ЖК «Парковые Озера», Днепровский р-н, ул. Воскресенская, 7 (Интергал-Буд)

Natali_3

Natali_3

21.04.2011 12:21:44

kluch, спасибо Вам огромное за поддержку!!!

Цитувати

zmeda

zmeda

21.04.2011 17:56:11

Шановне товариство, вашiй увазi свiжий погляд неофiта (пару днiв тому зробив перший внесок), сподiваюсь, вiн буде цiкавим i для реальних i для потенцiйних iнвесторiв. Погляд дуже суб`єктивний.
Позитиви ПО (не в порядку значимостi):
- розташування близько до парку, а парк немаленький, можна погуляти з сином, пригостити бiлок горiхами
- вид на парк зi схiдних вiкон
- озерце (у мене завжди була тяга до вiдкритої води), якось на форумi було сказано - некоторая личная сентиментальная симпатия к месту
- прийнятна вiдстань до метро пiшки (15-20 хв)
- вiдсутнiсть димарiв, ароматiв Харкiвського масиву, пристойна вiддаль вiд загазованих автотрас
- новий монолiтно-каркасний будинок зi стелями 2.7 м i з “теплими” стiнами
- обiцяний ремонт – привези зубну щiтку, диван i живи. Судячи з шоу-румiв ремонт пристойної якостi (iнша справа, як буде насправдi). Звiсно, я б зробив краще i надiйнiше (хто гарантуватиме, що пiд керамiчними плитками нема пустот, сантехнiчнi з`єднання надiйнi, а електрокабелi i арматура встановленi на совiсть, але ж самостiйний ремонт це час, мiнiмум кiлька мiсяцiв, яких у мене нема), отож, за невелику доплату економимо силу часу i нервiв
- кухня 16 квадратiв! (хто прожив бiльшiсть життя в 10-15-метрових кiмнатах з 5-8-метровими кухнями i низькими стелями - той розумiє)
- досить гнучка система оплати (як на мене) – перший внесок всього 10%, можна i зразу 100%, коротка розстрочка без вiдсоткiв, графiк погашення складаєш сам, можна погасити достроково, АЛЕ(!) будь готовий за 2 тижнi зiбрати максимум коштiв, як буде пiдвищення
- майбутнi сусiди в основному самодостатнi люди, що заробляють своїм трудом, знають цiну як грошам, так i працi iнших, тобто сподiваюсь на вiдсутнiсть жлобiв навколо, незапльованi-засмiченi коридори, нерозмальованi лiфти, нерозбитi вiкна на сходах, вiдсутнiсть сигаретних недопалкiв i банок з ними по всiх кутках i охайнiсть коло люка смiттєпровода (хоч маю сумнiви в його доцiльностi)
- сподiваюсь, що хоч пiд кiнець будiвництва комплексу це буде справдi КОМПЛЕКС з усiєю необхiдною соцiальною iнфраструктурою (садок, магазини, дитячi, спортивнi майданчики i т. д.)

Цитувати

zmeda

zmeda

21.04.2011 18:04:27

Негативи ПО:
- некоректна реклама (всiм уже набридли 5 хвилин пiшки до метро), замовчування i незображення на гарних картинках кордону з гаражiв
- нерозв`язана поки що в прийнятному стандартi проблема проходу через гаражi
- повзуче пiдвищення цiн (i нi кроку назад!), жодного “пряника” (скидки) для тих, хто платить 50-100% зразу, тож варто починати з мiнiмального внеску, зберiгаючи решту коштiв на депозитi (якщо вони є) або заробляючи їх, i бути готовим до можливого 2-тижневого нотiса про пiдвищення
- дуже вiдчутна рiзниця (коло 10%) за “вид з вiкна на парк” в одиничках в N3, N2 – проте на радiсть тим, у кого вiкна за захiд
- нерацiональнiй формат прайс-листiв, цифр мiльйон, для одиничок аж 10-12 рядкiв, але нiде не вказано – цi з вiкнами на схiд, а цi на захiд, тому i цiна рiзниться на 10% (у мене хороший зiр, але скажу чесно – дорожчi одинички побачив в прайсi тiльки при подачi заявки! тож прийшлось на мiсцi суттєво коригувати розстрочку), а у вiддiлах продажiв про таку “дрiбницю” навiть не згадували, мовляв, видно ж все в прайсi. Як в старосовковi часи – чого питати, все перед вами!
- неповна iнформацiя вiд працiвникiв вiддiлiв продажiв, деякi важливi речi можна узнати постфактум – уже при виборi оздоблення менi повiдомили, що в ванних кiмнатах над пральною машиною будуть пожежнi ящики з гiдрантом i шлангом, це надзвичайно хороша штука, але у когось цей фактор може визначати лiмiти бажаних поверхiв - коли знаєш про таку фiшку. Розетки на кухнi, як стверджують, опустили вниз i розсунули вiд плити, але куди саме - жодної доступної документацiїї, мовляв, все у електрика, а вiн... та хто його знає, де вiн зараз...
- вiдсутнiсть (сподiваюсь, тимчасова) мiнiмально прийнятної iнфраструктури, найближчi магазини – непоказний гастрономчик на Перова 4 i “Фора” на Дарницькому бульварi. Хоча поки не дуже добре знаю район.
- прив`язка транспорту до шумного i завантаженого бульвару Перова
- офiс на Барбюса справляє гнiтюче враження, охоронець, що може жбурляти трамвайнi вагони, прискiпливо допитується, куди, до кого, навiщо йду, передзвонює – “до вас вiдвiдувач”. Добре ще пропуск не виписує з вiдмiткою про перебування. Колись, кажуть, “ходокiв” з листом до IГБ не пропустили, хтось з вiддiлу продажiв спустився вниз i забрав листа.

Цитувати

zmeda

zmeda

21.04.2011 18:08:11

Кiлька суб`єктивних мiркувань. Вiд моменту реального зацiкавлення проектом до прийняття рiшення про iнвестування пройшов лише тиждень, хоч кожен день погляд ковзав, не читаючи, повз рекламу на вiкнах в метро. Багато рокiв цiни швидко втiкали за горизонт, тому в головi склався стереотип: “завжди не вистачає коштiв”. Поштовхом стала красива картинка в журналi i осмислення словосполучення ПАРКОВI ОЗЕРА (гарно звучить! IГБ може поставити собi залiк.) Назавтра пройшовся пiшки по парку, подивився на будинки i на озерце, на зелену траву навколо, уявив їх вид з вiкна, i цей варiант менi “мигнув”. Ще тиждень iнтенсивно шукав i аналiзував iнформацiю, зважував “за” i “проти”. “За” перемогло. Багато людей на форумi вiдслiдковують чи не всi київськi новобудови, чекають здачi перших будинкiв ПО, аналiзують, порiвнюють (бо все упирається в фiнанси), не поспiшають – а у мене нема часу. Звiсно, тут, там i ще он там я втратив де пару сотень, де ще бiльше убитих єнотiв (i ще ж не кiнець), але зекономив три мiшки нервових клiтин, бо самоїдськи не вагався брати-не брати, кинуть-не кинуть, лохотрон-не лохотрон. Veni, vidi, купив.
Форум надзвичайно корисний для обмiну думок i iнформацiї. Перечитав не весь, але багато сторiнок, i що цiкаво, якщо спочатку народ вагався, чи не кинуть, чи не чергова ЕЛIТА, то петер деколи просто приколюється – почуття гумору притаманне людям оптимiстичним i здебiльшого впевненим у завтрашньому днi.

Цитувати

Igrok

Igrok

21.04.2011 18:36:32

уже при виборi оздоблення менi повiдомили, що в ванних кiмнатах над пральною машиною будуть пожежнi ящики з гiдрантом i шлангом
----------------------------------------------------------------------------

Интересно, только я впервые узнал о таком важном шаге в обеспечении пожарной безопасности, или для остальных соседей по первому дому это тоже новость?

Вообще-то я не представляю, как такое возможно - если банально смотреть с точки зрения экономии денег застройщиком, установят по одному/несколько пожарных кранов на этаж. В каждой квартире - дорого. Думаю ограничатся датчиками дыма (которые способны просто подать звуковой сигнал), как это делают в КМБ.

Цитувати

Горожанин

Горожанин

21.04.2011 19:38:58

А ведь по пожарным делам у нас в списке №2 был конкретный вопрос. Отморозились – «все в соответствии с требованиями». Самое страшное, что окажется там есть супер система за которую нужно буде по 300 грн в месяц платить. Это то от чего потом не откажешься. И про пожарный лифт ничего не понятно. Будет ли он нормально работать или нет? Я несколько раз пытался узнать сам. Но в ИГБ юлят и отмораживаются. Меня их жуликоватость настораживает.

Цитувати

kluch

kluch

21.04.2011 19:59:40

Igrok :
21.04.11 / 21:36
уже при виборi оздоблення менi повiдомили, що в ванних кiмнатах над пральною машиною будуть пожежнi ящики з гiдрантом i шлангом
----------------------------------------------------------------------------

Интересно, только я впервые узнал о таком важном шаге в обеспечении пожарной безопасности, или для остальных соседей по первому дому это тоже новость?
=========================================================================

Да нет это не новость. Эта тема даже попала в Вопросы №4. В своём отчёте о посещении стройки на е-диске первого дома я указал где будут щитки в различных вариантах двушек.
Сейчас во всех высотках их ставят - требование нового ДБН. Пожарники без этого не примут.
ДБН В.2.2-15-2005 "Жилые здания. Основные положения"
п. 4.27. В квартирах жилых зданий с условной отметкой более 47 м следует предусматривать внутриквартирный пожарный кран-комплект, присоединенный к сети хозяйственно-питьевого водопровода здания и оборудованный катушкой с пожарным рукавом длиной 15м, диаметром 19 мм (или 25, 33 мм) с распылителем, который обеспечивает возможность подачи воды в любую точку квартиры с учетом длины струи 3 м.

Цитувати

inv1

inv1

21.04.2011 20:06:42

zmeda :
21.04.11 / 20:56

- досить гнучка система оплати (як на мене) – перший внесок всього 10%,
можна i зразу 100%, коротка розстрочка без вiдсоткiв, графiк погашення складаєш сам, можна погасити достроково, АЛЕ(!) будь готовий за 2 тижнi зiбрати максимум коштiв, як буде пiдвищення
--------------------------------

Вроде как и гибкая система оплаты, но есть одно но. ИГБ используется «стимул» оплаты для инвесторов. После продажи почти всех двух- и однокомнатных квартир 1-го дома вдруг повышается стоимость квадратного метра. Это делается с тем, чтобы покупатели побыстрее оплатили оставшиеся части суммы. Даже если покупатель всю сумму не выплатит, то ИГБ конечно выигрывает. Покупатель все равно же заплатит.
Посмотрим, что будет с домом 3 и 2. Я думаю, они провернут там
тоже самое.

Цитувати

kluch

kluch

21.04.2011 20:09:20

Горожанин :
21.04.11 / 22:38
А ведь по пожарным делам у нас в списке №2 был конкретный вопрос. Отморозились – «все в соответствии с требованиями».
=========================================================
А оно так и есть. Куда им деваться.

Самое страшное, что окажется там есть супер система за которую нужно буде по 300 грн в месяц платить.
=========================================================================
Платить придется только за обслуживание пожарной сигнализации и за пожнаблюдение (за передачу сигнала на пост), а сколько - это зависит от размера отката:::)))

И про пожарный лифт ничего не понятно. Будет ли он нормально работать или нет? Я несколько раз пытался узнать сам. Но в ИГБ юлят и отмораживаются.
=====================================================================
Да они сами не знают. Алгоритм движения лифтов можно выставить любым. Это зависит не от застройщика, а от требований пожарников и доброй воли управляющей компании или ОСББ.

Меня их жуликоватость настораживает.
========================================================================
Пора бы уже привыкнуть::::))))

Цитувати

vikin

vikin

21.04.2011 20:59:29

zmeda: Кiлька суб`єктивних мiркувань. Вiд моменту реального зацiкавлення проектом до прийняття...

" зекономив три мiшки нервових клiтин, бо самоїдськи не вагався брати-не брати, кинуть-не кинуть, лохотрон-не лохотрон. Veni, vidi, купив."
-учитесь, потенциальные покупательницы.

Цитувати
<< 355 356 357 358 359 ... 1158
Архів