Lyuska
31.08.2009 10:14:53
секция А.. еще одно фото
скажу про свои впечатления... была на стройке ровно месяц назад. стройка идет. люди работают. это самое главное... любая стройка, наверняка, в срок не сдается... поэтому
Lyuska
31.08.2009 10:17:30
последнее
Lyuska
31.08.2009 10:39:26
секции С
Lyuska
31.08.2009 11:26:55
sorry... некоторые фотки получились по 2. но, надеюсь, это никому не помешало, и сложится неплохое, как у меня, впечатление о ходе стройки! давайте верить в светлое будущее!!!!
IgoroKG
31.08.2009 14:12:30
Lyuska - зачёт!
Тільки потрібно було зразу повідомити, а то я довго думав де ж прикол!
EgorZ
31.08.2009 18:59:34
Привіт. Дякую за фото!!!!!!
Не знаю чи хто помітив, але на одній з фотографій видно, що в дворі вже почали робити верх паркінгу, а саме фактично ту частину покрівлі, по якій ми зможемо заходити в під"їзди до своїх квартир (відмічено на фото).
Сьогодні ввечері привезли автобус робочих і це радує.
Роботи почали виконуватися набагато щвидше.
До речі завтра має бути великий завоз бетону для того щоб повністю залити паркінг зі сторони штабу.
Зважаючи на ті темпи виконання робіт, то вони явно поспішають до холодів запустити щасливих власників житла...
І ще - три котли вже піднято на верх. зараз чекають решти котлів і швидше за все будуть знімати кран, а отже будуть доробляти 22-поверхову секцію.
Инна75
01.09.2009 15:50:38
Спасибо всем форумчанам за свежую и обнадеживающую информацию!!! Я каждый день захожу на форум посмотреть новости. И так приятно, что в наше кризисное время живет не только форум, а и стройка!!! Хотя информация у меня есть с того же Энерголизинга, что сдача дома возможна действительно октябрь-ноябрь. Соседка в секции С**.
EgorZ
01.09.2009 19:14:59
ПРИВІТ Инна75
Приємно познайомитися ще із однією сусідкою.
Будемо дуже раді приєднанню ще одного активного учасника форуму.
Здадуть в жовтні чи листопаді не важливо, головне що здадуть і динаміки викоання робіт це випливає як аксіома. Сьогодні таких будівництв в Києві і поблизу одиниці де можна більш-менш впевнено дивитися у майбутнє.
А з приводу заселення, то моя думка така: забудовнику потрібно будь-що включити опалення до холодів, щоб не нашкодити внутрішнім та зовнішнім вже виконаним роботам. Це логічно.
Опалювати за власні кошти 500 з лишком квартир буде дорогувато, а отже забудовнику нічого не лишається як закінчити роботи і заселити щасливих власників до зими...
Вірте в краще і воно настане...
ВСІХ ЗІ СВЯТОМ ЗНАНЬ.
анна29
01.09.2009 22:43:52
а какого числа в сентябре день открытых дверей?
Инна75
02.09.2009 14:37:52
Интересно, не посещала ли вас мысль о том, как делится расчет тепла на дом? Ведь счетчик тепла на весь дом! Если, допустим, заселется половину жильцов, то как вторую половину делить будут? Может, немного сумбурно, но, думаю, мысль понятна?