РЕАЛИСТ
24.05.2011 17:03:07
2ImEva :
Спасибо за информацию. Если завтра и в четверг будет тоже самое... я(вначале от себя) напишу письма в соответствующие органы... А потом, каждый напишет от себя... Посмотрим, как Аркада отмоет свою репутацию, когда с участка №3 в прокуратуру(в первую очередь)будет отослано около 20 писем(как минимум)... А потом пригласим на стройку журналистов + ТВ...
p/s/ Я Вам ответил на нашем сайте....
Megazoid_1
24.05.2011 17:14:29
Да уж, инвесторов квартала - несколько тысяч. Сложно себе представить, что начнется, если строительные работы не возобновятся. Аркада, сидите днями, ночами, сутками, но не допустите, чтобы это все началось.
fomich-60
24.05.2011 20:47:40
РЕАЛИСТ: Пожалуйста.
2fomich-60 :
А Вы реальный инвестор или виртуальный?
Ваш вопрос несколько обескуражил... Возникло непреодолимое желание задать Вам аналогичный вопрос.
РЕАЛИСТ
24.05.2011 21:00:29
Если я Вас обидел.... прошу прощения... просто я познакомился почти со всеми инвесторами нашего дома которые зарегистрировались на Реалте (с глазу на глаз).. а Вас, к сожалению не было...
fomich-60
24.05.2011 21:16:31
А можно жить за несколько тысяч километров от Чавдар и быть инвестором? И к сожалению, увидимся мы не скоро. Благо сын живет напротив, на Чавдар 11, и в курсе всех событий.
РЕАЛИСТ
24.05.2011 21:18:15
Все возможно... сосед.
ezag
25.05.2011 05:11:50
К сожалению, некоторое время отсутствовал, вернувшись обнаружил не очень веселые новости.
Смущает вот еще что - по закону застройщик должен давать гарантию 10 лет на дом. Если строительных организаций 2 - кто будет давать гарантию? ведь не может же быть отдельная гарантия на конструктив, другая на отделку и третья на спецработы?
Serrgo
25.05.2011 05:36:54
fomich-60: А можно жить за несколько тысяч километров от Чавдар и быть инвестором? И к сожалению,...
Поддерживаю, можно находится в командировке, и физически в Киеве быть не возможно, но быть в курсе событий, я также поддерживаю мнение, "пока" не делать большой шум, но давить на Аркаду необходимо (если нужна будет моя подпись как инвестора, по возможности готов подъехать). У меня родственники покупали квартиру через Аркаду на Троещина 10, в 11 доме, ситуация очень похожая, несмотря на это я решил доверится Аркаде и надеюсь не зря.
Arkada
25.05.2011 06:33:18
Шановнi довiрителi, надаємо Вам звiт щодо ситуацiї на будiвельних майданчиках:
ж/б №7 – в пiдвальних примiщеннях виконується перевiрка та налагодження сантехнiчного обладнання;
ж/б №8 – закiнчується благоустрiй прибудинкової територiї, виконуються фасаднi роботи (цокольна плитка), пусконалагоджувальнi роботи лiфтiв, внутрiшнє оздоблення;
ж/б №9 – роботи не виконуються. Як ми вже повiдомляли, пiдряднику було надано попередження вийти на майданчик до кiнця тижня, у iншому випадку роботи розпочнуться силами iншого пiдрядника;
ж/б №3 – працює бригада електрикiв, виконуються пусконалагоджувальнi роботи лiфтiв.
Шановний Jackas, як запевнив Голова Правлiння ВАТ КМБ-3 в телефонному режимi, сьогоднi вiн надав розпорядження поновити iнтенсивнi роботи на будинку, але у зв‘язку з банальним «людським фактором», а саме, хворобою начальника БМУ, декiлька днiв буде затримка;
ж/б №6 – сьогоднi було виведено бригаду малярiв на об‘єкт, завозили панелi, завтра заплановано вiдновити монтажнi роботи;
ж/б №2 – роботи ведуться в звичайному режимi;
ж/б №11 – роботи ведуться в звичайному режимi.
Шановний Lirik, продовжувати будiвельнi роботи на Вашому будинку буде Трест ВАТ КПШБ-2, який залишається виконувати функцiї генерального пiдрядника i зараз досить iнтенсивно вiдпрацьовує питання договiрних вiдносин з iншими пiдрядниками та планує на наступному тижнi прискорити будiвельнi роботи на ж/б №11.
Також повiдомляємо, що ТОВ «Фiрма «Девелопер» до цих пiр мало доступ не до всiєї документацiї з причин виконання функцiй забудовника ТОВ «Укрмiськбуд-1». Маючи запевнення ТОВ «Укрмiскбуд-1» в тому, що по будинку №7 виконано всi роботи, ТОВ «Фiрма «Девелопер» одразу пiсля повернення функцiй забудовника почало перевiрку повноти та правильностi документiв, пов‘язаних з проектною та технiчною документацiєю. Результати ми Вам повiдомимо пiсля з‘ясування деяких питань.
Шановнi довiрителi, дякуємо за пiдтримку та розумiння ситуацiї, просимо не вдаватись в панiчнi настрої, оскiльки Банк не має намiру покинути Вас напризволяще.
РЕАЛИСТ
25.05.2011 07:38:41
Шановнi представники "Аркади"! Щиро вдячний Вам за вiдповiдь. Сподiваємось, що робота на будiвельному майданчику №3 в найближчi днi налагодиться.
В мене є запитання. А коли розпочнуться роботи в 2 секцiї (дiлянка №3)? Лiфт в 2 секцiї не встановленний,електрикiв також не було. Наскiльки менi вiдомо починаючи з 13 травня 2011 року в 2 секцiї не проводилось, взагалi, нiяких робiт.
Буду вдячний Вам за вiдповiдь.
З повагою, Реалiст