного унiверситету В. А. Акiмов "Науково-дослiдницька робота з аналiзу та вибору методiв регулювання чисельностi безпритульних тварин"
КТЗТ (Київське Товариство Захисту Тварин) повнiстю роздiляє точку зору В. А. Акiмова.

Цитувати

Весна

Весна

15.03.2011 10:08:52

Вiд себе хочу додати ще декiлька причин на користь методу стерилiзацiї:
- пiсля вiдлову та знищення собак в попереднiх роках жителi Богданiвки мали змогу спостерiгати таку жахливу картину: купа трупiв собак, вивалених в 2 хвилинах їзди вiд територiї Нової Богданiвки. Дiяльнiсть фiрми, яка цим займалась була нелегальною i на даний момент припинена.
- iснування статтi 299 Кримiнального кодексу «про жорстоке поводження з тваринами», а також статтi 89 Кодексу про адмiнiстративнi правопорушення «про жорстоке поводження з тваринами».
Хотiлося би почути вашу думку з приводу стерилiзацiї тварин на нашiй територiї. Якщо всi пiдтримують цей метод, то можна буде починати дiяти в цьому напрямку. Але якщо знайдуться люди, якi все одно будуть займатися знищенням тварин, то витрачати грошi, час та сили стає недоцiльним.
Можливо, деякi мешканцi мiстечка не хочуть, щоб тварин вбивали, але i жити поряд з тваринами, навiть простерилiзованими, теж не хочуть. Таким можу сказати лише одне, переїжджаючи жити з квартир на природу, ви мали розумiти, що тут вас будуть оточувати комарi, комашня, квакаючи жаби, клiщi, спiваючi вранцi пiвнi, голосистi корови в полi та їх «залишки» на дорозi, вужi в травi, мишi - полiвки на горищi, зайцi, якi приходять пiдкрiпитися з вашої дiлянки, а також собаки та коти, якi становляться надто активними навеснi. Бажаю вам набратися терпiння i навчитися жити в гармонiї з природою.

Цитувати

HBG

HBG

15.03.2011 10:18:04

Для Саши-ЖЕК. Обьясните нам пожайлуста, почему мы платим за электричество Житлосервису по единому тариф. У нас же стоят 2-или 3-х (не помню) фазные счетчики?Почему мы платим Вам по строительным тарифам!Почему до ввода в эксплуатацию вы не решили проблему с прямыми договорами с РЭС?Почему все проблемы вы перекладываете на жильцов, и только кормите завтраками, что вроде бы что то делается? А если вы и занимаетесь этим вопросом, то почему сейчас- когда городок уже несколько лет существует?Я, лично, хочу сам распоряжатся экономией в доме. А то получается АРКАДА продает дом с экономическими технологиями а, пользоватся ими мы не можем, по Вашей или АРКАДА-застройщик вине. И перестаньте говорить размытыми и общими фразами, говорите конкретно что вы делаете по этому поводу и кто этим занимается,когда вы решите эту проблему конкретно? С кого спрашивать!Я уже молчу про резервное енергопотребление, которое вы тяните вроде бы от КОКА-КОЛЫ.У Вас все работы почему то затягиваются на неопределенный период?Чья вина -тоже жильцов?Я только не пойму почему люди которые живут уже несколько лет соглашаются с Вашей бездеятельностю.

Цитувати

CHITA

CHITA

15.03.2011 11:29:20

Весна: Вiд себе хочу додати ще декiлька причин на користь методу стерилiзацiї:
- пiсля...

Хотелось бы уточнить по-поводу коров и петухов. Мы покупали дома не в селе, а в котеджном городке и мы подписывали обязательства, что мы не будем здесь заводить кур, коров, свиней и т. д.
А что касается стерилизации, то от этого не станет безопаснее гулять по городку. В частности нам бездомные собаки приносят неудобства: разрываюит пакеты с мусором, "удобряют" туи и самшиты, оставляют после себя вызженные мочей пятна на газоне.
Уважаемые кормящие, будьте ответственными до конца: прикормили, приручили собак-заберите к себе на участок, чтобы они не приносили неудобства для соседей;заплатите и сделайте прививки, чтобы собаки не приносили неудобства Вам. А прежде, чем кормить, подумайте: Вы готовы к такому, очень ответственному шагу.
И все будут счастливы:и кормящие, и собаки, и соседи.

Цитувати

abn325

abn325

15.03.2011 19:55:46

Уважаемая, Весна!
Я с Вами полностью согласна. Собаки злые, потому что люди их сделали такими. Если собачку покормить и доброе слово сказать она никогда не будет злой. Я уже приводила пример на форуме про Грецию, в Греции много бездомных собак и я это знаю не со слов, а потому что у меня своя квартира в маленком курортном городе Уранополис, с этого города отправляется на Святую гору Афон. Круглый год в городке очень много туристов, вне сезона много паломников, а летом просто отдыхающие. Много немцев, итальянцев, англичан. Очень много котов и собак, но никто не жалуется, кормят животных и ласково обращаются к ним. В Евангилее написано "Блажен аки тварь милует". Но если у человека нет милосердия, трудно что-то доказать. Жестокосердие это грех, а за грехи родителей отвичают дети. Почитайте духовную литературу. Никто не вправе лишать никого жизни кроме Господа.

Цитувати

dr_Time

dr_Time

16.03.2011 07:07:20

Уважаемые соседи!
Я переехал в наш городок приблизительно год назад. Такого количества собак не было! Или я их не замечал. Гулял с ребенком много и часто - проблем не было. Может это мое личное восприятие, но судя по сообщениям на форуме - нет.
ВОПРОС: ЧТО ИЗМЕНИЛОСЬ?
Ответив на этот вопрос мы сможем ответить и на вопрос, возможно ли вообще убрать или минимизировать популяцию "диких" собак в нашем городке.

Цитувати

SP138

SP138

16.03.2011 13:08:36

Греция: «... Много немцев, итальянцев, англичан. Очень много котов и собак, но никто не жалуется, кормят животных и ласково обращаются к ним. »
Тоже выход: желающие кормить бездомных животных – можно присоедениться к немцам, итальянцам, англичанам... Только в Греции, пожалуйста. Или в пгт. Бородянка – там есть приют.
Кто жил в Германии, наверное заметили, в немецких деревнях нет стай бродячих псов. Потому, что они (немцы) действительно ответственно относятся к животным: понравилась собачка – они её и накормят и прививку сделают и будку смастерят. И у нас в городке народ сострадательный: ну что с того, что собачка спит на снегу - у неё ведь шуба, ну и что, что у неё паразиты по этой шубе и внутренние органы догрызают, дык это ж бродячая. Зато осталась сосиска с уикэнда - не в Киев же её обратно тащить, а так может зачтется там наверху. Только вряд ли – Бог он или есть или его нет, а чтобы почуть-чуть тогда это в лучшем случае самообман. Не нужно пост называть постом только потому, что вы не едите мясо. Это не пост, а диета... вегетарианская.
P.S. Я предлагаю не убивать и не стерелизовать – просто не подкармливать, животные не А. Матросовы, может через некоторое время хоть часть из них плюнет и улетит в Грецию (или убежит в Бровары).

Цитувати

dr_Time

dr_Time

16.03.2011 15:02:44

Полностью поддерживаю SP138 с одним НО!
Не подкармливать уже поздно, они уже здесь и их много. Они живут, плодятся и чувствуют себя хозяевами. Это УЖЕ стало проблемой которую нужно решать. Ну а в дальнейшем, конечно, не подкармливать.

Цитувати

Саша-ЖЕК

Саша-ЖЕК

18.03.2011 08:29:46

HBG: Для Саши-ЖЕК. Обьясните нам пожайлуста, почему мы платим за электричество Житлосервису...

Шановний HBG!

В нашiй країнi право затвердження тарифiв на електроенергiю законодавством надано Нацiональнiй комiсiї регулювання електроенергетики України (НКРЕ). «Строительные» тарифи для юридичних осiб, встановленi НКРЕ, складають вiд 74,11 коп. до 92,928 коп. за 1 кВт. год (з ПДВ) в залежностi вiд потужностi.
Вiдповiдна постанова НКРЕ встановлює, що вiдпуск електроенергiї населеним пунктам, розташованим у сiльськiй мiсцевостi, якi розраховуються за загальним розрахунковим лiчильником проводиться за тарифом 23,6 коп. за 1 кВт. год. Тому, в рахунках за березень, якi ви отримаєте в наступному мiсяцi тариф, за яким Ви компенсуватимете вартiсть електроенергiї складе 23,6 коп. ПДВ 4,72 коп. = 28,32 коп. за 1 кВт. год.
При укладаннi прямих договорiв з AES Київобленерго, Ви сплачуватимете знову ж таки на пiдставi тарифiв затверджених НКРЕ для населення, яке проживає в сiльськiй мiсцевостi, а саме до 150 кВт 18,75 коп. ПДВ 3,75 коп. = 22,5 коп. за 1 кВт. год. За обсяг спожитий понад 150 кВт 24,4 коп. ПДВ 4,88 коп. = 29,28 коп. за 1 кВт. год.
До речi, вчора НКРЕ прийняла рiшення про пiдвищення тарифiв на електроенергiю для населення ще на 15% з 1 квiтня.

Щодо лiчильникiв, можливостi розрахункiв за дво- чи тризонними тарифами та укладання прямих договорiв. Забудовник у повнiй вiдповiдностi з проектом узгодженим з AES Київобленерго встановив у будинках лiчильники, якi дозволяють реєструвати показники за перiодами часу, та пiдключив їх до мережi електропостачання. У разi бажання споживача розраховуватись за тарифами, диференцiйованим за перiодами часу, вiн повинен самостiйно звернутись до Броварського РП i укласти договiр на постачання електроенергiї. Пiсля цього працiвники Броварського РП запрограмують лiчильник i споживач зможе сплачувати за електроенергiю по рахунках AES Київобленерго.
З боку ЖЕКу iснує пряма зацiкавленiсть в укладаннi споживачами прямих договорiв з РП, тому як касовi розриви, якi виникають у розрахунках за електроенергiю на ланцюгу споживач – ЖЕК – AES Київобленерго, закриваються коштами ЖЕКу.
ЖЕК та Забудовник звернулися в AES Київобленерго з проханням укласти прямi договори зi споживачами. Про отриману вiдповiдь Вам буде додатково повiдомлено.

Цитувати

Саша-ЖЕК

Саша-ЖЕК

18.03.2011 15:08:00

kld: Для Саши ЖЭК:
Диспетчера- пока им не написали инструкции-пустое место- их надо...

Шановний kld!
Диспетчерська служба ЖЕКу має в своєму розпорядженнi координати та телефоннi номери усiх мешканцiв житлового масиву. Для диспетчерiв розробленi внутрiшнi документи, якi регламентують виконання ними посадових обов’язкiв. Якщо у Вас є пропозицiї з покращення роботи диспетчерської служби, прошу Вас звернутись iз вiдповiдною заявою до керiвництва ЖЕКу. Вашi пропозицiї будуть розглянутi в найкоротший термiн та по можливостi впровадженi.

Цитувати
<< 225 226 227 228 229 ... 331
Архів