Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

06.02.2013 21:24:52

zireael. Нагляднiсть появляється в порiвняннi. Я проживаю в 80-и квартирному будинку в трикiмнатнiй квартирi. Плата за обслуговування до державного ЖЕКу складає трохи менш, нiж 90 гривень. Помимо iншого щодня на нашому подвiр`ї бачу за роботою двох двiрникiв, щоосенi пiд`їзди готуються до зими, приблизно раз в чотири роки промиваеться внутрiбудинкова система центрального опалення. Декiлька раз бачив як смолили та перестеляли рубероїд плоскої покрiвлi. Ви ж пропонуєте встановити оплату за однокiмнатну квартиру в розмiрi 111 гривень (37 х 3 = 111), а також 171 гривню за двохкiмнатну (57 х 3 =171). Порявняйте менш чим 90гр. за трикiмнатну та 111гр. за однокiмнатну та 171гр. за двохкiмнатну квартири. I при цьому у Вас не передбачається кiнцi з кiнцями звести.

Пан zireael. Ось Ви натякаєте, що в державному ЖЕКу начебто вся технiка розбита та не придатна до експлуатацiї. А може зробiть екскурсiю до любого державного комунального пiдприємства щоб мати реальну уяву. Так, iснує там феномен не бажання лишнього робити. Але то не проблема. Бюрократiя завжди потребувала розштовхуваня та пiдштовхування. За таку установлену мiзерну плату до ЖЕКу можна i порозшовхувати запавших в сплячку.

Цитувати

Maryna_SK

Maryna_SK

06.02.2013 21:34:31

Забудьте про державний ЖЕК!!! Його не буде. Я 8 рокiв живу в Iрпенi, i знаю як дiє ЖЕК - це: в пiдїздi срач, смiтники переповненi, снiг вiнечком два рази в тиждень з порогу змели i на цьому все, а рахунок нормальний приходе. А ви живете в шикарному будинку в Богуславi, аж не хочеться псувати Вам настрiй нашим Iрпенем.

Доречi давайте таки повернимось до питання про домофон. Zireal покладаю на Вас надiю про iнформацiю за домофон

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

06.02.2013 21:58:50

Пан Maryna_SK. Тут я не зовсiм з Вами згiдний. Пригадайте як поясняв професор Преображенський доктору Борменталю про те, що, на йього, професора, думку є розруха. Вiн сказав: "Коли я буду мочитись помимо унiтаза, а також будуть так само себе вести всi в моїй квартирi, то у мене наступить розруха. Значить розруха не в клозетах, а в головах."
Тому, якщо в деяких будинках в Iрпiнi, як ви виразились, срач, то тут нi президент, нi прем`єр-мiнiстр, нi мiський голова, нi ЖЕК не винуватi. До такого стану пiд`їзди довели самi мешканцi цих пiд`їздiв, i, безперечно, такий стан речей цих мешканцiв повнiстю задовiльняє. На моє глибоке переконання стан пiд`їздiв це зеркало культурного рiвня мешканцiв, якi там проживають.

Цитувати

Татьянка

Татьянка

06.02.2013 22:51:30

Нашла ребят по ремонту, по очень хорошим ценам, работают хорошо. Кому интересно звоните Алексей 0630371295. Можете зайти посмотреть Суворого 22а 1-п, 3-эт, 14 кв.

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

06.02.2013 23:19:30

Шановний пан Maryna_SK. А з переповненими смiтниками дуже легко справитись. Це робиться так. Насамперед потрiбно написати лист-звернення до пана мiського голови. Копiю листа вiддати до головного лiкаря мiської СЕС (санепiдемстанцiї) з проханням координально вирiшити проблему. Листи зареєструвати в приймальних обох цих установ. Зрозумiла рiч, що привичка – це друга натура, а тому на цьому етапi нiчого вирiшено не буде. Рiвно через п’ять днiв потрiбно написати лист до голови Київської обл. Ради н. д. такого змiсту:
«Шановний пане голово. В нашому мiстi Iрпiнь, вiд нашого будинку (вказати адресу) майже нiколи не вивозиться смiття та побутовi вiдходи. Тому на нашому подвiр’ї утворилося загрозливе бактерицидне становище, котре смородом та токсичнiстю приманює до себе бродячих бездомних тварин, якi розносять цей осередок епiдемiй по всьому мiсту. Ми звертались, навiть офiцiйним листом (вказати реєстр. номер та дату реєстрацiї), до пана мiського голови ( вказати прiзвище, та iн.) та (копiєю листа) до головного санепiдем. лiкаря, але вiн своїм наполегливим мовчанням та вiдсутнiстю будь якої реакцiї на наше звернення без слiв натякає нам на нагальну потребу дати хабаря. Так як ми не обiзнанi в таких витончених справах, то не маємо уяви що до розмiру цього пiкантного платежу. Тому просимо Вас надiслати нам таксу, або тариф, бо коли ми дамо мало – то вiн образиться, а коли ми дамо багато - то його розбалуєм. »
Копiю цього листа потрiбно вiддати секретарцi в приймальнiй мiського голови навiть без реєстрацiї. Але авторучкою в верхньому кутку листа приписати «Якщо до такого то числа та часу нiчого не змiниться в позитивну сторону, то лист вiдправимо за вказаною адресою. » Мiський голова, прочитавши цей лист, пiдскочить, неначе його зненацька вкусив скажений собака. I, повiрте, вiн пригонить туди весь ЖЕК разом з начальником та головним бухгалтером, всю мислиму та немислиму технiку i особисто буде контролювати прибирання. Саме страшне, чого боїться любий чиновник – це те, коли пiд ним закачається Трон. У любого чиновника це «ахiлесова п’ята». Не бiйтесь грати на цьому.

Цитувати

oksana68

oksana68

07.02.2013 07:08:57

Tetyana19 Что бы знать что у меня с крышей нужен по крайней мере хороший дождь или снег с последующим обильным таянием. А так сказали, что задули пеной, затем будут рамонтировать. Но вы же знаете, что на словах это одно, а как на самом деле....
У меня вот другое. Перерыли мне повторно в ванной пол. Первый раз прорвало трубу, рыли. Второй раз из-за спайки в трубах, не было подачи в ванную горячей воды. Так что мне весело

Цитувати

gala-la

gala-la

07.02.2013 08:27:01

Пане Анатолiй. Напишу вам ВАШИМИ ж словами. Цитата 1-в-1, чуть пiдправила: "Складається таке враження, що нашi попереднi пояснення, якi посилались на факти - Iрпiнський ЖЕК не бере на обслуговування новобудови - виявились для Вас надто складними для розумiння.
Тому давайте припинемо та не будемо "товкти воду в ступi", так як повторюванням одного i того ж ми лише будемо засмiчувати цей форум. Натомiсть, при першiй нагодi (при особистiй нашiй застрiчi на зустрiчi iнвесторiв) ми Вам персонально все повторимо, бо "розжовування" на форумi результату не принесли, ви нiби в танку - не прислухаєтесь до того, що вам кажуть i все-одно гнете свою лiнiю.
Все, в чому ви нас намагаєтесь переконати, не має нi найменшого змiсту, всi цi тексти - це з пустого в порожнє, тому що ми не будемо обслуговуватись в Iрпiнському ЖЕКовi. Надiюсь на розумiння, досить флудить, давайте писати по дiлу.

На рахунок того, що чисто там, де не смiтять, це все патетичнi заклики i утопiя. Давайте перед пiд"їздом поставимо тазiк з водою i при входi в пiд"їзд з вулицi будемо мити взуття i витирати насухо, щоб, не дай Бог, не насмiтити. Адже чисто там, де не смiтять ;) Ви собi це так уявляєте?

Цитувати

Maryna_SK

Maryna_SK

07.02.2013 09:29:48

:))))))))) я не ПАН, я ПАНI:))))) ви за своїм ЖЕКОМ уже в iменах почали плутатись:)))))))

Цитувати

oksana68

oksana68

07.02.2013 10:04:31

Да что вы все на него обращаете внимание. Что уже говорить после того, как человек, нам расказывает как писать жалобы, и как на это реагируют власти.

Цитувати

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

07.02.2013 10:49:34

"Iрпiнський ЖЕК не бере на обслуговування новобудови". Галочка, хто це питання проробляв офiцiйно? Та нiхто по тiй простiй причинi, що заздалегiть настроєнi на iллюзiю благополучностi вiд ОСББ.
Бог свiдок, що я хотiв пояснити те, що "не все золото, яке блищить", а також те, що "море красиве лише з берега". Але коли так хоченться оСББ, то тут нiяка аргументацiя, нiякi елементарнi фiнансовi розрахунки не будуть переконливi. Тут головним являється "А менi хочеться". Малих дiтей по аналогiчнiй причинi неможливо переконати не сувати пальцiв в огонь. Зозумiють лише тодi, коли пальцi туди засунуть.

Цитувати
<< 213 214 215 216 217 ... 247
Архів