Киево-Святошинский р-н, с. Чайки (Экосорб)

Николас

Николас

29.12.2012 15:19:58

Был сегодня на стройке. Полная тишина. Картинка от фотографий Антона от 12/12 не отличается. Похоже что с начала декабря рабочих нет. Зима однако

Цитувати

Joni

Joni

31.12.2012 19:31:15

А вот и НОВЫЙ ГОД на пороге ! Хочется надеяться, он принесёт нам всем удачу ! Забываем, обнуляем все " штрихи ", с НАСТУПАЮЩИМ всех !

Цитувати

spark

spark

10.01.2013 12:30:18

Праздники вроде как закончились что на стройке слышно или видно есть хоть кто нибудь. Понятное дело что при -10 на улице никто ничего делать не будет, но внутри может есть движняк?!

Цитувати

Юга

Юга

11.01.2013 10:11:49

Arv 83 - есть движение по стройке? выложите пожалуйста несколько фотографий, если не трудно.

Цитувати

arv83

arv83

16.01.2013 06:19:09

На праздники уезжал. За стройкой не наблюдал. Только что вышел на балкон сделать снимок, увидел одиноко блуждающего охранника. Больше никаких движений не заметил. Понаблюдаю еще пару дней. Вдруг кого увижу - напишу.

Цитувати

Николас

Николас

16.01.2013 14:51:04

ИГ есть информация о датах начала работ ?

Цитувати

Lyolik

Lyolik

16.01.2013 16:57:04

в понедiлок спiлкувався по телефону з представниками забудовника (iз вiддiлу продажiв). отримав запевнення, що у вiвторок поновляться будiвельно-монтажнi роботи, на обєкт повернуться будiвельники, якi продовжать робити "внутрянку". знову ж таки, у вiддiлi продажiв запевнили, що "усьо iдьот по плану", тобто будинок має бути зданий у травнi цього року. особисто у мене iснують сумнiви щодо реалiстичностi заявленого строку, дай Боже, щоб до кiнця лiта (в кращому випадку) змогли закiнчити роботи. але треба сподiватися на краще, так би мовити.

є iнше питання. перед новим роком я змiг потрапити всередину будинку, побачив свої майбутнi чотири стiни. у пiдїздах проектом передбаченi смiттєводи (вертикальнi товстi труби). є пропозицiя їх заварити, бо якщо вони використовуватимуться, то антисанiтарiя, запахи i щурi практично гарантованi. бiльше того, я ще не бачив жодного нового будинку, де смiттєводи не були б заваренi. за словами представникiв забудовника смiттєводи можуть заварити, якщо буде колективне рiшення iнвесторiв (майбутнiх жильцiв). я особисто категоричний противник працюючих смiттєводiв. а що з цього приводу думаєте ви, шановнi майбутнi сусiди???

Цитувати

Marry

Marry

17.01.2013 09:34:07

Я роздiляю думку Lyolik. В будинку, де ми живемо зараз, працює смiттєвод. Але особисто наша сiмя виносить смiття по дорозi на роботу. Думаю, що не тiльки ми. Взимку ше нiчого, а влiтку на 1 поверсi вiд смiттєвода стоїть такий смород, шо вже не раз iнiцiативна група мешканцiв намагалась зiбрати пiдписи про закриття смiттєводу...

Цитувати

Dell

Dell

17.01.2013 10:05:35

+1 готов подписаться под коллективной заявкой.
Тоже выносим мусор в бак, не смотря на работающий мусоропровод.

Цитувати

an2

an2

17.01.2013 10:33:23

могу конечно ошибаться, но мне кажется, что несколько несвоевременная проблемка :) думаю хорошо бы сначала беспрепятственно входить в тот подъезд, где находится мусоропровод :)

Цитувати
<< 577 578 579 580 581 ... 653
Архів