РЕАЛИСТ
25.05.2011 11:09:20
Шановнi представники банку "Аркада", хочу нагадати Вам, що присутнiсть будiвельникiв на будiвництвi не є процессом будiвництва. Будiвельники мають виконувати ряд заплавнованих робiт.
Звертаюсь до Вас з проханням, назвати РЕАЛЬНI строки(дату, мiсяць, рiк), коли будiвництво
повернеться в стабiльне русло. Маю на увазi, коли буде видно, щотижневий, результат роботи будiвельникiв.
Нагадую, що строк закiнчення будинку(м. Київ, вул. Чавдар, дiлянка №3)31 грудня 2011 року.
Прошу Вас, не порушувати взятих на себе зобов`язань, i плiдно виконувати всi умови договору про участь у ФФБ.
З повагою,
Реалiст
РЕАЛИСТ
25.05.2011 13:16:37
Информация с соседнего форума... участок №7...
Враховуючи, що Банк Аркада дає вiдповiдi Iнвесторам вибiрково (тобто звернення al_mart надати iнформацiю щодо ситуацiї введення будинку №7 в експлуатацiю Банком iгнорується) вирiшив взяти iнiцiативу у свої руки i повiдомляю наступне.
Увага усiх iнвесторiв будинку №7.
Не завдяки а ВСУПЕРЕЧ «намаганням» Управителя та Забудовника але виключно завдяки квалiфiкованої допомоги Начальника ДАБI Бондаренко О. М. та iнших працiвникiв iнспекцiї документи вiд Забудовника прийняттi. Спiльними зусиллями, не чекаючи нових пiдзаконних актiв, ДАБI запропонувало Забудовнику ввести будинок №7 на пiдставi будiвельного паспорту, шляхом реєстрацiї декларацiї про готовнiсть об’єкта до експлуатацiї.
Тобто, формальнi перешкоди зняттi i Забудовник найблищим часом отримає документ, який надасть право нам отримати довiдку про право довiрителiв на набуття у власнiсть квартир.
Р.S.C банком "Аркада","Девелопером","Укрмыськбудом"-1 надо бороться через прокуратуру,президента,КМДА и др.органы быстрого реагирования...Будем брать пример с дома №7.
Если в ближайшее время дом №7 будет сдан - это победа для Всего "Молодежного квартала".
Cristina
25.05.2011 14:29:03
Не была в Киеве некоторое время. Новости с форума очень расстроили :( Если будет встреча в пятницу, постараюсь подъехать. Интересно, есть такие кто кредитовался в Аркаде? Если да, то есть ли возможность или подымался ли вопрос не платить проценты без применения штрафных санкций до возобновления строительных работ?
РЕАЛИСТ
25.05.2011 14:33:11
Нет ничего невозможного... главное Все правильно оформить...
РЕАЛИСТ
25.05.2011 14:42:25
Уважаемые инвесторы нашего дома(участка №3)! Прошу Всех, зайти на форум нашего дома(Чавдара8) и написать там вопросы, на которые Вы хотите что бы ответила Вам "Аркада".
Представители от нашего дома №3 и от Всего "Молодежного квартала"(дома:№11, №9, №8, №7, №6, №3, №2)в пятницу(27.05.2011) планируют поехать на встречу в "Аркаду".
Р.S. Я уже написал ряд вопросов на нашем форуме... уже можно добавлять. Смелее... принимаются даже самые дурацкие вопросы.
Oleg1983
25.05.2011 15:03:46
Аркада на сайте выкинула 1-но и 2-х квартиры дома №3 в продажу. К чему бы это?
bez
25.05.2011 15:16:50
Причем все квартиры на 7 этаже...
Jackas
25.05.2011 16:15:15
у укргорстроя забрали может?
РЕАЛИСТ
25.05.2011 18:50:05
По поводу выложенных квартир... Я ответил на нашем форуме, здесь на (Аркадовском) сайте отвечать не буду... Там расклад довольно простой...
Arkada
26.05.2011 08:52:53
part 1