Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

АнатолийЛинский

АнатолийЛинский

07.02.2013 11:04:22

oksana68. Я не вiдкрию Америки, якщо повiдомлю Вам про те, що люди, якi пiшли у владу це не Вашi прибiчники та благодiйники. Це люди, якi осознано пiшли туди лише за для того, щоб за рахунок населення збагатити власнi кишенi. А якщо одна людина в суспiльствi стає багатiша на одну гривню, то якiсь iншi люди суспiльства обов`язково стають на цю ж саму гривню бiднiшi. Тому, виражаючись вiйськовою термiнологiєю, люди з влади завжди з одної сторони барикади, а населення - з протилежної. Вони хитромудро обкрадаючи Вас не церемоняться з Вами, тому i з ними церемонитись не потрiбно. Iх потрiбно жати та притискати настiльки, наскiльки це стає можливим. Бо якщо не робити цього, то вони (люди влади) дуже швидко "сядуть Вам на шию" та ще i узаконять там своє сидiння.

Цитувати

Tetyana19

Tetyana19

07.02.2013 11:12:41

Марино, хiба можемо ми вступати до ОСББ до того, як станемо власниками квартири? I щодо квартплати: ми будемо її платити, ставши членами ОСББ. До того ми заплатимо за воду/газ/електрику по вищим тарифам пiд час пiдписання основного договору i не платимо квартплати. Так? I чи потрiбно для вступу в ОСББ, щоб усi мешканцi стали власниками квартир? На це пiде кiлька мiсяцiв, хтось одразу пiдпише, хтось пiзнiше.

Читаю новини про реформу БТI. Там зараз, кажуть, повний хаос. Коли очiкувати вiзиту до нотарiуса?

Анатолiю, не смiшiть карасикiв.

Цитувати

Maryna_SK

Maryna_SK

07.02.2013 13:52:50

Таня19, я просто не коректно висловилась. Я мала на увазi оплату води, електрики i газу. Ви правi. Але про створення ОСББ треба говорити уже зараз бо це затяжна справа. I нарештi знайти бажаючого займатися цим всим, ось про що я. Просто коли на веснi (менi так хочеться) будинок здадуть в експлуатацiю i ми будемо пiдписувати акти купiвлi-продажу, то у нас би було уже пiв справи зроблено. Якщо будемо йти у приватний ЖЕК, то треба поцiкавитись чи вони нас вiзьмуть. Треба рухатися зараз, а не тодi коли ми потонемо у кучi смiття i будемо бiгати з одного кабiнету в iнший. зараз ми будемо платити по великих тарифах, просто пiсля пiдписання актiв купiвлi-продажу ми продовжимо платити за цими ж тарифами.
Менi не зрозумiла сама ця кухня, зараз платимо забудовнику за електрику, а куди вода i газ??? Не вийде так, що в один прекрасний день вiдрiжуть газ за неуплату:))) (як було з свiтлом). Можливо хтось уже цiкавився цим питанням

Цитувати

gala-la

gala-la

07.02.2013 16:04:01

Почитала закони. ОСББ може бути створене в будинку з числа тих, хто приватизував або придбав квартиру, а також власника будинку, власникiв жилих i нежилих примiщень. Тому пока ми не власники, ми не можемо провести установчi збори.

Для укладання iндивiдуального договору з РЕС потрiбно 1) паспорт власника квартири; 2) IНН; 3)ксерокопiю права власностi на квартиру.
Тобто, пока ми не станемо власниками квартири, будемо i далi платити за електроенергiю по всисокому тарифу.
Тому пока ми не власники - "посмiхаємось i махаємо" (с) Мадагаскар.

В двомiсячний термiн пiсля створення ОСББ забудовниця на баланс ОСББ має передати землю пiд будинком.
Варто подумати, кому буде належати земля, якщо ми будем обслуговуватись в приватному ЖЕКовi. Про це вже писала Ukka. Тому безпечнiше було б спочатку створити ОСББ, забрати на баланс ОСББ землю, а тодi вже можна буде працювати з Приватними ЖЕКами, навiть по договору-пiдрядi.

Питання - чому до цих пiр забудовниця не отримала право власностi на будинок, чому затримується оформлення документiв, що стопорить процес?

Цитувати

дима_89

дима_89

07.02.2013 16:12:00

Здравствуйте.... Общался сегодня с Андерсон уточнял у нее по поводу документов она мне ответила второй квартал... Лично меня ето очень не устраивает по 1 гривне за свет платить ето очень много....

Цитувати

дима_89

дима_89

07.02.2013 19:28:52

Есть кто то из цоколя?!

Цитувати

metronom

metronom

07.02.2013 20:39:47

Уважаемые соседи!
Если честно, то надоело читать обидные для ушей пересуды. Действительно давайте сначала соберемся на объекте ВСЕ и обговорим вопросы, которые беспокоят многие головы. После этого составим реестр проблемных вопросов по нашим домам и передадим застройщицам.

P.S.: Соседи!!! Кому нужен гипсокартон - осталось после монтажа 9 листов венгерского потолочного гипсокартона 2500*1200*95 по цене Епицентра (58 грн.) и 3 упаковки прямых подвесов по 25 штук (21 грн.). Никакой коммерции. Вы экономите на доставке. Мой тел. 0633845424 Андрей

Цитувати

slavkoxxl

slavkoxxl

10.02.2013 20:51:43

Шановнi сусiди - Суворова - Висока - пропоную пiдключатись до iнтернету через мене (я вже є абонентом), в такому випадку, i я, i ви отримаємо бонуси на нашi рахунки 100 грн на - тобто один мiсяць безкоштовно.

Цитувати

slavkoxxl

slavkoxxl

10.02.2013 20:57:56

До речi, на сайтi Iлони та Дениса "нарив" таку рекламу:

Ирпень, улица Высокая, 10
Сдается в эксплуатацию: 2 квартал 2012 года
Документы на право собственности: 3 квартал 2012 года

На сегодняшний день застройщик строит объекты по улице:

Ирпень, улица Высокая, 10 (1 корпус)
Ирпень, улица Высокая, 10 (2 корпус)
Ирпень, улица Лесная, 42

А я навiть не знав, що Висока вже має документи, може на Суворова теж готовi документи, тiльки забули менi зателефонувати i їх вручити )

Цитувати

oksana68

oksana68

11.02.2013 13:12:04

Здравствуйте, меня интерисует собрание. Чего молчим?Ждем новых идей?Или уже все обсмоктано!?

Цитувати
<< 214 215 216 217 218 ... 247
Архів