Молодежный квартал. Осокорки 2,3,4, ул. Чавдар, 8, стройплощадка 3 (Аркада)

Oleg1983

Oleg1983

12.07.2012 11:34:57

Сторiнка перша

Цитувати

Oleg1983

Oleg1983

12.07.2012 11:35:59

сторiка два

Цитувати

Argal

Argal

12.07.2012 11:40:11

Господа соседи, я Вас таки поздравляю!!!
з. ы. А не возникало у регистратора вопросов на тему отсутствия док-тов о праве собственности у "сособственников?".
ЗУ О ОСББ кагбе намекает, что только собственники могут создавать ОСББ...
Если да, то как обошли?
Можно в почту.

Цитувати

Syncopa

Syncopa

12.07.2012 12:02:24

AlleyCat: Запасаемся попкорном и наблюдаем как противники ОСББ среди инвесторов, Дарницкая...

Попкорна понадобится много, недоброжелатели ОСББ могут сильно финансово пострадать на его покупке. Поэтому проще найти в себе силы и поздравить инвесторов Чавдар-8. Понятно, что тяжело некоторым это будет признать, но "дорогу осилит идущий" а не гавкающий на караван...

Цитувати

Ingvarr

Ingvarr

12.07.2012 12:10:48

2 ОСББ "Чавдар-8":

гратс и респект)

молодцы, так держать, побольше сил и успеха в дальнейшем)

Цитувати

TAN

TAN

12.07.2012 12:23:17

Где вы тут недоброжелателей ОСББ видели? Я за скорейшее заселение так или иначе.

""4. Сьогоднi 12.07.2012 р. вiдбулася зустрiч правлiння ОСББ "Чавдар-8" з керiвництвом ТОВ "Фiрма"Девелопер" i представниками АКБ "Аркада". Дана зустрiч проходила в нормальнiй робочiй обстановцi, в результатi чого було досягнуто ряд домовленостей стосовно передачi будинку на баланс ОСББ. За, що правлiння ОСББ висловлює вдячнiсть апонентам i сподiвається на подальшу плiдну спiвпрацю.""

Паконец. Поздравляю! Взяли и поговорили, ато все боялись и боялись, а аркада все плохая и плохая.

На счет разноса не совсем понял. Опять с призраками ктото боролся.

Тоесть вместо двух шагов по созданию ОСББ сделали 200, вооружившись тяжелой артиллерией и воевав с призрачными врагами в лице аркады и каких то засланцев, которым устроили разнос. Мне например разнос комары устраивают а так ничего не ощутил)

Ну чтож, это ваш путь, хоть и обходной. Но я рад что все закончилось, с чем и поздравляю. Хотя "не кажи гоп")

Цитувати

Oleg1983

Oleg1983

12.07.2012 12:47:02

Argal: Господа соседи, я Вас таки поздравляю!!!
з. ы. А не возникало у регистратора вопросов...

Нiхто Закон не обходив - i якщо у когось зявилися думки, що ми вiдвалили купу грошей - то це не так, заплатили офiцiйно державне мито у розмiрi 170 грн. У державного реєстратора виникали питання стосовно власностi квартири, оскiльки в першому парадному нашого будинку є одна жiночка (з етичних причин не уточнюю ФIО i №кв), яка дуже проти ОСББ i от вона ходила до реєстраторiв намагаючись нам завадити в реєстрацiї говорячи, що ми не є власниками. I для того, щоб реєстратор спав спокiйно ми показали йому один акт приймання увартири.
Я не розумiю тих хто досi вважає, що оплативши 100% iнвестицiй отримавши про це довiдку, отримавши свiдоцтво про 100% оплати, отримавши документ про перехiд права власностi (можу помилитися в назвi не має пiд рукою), прийнявши квартиру вiд забудовника по акту приймання передачi не може користуватися своєю власнiстю. Я хощу, щоб всi зрозумiли, що Ви є власниками проiнвестованої квартири, а вашi документи знаходяться на реєстрацiї, вiдповiдно ви не можете на даний момент продати, подарувати квартиру але користуватися i розпоряджатися маєте повне право.
Для консультацiй з приводу ОСББ всi бажаючi можуть звернутися в Дарницьку райадмiнiстрацiю у вiддiл сприяння створення ОСББ, там є приємна жiнка яка вiдповiсть на всi запитання.

Цитувати

korrund

korrund

12.07.2012 13:07:09

Никакого секрета нет. Время противодействия созданию ОСББ прошло. Наоборот, сейчас ОСББ активно лоббируется властями. Это "личная" тема господина Азарова. Поэтому и райадминистрация охотно идет на уступки. Зачем им это нужно? Есть несколько причин, и благополучие граждан в их число не входит

Цитувати

ЯВС

ЯВС

12.07.2012 13:08:38

Хочу, чтобы все поняли, мы не прячемся, мы открыто показываем документы, мы честно отвечаем на все вопросы. Мы не прячемся, потому что все Законно! Мы не скрываем информацию, потому что ОСББ создали более половины инвесторов дома! Мы понимаем, что нам будут мешать и пытаться в чем-то обвинять - нам это не страшно, мы хотим быть честными сами перед собой прежде всего. Мы готовы взять на себя ответсвенность за наше будущее.
Нам требуется помощь с созданием приемной комиссии, будем благодарны и всегда поможем в ответ.
Мы готовы ускорить процесс заселения и ремонтов, кто из инвесторов нашего дома еще не получил информацию лично(реально тяжело обзвонить более 200 человек), прошу обращаться в ИГ группу, мы готовимся к заселению.

Цитувати

Argal

Argal

12.07.2012 13:10:34

Имхо, вопрос спорный...
С одной стороны - все правильно.
Подписав (к примеру) нотариальный договор покупки-продажи квартиры - покупатель становится собственником, поскольку именно данный договор является правоустанавливающим документом.
Да, распорядиться (продать, подарить...) ею он сможет только после регистрации договора в БТИ. Но собственником квартиры он стал!

С другой сторны - ЦКУ, сцобако, однозначен...
Придется, видимо, перелопатить реестр судебных решений...

Стаття 182. Державна реєстрацiя прав на нерухомiсть
1. Право власностi... на нерухомi речi... пiдлягають державнiй реєстрацiї.

Стаття 210. Державна реєстрацiя правочину
1. Правочин пiдлягає державнiй реєстрацiї лише у випадках, встановлених законом. Такий правочин є вчиненим з моменту його державної реєстрацiї.

Стаття 331. Набуття права власностi на новостворене майно та об`єкти незавершеного будiвництва
2....
Якщо право власностi на нерухоме майно вiдповiдно до закону пiдлягає державнiй реєстрацiї, право власностi виникає з моменту державної реєстрацiї.
3. До завершення будiвництва (створення майна) особа вважається власником матерiалiв, обладнання тощо, якi були використанi в процесi цього будiвництва (створення майна).

Цитувати
<< 527 528 529 530 531 ... 667
Архів