Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

EgorZ

EgorZ

25.08.2009 13:38:39

УРАААААААААААА!!!!!!!!!
Дофарбували наші балкони...
До речі вже поставили повідконня в квартирах.

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

25.08.2009 14:42:38

Егор за фото зачёт!!!
Я так розумію фактично ззовні залишилась сторона де стоїть кран.
А чи невідомо як в середині батареї та електрику (квартирні щитки) зроблено чи ні?

Цитувати

paganel

paganel

27.08.2009 10:14:56

собираюсь купить квартиру в этом доме. Подскажите пожалуйста там вообще что то происходит (я имею ввиду наличие стротелей и ведение работ)??? Мне манагеры сказали что в ноябре сдают окончательно, но как то мне не верится. Помогите и информацией, плиз.
Спасибо.

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

27.08.2009 10:28:12

paganel, А що на форумі вище пишуть?

Цитувати

Lyuska

Lyuska

27.08.2009 11:18:19

маладца Игорь!!!!!
мы, как и все будущие жители ольжинграда, надеемся на сдачу дома до конца 2009 года.. планируем поехать посмотреть на выходных, как идет строительство... фотки выложу потом.

Цитувати

EgorZ

EgorZ

27.08.2009 11:58:10

От Советского ИНФОРМБЮРО!!!
По неофіційній інформації на днях повинні привезти котельню і почати установку (установка займе приблизно 10 днів). Це радує.
Що стосується радіаторів опалення, то вони вже завезені, але ще не встановлені, установка теж багато часу не займе.
Водопостачання підведене до самого будинку.
З першого числа вересня замінять побиті вікна (вікна билися завдяки фасадчикам). З приводу світла то воно ще не підключене, але зараз на стадії вирішення цього питання.
Крім того вже почали роботи по облицюванню під"їздів плиткою керамічною.

ОДНИМ СЛОВОМ ВСЕ СУПЕРРРРРР!!!!!!!!!!!!!!
paganel : радити щось не буду, це воля кожного, читай форум і роби свої висновки, а ще краще поїдь на місце і подивися своїми очима. Там є така Оксана, яка показує квартири, можеш з нею домовитися і вона проведе тебе на територію, побачиш ступінь готовності, побачиш планування квартир, побачиш ЯКІСТЬ ВНУТРІШНІХ РОБІТ і приймеш єдине правильне рішення.
Я сьогодні там буду близько 19.00. Теж хочу подивитися на скільки просунулося виконання робіт порівняно з попереднім разом коли я там був. РАДИЙ БУДУ БАЧИТИ СУСІДОМ... :-)

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

27.08.2009 12:33:29

Егор, дякую за оперативну інфу.
Чи не підкажете як можна попасти до себе в квартиру щоб зняти реальні розміри,(секція С) з ким можна домовитись щоб провели?
Якщо не через форум то можна на мило:
virmaster@uke.net
Завчасно дякую!

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

27.08.2009 12:35:42

Вибачаюсь, ukr.net в адресі.

Цитувати

Yka

Yka

27.08.2009 14:39:19

Скажите пожалуйста а кто-то знает как будет проходить здача квартир?
Т. е. выше шла речь о возможности исправления недостатков со стороны строителей?

Цитувати

EgorZ

EgorZ

27.08.2009 17:34:41

Для Yka: По правильному після здачі будинку в експлуатацію з кожним власником квартири підписуватиметься акт прийому-передачі квартири. а отже Ви вправі зайти в свою квартиру і вказати на недоліки, які Ви вважаєте, потрібно усунути, але звичайно ж не вимагати того, що не визначено п.3.11.3 Проспекту емісії облігацій. До речі там же і розписаний порядок отримання квартири в результаті погашення облігацій.
А загалом роботи виконуються досить якісно і претензій до будівельників я думаю виникати не повинно.

Сьогодні був на місці, секцію С** повністю дофарбували балкони і тепер з двору все дуже гарно виглядає.
Близько 19.00 на майданчику ще працювали люди біля паркінгу, і на люльках доробляють недоробки, які залишилися по фасадам.
В середині не був, але достовірно знаю, що зараз обкладаються плиткою сходові майданчики. Одним словом впевнено крокуємо до вселення...

P.S. А що ніхто не їздить поцікавитися що там робиться? Чому мовчимо? Викладайте трошки інформації хто що знає... Якось тихо тут.

Цитувати
<< 22 23 24 25 26 ... 715
Архів