Молодежный квартал. Осокорки 2,3,4, ул. Чавдар, 8, стройплощадка 3 (Аркада)

const

const

13.01.2012 14:05:57

Строители готовят навес от непогоды

Цитувати

const

const

13.01.2012 14:06:40

Маркировка радиаторов

Цитувати

const

const

13.01.2012 14:07:32

Навес готов

Цитувати

РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ

13.01.2012 15:20:12

const: Строители готовят навес от непогоды
Спасибо за фото!
Радиаторы Германия? А как дела с подоконниками и отливами? Их устанавливают? Не знаешь?

Р.S.Когда было время и хорошая погода - в "потолок плевали", а сейчас навес делают.... слов нет...
К понедельнику снег обещают, Аркаде нужно будет навес над домом делать...Дотянули...

Цитувати

Inkognito

Inkognito

13.01.2012 16:07:34

Они будут ложить Асфальт на Снег))
http://www.youtube.com/watch?v=wgjbOT2BDVQ

Цитувати

const

const

13.01.2012 16:52:41

РЕАЛИСТ:
Спасибо за фото!
Радиаторы Германия? А как дела с подоконниками и отливами?...

Радиаторы от Vogel & Noot (Австрия), серия Cosmo-Compact - это те которые стоят в квартире (по крайней мене у меня). Люди говорят, что Vogel & Noot имеет очень достойную репутацию (желающие могут погуглить). А вот какие радиаторы на лестничных маршах и в других местах не подскажу, но на вид достойные.
... забыл дописать - радиаторы в квартире висят, НО не подключены!

Подоконники в квартире установлены. Отливов не заметил :( и что-то мне внутренний голос подсказывает, что их не будет. А они нужны, очень нужны!
Я не специалист, но мне кажеться, что утеплитель (под окном который) со временем наберется влаги (которая будет после дождя стекать с окна) и будет в самом лучшем случае выглядеть "непрезентабельно", ну а в худшем...

Цитувати

ииванович

ииванович

13.01.2012 17:42:11

const :
13.01.12 / 18:52 РЕАЛИСТ:
Спасибо за фото!
Радиаторы Германия? А как дела с подоконниками и отливами?...
Радиаторы от Vogel & Noot (Австрия), серия Cosmo-Compact - это те которые стоят в квартире (по крайней мене у меня). Люди говорят, что Vogel & Noot имеет очень достойную репутацию (желающие могут погуглить). А вот какие радиаторы на лестничных маршах и в других местах не подскажу, но на вид достойные.
... забыл дописать - радиаторы в квартире висят, НО не подключены!

Подоконники в квартире установлены. Отливов не заметил :( и что-то мне внутренний голос подсказывает, что их не будет. А они нужны, очень нужны!
Я не специалист, но мне кажеться, что утеплитель (под окном который) со временем наберется влаги (которая будет после дождя стекать с окна) и будет в самом лучшем случае выглядеть "непрезентабельно", ну а в худшем...

по принципу что бы еще придумать?!)

Цитувати

РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ

13.01.2012 20:00:35

2 ииванович :
Без обид... У вас есть, что добавить? Или порадуете нас, что Аркада наш дом (хоть один!!! из всего квартала!!!) в срок - 29.02.2012 сдаст...?!
Если нет, к чему эта "язва" с вашей стороны?
Удачи.
Ждем вас 29 февраля.....

Цитувати

Вовчик11

Вовчик11

13.01.2012 20:07:09

Уважаемые форумчане!
Нашёл вот такое письмо налоговой на форуме "Комфорт-тауна".
Есть ли среди нас специалисты по налогам - что значит это письмо?! Не придётся ли нам - инвесторам платить ещё 20% НДС при оформлении права собственности?? Возможно, это - ложная тревога или НДС уже заложен в суммы денег, которые мы заплатили (или продолжаем). Кто-нибудь может прояснить?!

ЛИСТ

вiд 04.11.2011 р. N 5243/7/15-3477-26

Про обкладення ПДВ операцiй з будiвництва житла
Державна податкова служба України розглянула лист щодо порядку оподаткування податком на додану вартiсть операцiй з будiвництва житла i повiдомляє.

Вiдповiдно до пiдпункту 197.1.14 пункту 197.1 статтi 197 Кодексу звiльняються вiд оподаткування операцiї з постачання житла (об`єктiв житлового фонду), крiм їх першого постачання.

У цьому пiдпунктi перше постачання житла (об`єкта житлового фонду) означає:

а) першу передачу готового новозбудованого житла (об`єкта житлового фонду) у власнiсть покупця або постачання послуг (включаючи вартiсть придбаних за рахунок виконавця матерiалiв) iз спорудження такого житла за рахунок замовника;

б) перший продаж реконструйованого або капiтально вiдремонтованого житла (об`єкта житлового фонду) покупцю, який є особою iншою, нiж власник такого об`єкта на момент виведення його з експлуатацiї (використання) у зв`язку з такою реконструкцiєю або капiтальним ремонтом, або постачання послуг (включаючи вартiсть придбаних за рахунок виконавця матерiалiв) на таку реконструкцiю чи капiтальний ремонт за рахунок замовника.

Враховуючи вищезазначене, операцiєю з першого постачання житла буде вважатися OПЕРАЦIЯ З ПЕРЕДАЧI ПРАВ ВЛАСНОСТI (оформлення правовстановлюючих документiв) на готове новозбудоване житло (об`єкт житлового фонду) до першого власника такого житла, незалежно вiд джерел фiнансування будiвництва: чи за рахунок власних коштiв пiдприємства забудовника, чи за рахунок учасникiв фонду фiнансування будiвництва, чи за кошти ДЕРЖАТЕЛIВ ОБЛIГАЦIЙ.

Така операцiя з першого постачання житла пiдлягає оподаткуванню податком на додану вартiсть на загальних пiдставах. При цьому вартiсть такого житла визначається виходячи iз звичайних цiн.

Операцiї з поставки послуг по спорудженню житла за рахунок замовника (включаючи вартiсть придбаних за рахунок виконавця матерiалiв) пiдлягають оподаткуванню податком на додану вартiсть на загальних пiдставах за правилом першої подiї, встановленим пунктом 187.1 статтi 187 Кодексу.

Одночасно слiд зазначити, що вiдповiдно до пункту 198.4 статтi 198 Кодексу якщо платник податку придбаває (виготовляє) товари (послуги) та необоротнi активи, якi призначаються для їх використання в операцiях, що не є об`єктом оподаткування або звiльняються вiд оподаткування, то суми податку, сплаченi (нарахованi) у зв`язку з таким придбанням (виготовленням), не вiдносяться до податкового кредиту зазначеного платника.

Заступник Голови
С. Лекарь

Цитувати

vlapov

vlapov

13.01.2012 20:11:00

const

без отливов никак, их не может не быть )))

ииванович

Все люди правильно пишут. Ответьте по поводу отливов.

Цитувати
<< 251 252 253 254 255 ... 667
Архів