Оксана_1
29.06.2011 15:53:49
Уважаемые соседи! А что происходит с остальными письмами, которые мы подписывали? По "адресам" они уже попали?
porco_madonna
29.06.2011 16:33:12
Alex46: porco_madonna :
У меня к вам вопрос другого плана. Как вы думаете, а зачем ТАКИЕ...
Так само можна запитати: «Навiщо ТАКI Замовники, як АТ ХК «Київмiськбуд»?». Адже УМБ-1 створювався по аналогiї з АТ ХК «КМБ» та, по сутi, виконував на «Молодiжному кварталi» тi ж функцiї, що виконує АТ ХК «КМБ» на своїх об’єктах. Стосовно того, чому ПАТ АКБ «Аркада» не змiг органiзувати будiвництво та чому саме УМБ-1? Цi питання потрiбно поставити Засновникам ПАТ АКБ «Аркада» та УМБ-1.
ПАТ АКБ «Аркада» вiдмовився вiд пропозицiї УМБ-1 щодо часткової передачi функцiй Замовника на житловi будинку №7,8 та 9 на тiй пiдставi, що ТОВ «Фiрма «Девелопер» залишаються «комерцiйно непривабливi об’єкти» такi, як дитячий садок, початкова школа, спортивний комплекс, мережi (паркiнг є комерцiйним об’єктом, оскiльки мiста в паркiнгу продаються). Таким чином, ПАТ АКБ «Аркада» намагається ввести в оману Iнвесторiв. Вартiсть зазначених вище некомерцiйних об’єктiв добре вiдома (наприклад, у ВАТ «Трест КПШБ-2» з самого початку будiвництва iснує кошторис на внутрiшньо майданчиковi та зовнiшньо майданчиковi мережi, простiше кажучи, iнженерне забезпечення об’єкту). Оскiльки вартiсть будiвництва «комерцiйно непривабливих об’єктiв» закладена в цiнi 1 кв. м житла, що сплачують Iнвестори до ФФБ, то їх долю можна визначити пропорцiйно на будь-який житловий будинок будь-якої площi. Таким чином, з прибутку УМБ-1 можна утримати долю вартостi будiвництва некомерцiйних об’єктiв, що припадає на житловi будинку №7,8 i 9. Але ПАТ АКБ «Аркада» це не влаштовує, тому що «Аркада» в принципi i взагалi не бажає розраховуватися з УМБ-1. Тобто аргумент ПАТ АКБ «Аркада» щодо неприйнятної пропозицiї УМБ-1 не є справжнiм аргументом.
Розумiю, що цi розрахунки i стосунки абсолютно не потрiбнi Iнвесторам. Але, нажаль, ситуацiя, що склалася сьогоднi на об’єктi з iнiцiативи ПАТ АКБ «Аркада» зачiпає iнтереси Iнвесторiв. Тому, вважаю, що Iнвестори повиннi змусити обидвi сторони дiйти порозумiння та знайти компромiсне рiшення для найшвидшого врегулювання конфлiкту i передачi Iнвесторам проiнвестованого житла.
Indie
29.06.2011 16:39:54
Аркада:На зустрiчi, яка вiдбулась 25 червня 2011 року мiж представниками ТОВ «Фiрма «Девелопер», ТОВ «Укрмiськбуд-1» та ПАТ «ДБК-4». Генеральному директору ТОВ «Фiрма «Девелопер» вiд ТОВ «Укрмiськбуд-1» була висловлена пропозицiя повторно передати частину функцiй замовника будiвництва, зокрема житлових будинкiв № 7, № 8, № 9, ТОВ «Укрмiськбуд-1».
Вважаємо, що ця пропозицiя не може бути задоволена з огляду на наступне.
Хочется задать риторический вопрос КТО финансирует строительство-инвесторы и если данный вариант условно говоря ЗАВТРА возобновляет стройку его необходимо принять и не втягиваться в переписки и судебные процессы. Аркаду необходимо поставить в жесткие рамки штрафных санкций за просрочку сдачи объекта, прописать их в доп. соглашении и действовать с банком так же прагматично как как банк ведет себя с инвестором при подписании договора и уверяю реакция банка к инвестору будет другая.
Criterion
29.06.2011 17:44:04
УМБ1: Аркада, дай денег.
Аркада: Не дам.
УМБ1: Ну дай хотя бы ДБК4.
Аркада: Неа. Дам Девелоперу, он хороший.
УМБ1: Девелопер плохой и ДБК4 тоже. Дай мне по секрету, никому не скажу, это же всё равно деньги инвесторов. Они уже и забыли что это их деньги.
Аркада: Неа. Всё моё. Работайте.
УМБ1: Аркада, дай денег...
Фарс. Оказывается, Аркада продавала головную боль и вечернее общение на форуме, а не квартиры.
polyglot
29.06.2011 17:45:03
porco_madonna:
Так само можна запитати: «Навiщо ТАКI Замовники, як АТ ХК «Київмiськбуд»?»....
I як це - змусити? Попросити? Чи пiдписати Вашi листи до прокуратури для Вашого захисту? А я з Вами жодних договорiв не пiдписував, Вашої функцiї не розумiю, а з Аркада в нас договiр, вона хоча б за договором за щось вiдповiдає. А Ви так, посередник, який нi за що нi перед ким не вiдповiдає i нiхто Вас не знає. Ви або Вашi дефендери он найняли охорону i iнвесторiв не пускаєте, будувати вiдмовляєтеся, якщо не будуть прийнятi всi Вашi умови, на зустрiчi Вашi захисники не можуть навести жодного адекватного аргументу на свiй i Ваш захист, окрiм, "ну мне же он наравится, разве не понятно". На форумi можна писати все що завгодно, але про те, що Вам просто так не заплатили, бо вирiшили кинути, ну зовсiм не вiриться, тим бiльше можна було передбачити, що ситуацiя обернеться тим, що є зараз, зупинкою будiвництва i повною невизначенiстю, навiщо ж це було Аркадi, там же не iдiоти. Мабуть це Ви своїм (дбк4) монопольним становищем всiх шантажували все таки, це не будемо будувати, а це може.
Alex46
29.06.2011 18:15:30
Criterion: УМБ1: Аркада, дай денег.
Аркада: Не дам.
УМБ1: Ну дай хотя бы ДБК4.
Аркада:...
Поправочка в диалог:
УМБ-1: - Аркада, дай денег.
Аркада: - Не дам
УМБ-1: - тогда строй сама, а я не буду, мне не выгодно!!!!!
Alex46
29.06.2011 18:28:39
porco_madonna:
Так само можна запитати: «Навiщо ТАКI Замовники, як АТ ХК «Київмiськбуд»?»....
Надо гораздо проще излагать ситуацию, очень много юридической мишуры и ПЫЛИ. А проще это вот как:
За период 2009 - 2011 года из пропорционально освоенных квадратных метров комерческого жилья на строительство садика выделено ноль целых и хрен десятых гривен (простите за мой русский). А руководил микрорайоном УМБ-1.
Если же Аркада не выделяла деньги на пропорциональное освоение социальных объектов (детского садика) - отказ от функций ЗАСТРОЙЩИКА и нЕчего с ней работать.
Причина: - так строить нельзя, потому как инвесторы этого не поймут. И очень даже хорошо, что вспомнили про очерёдность строительства (правда мыслью не в ту лузу, т. е. не забота об инвесторе, а свои шкурные интересы, но всё же). Нулевой цикл детского садика и может 50 % первого этажа уже должны быть построены. Вот тогда бы я очень серьёзно бы вникнул в проблемы УМБ-1 и даже оказал бы ей любую посильную помощь. Но это не означает, что я проникся любовью к Девелоперу - НЕТ!!!. О каком садике сегодня можно вести речь??? Когда коммерческие объекты нЕзачто строить!!!!!!!! Как же, ведь опыт есть: построить микрорайон, а затем социальный объект ... построить за деньги частных инвесторов и да здравствует платный садик (он и так сегодня не бесплатный, но всё же). ГДЕ ТОГДА ТЕ ДЕНЬГИ ДЕЛИСЬ??? Доворовались!!!!!!!
Я за инвесторов - за тех кто платит и ЖДЁТ результат. За тех кто платит ЗА ДВОИХ и ждёт результат. За тех кто будет оплачивать за двоих эксплуатацию своей квартиры и ждать результат (простите за резкость).
Criterion
29.06.2011 18:44:07
Ну, не болит у того, кто не покупал. Так что все поймут.
Igorek
29.06.2011 19:43:06
Уважаемая Мадонна!
То есть по Вашей версии, договор между Девелопером и Укрмиськбуд-1 не существует? Но он был выложен на форуме:
http://realt.ua/Forum/0.php?IDF=3&IDT=4768&cpg=29
То есть Договора № 07/08-2007 о передаче прав заказчика на капитальное строительство от 7 августа 2007 года между Девелопером и Укрмиськбуд-1 не существует в принципе?
porco_madonna
29.06.2011 19:45:21
Alex46:
Надо гораздо проще излагать ситуацию, очень много юридической мишуры и ПЫЛИ....
А Ви пропонуєте спочатку будували дитячi садочки i школи з паркiнгом, а лише потiм будувати i здавати житловi будинки? Повторю ще раз особисто для Вас, обєкти, якi ПАТ АКБ "Аркада" називає "комерцiйно непривабливими" повиннi бути збудованi за рахунок прибутку Забудовника. Кошти залучає i управляє ними ПАТ АКБ "Аркада". Кошти, отриманi УМБ-1, направлялися на будiвництво житлових будинкiв. По-моєму, все логiчно. А прибуток, з якого мали профiнансувати школу i дитячий садок, ПАТ АКБ "Аркада" вирiшила залишити собi.