Молодежный квартал. Осокорки 2,3,4, ул. Ващенко, 3, стройплощадка 9 (Аркада)

porco_madonna

porco_madonna

30.06.2011 10:22:43

al_mart:
Я не згоден, що право на виконання функцiї замовника в 2007 роцi були переданнi...

Дякую за детальну правову оцiнку договору про передачу прав Замовника. Але крiм цього Договору iснує iнший Договiр мiж ПАТ АКБ "Аркада" та УМБ-1, по якому вiдбувалося фiнансування обєкту. А УМБ-1 зараз цiкавлять саме фiнансовi розрахунки.
Iдея наших законодавцiв заключалася, мабуть, в тому, що земельну дiлянку повинен був отримати тiльки той, хто реально може i вмiє будувати. Вiн (Забудовник) бере земельну дiлянку i забудовує її. Але на практицi земельнi дiлянки, особливо в Києвi, отримували хто завгодно, але не будiвельники. В основному, цим займалися люди, що були при владi та могли вирiшувати такi питання. Тому це i призвело до того, що земля зараз "в руках" тих, хто не вмiє будувати, а справжнi будiвельники не мають землi, щоб на нiй працювати (будувати). Що казати, якщо навiть така потужна органiзацiя, як АТ ХК "Київмiськбуд" практично не має "своєї" (в орендi або у власностi) землi. Це i призвело до того, що мiж тими, хто має землю, i тими, хто вмiє будувати, укладалися Договора про передачу прав Замовника будiвництва.
Це i є наш випадок з ПАТ АКБ "Аркада".

Цитувати

Ingvarr

Ingvarr

30.06.2011 10:34:55

2porco_madonna

Вы случайно не лысенький молодой человек среднего роста в джинсах/рубашке с портфельчиком, который яростно защищал "кинутую и обиженную, единственную надежду инвесторов" УМБ-1 на первой встрече с инвесторами еще в мае? А потом скромненько стоял среди инвесторов (заметьте!) и с открытым ртом слушал "больших дядей" с ДБК-4, УМБ-1 24.06.2011?

Цитувати

Ingvarr

Ingvarr

30.06.2011 10:37:22

2porco_madonna

Чего же вы отвечаете выборочно на поставленные вам вопросы?
И зачем людям вообще пудрить мозги? УМБ-1 не панацея, а всего лишь "звено", "гигиеническое средство" которое легко выкидывается/заменяется, особенно учитывая ваши ресурсы (БЕЗ ДБК-4), и ваш опыт (точнее его отсутствие...).

Вы с самого начала пытались привлечь на свою сторону инвесторов, при чем тупо и глупо да и с пакостями: "нас обидели, нас кинули, помогите, а то вам же хуже будет". При этом не дали ни одного нормального довода, кроме: "это наш первый объект, только все наладилось и нас кинули, все стройки отстают от графики, мы тоже..." Вы (УМБ-1) инвесторам не нужны, помогать вам незачем, а в сложившейся ситуации именно УМБ-1 в паре с ДБК-4 приносите более всего неприятностей инвесторам, хотя и не без вины Аркады...
Не надо считать инвесторов идиотами... зачем всех мерять по себе...

Цитувати

Alex_777

Alex_777

30.06.2011 10:44:06

Megazoid_1: 30% акцiй ВАТ «Домобудiвний комбiнат №4»,

Сорри, не заметил)

Цитувати

Igorek

Igorek

30.06.2011 10:45:16

По имеющейся информации, Шилюк резко ушел в отпуск. В приемной ДБК-4 это подтвердили, и сказали, что он в будет в отпуске до 12 июля.

Цитувати

Alex_777

Alex_777

30.06.2011 10:49:53

В свете новых событий (я про возращение акций КГС киевлянам), думаю самое время запустить наши письма в КГГА. Уверен, что после этого наша стройка возобновится. Только уже без Героя Украины и руководства ДБК4... хотя их могут и оставить, но с некоторыми условиями.

Цитувати

Alex_777

Alex_777

30.06.2011 10:50:49

Igorek: По имеющейся информации, Шилюк резко ушел в отпуск. В приемной ДБК-4 это подтвердили,...

12 июля суд между УГС-1 и Аркадой (Девелопером).

Цитувати

porco_madonna

porco_madonna

30.06.2011 11:35:12

Ingvarr: 2porco_madonna
И...

На яке Ваше запитання, шановний, я не вiдповiв? I вкажiть, будь-ласка, де я Вас чи когось iншого назвав "iдiотом"? По-моєму, саме Вам не вистачає вихованостi...
Щодо питання про звязки мiж ПАТ АКБ "Аркада", ТОВ "Фiрма "Девелопер" та УМБ-1 ДБК-4, то на зустрiчi Iнвесторiв з ДБК-4 та ПАТ АКБ "Аркада", то Паливода розповiдав iсторiю стосункiв мiж цими органiзацiями. Я не хочу Вам переказувати, бо Ви, мабуть, там були i все чули. Але схоже не зрозумiли.

Цитувати

Ingvarr

Ingvarr

30.06.2011 11:41:10

2porco_madonna

возможно мне и "не хватает воспитания", но вот вам наглости и лицемерия точно не занимать)
по сабжу: где ответ на мой вопрос о "молодом человеке"?

Цитувати

porco_madonna

porco_madonna

30.06.2011 11:42:54

Ingvarr: 2porco_madonna
И...

"Вы с самого начала пытались привлечь на свою сторону инвесторов, при чем тупо и глупо да и с пакостями: "нас обидели, нас кинули, помогите, а то вам же хуже будет".

А ВАМ СТАЛО КРАЩЕ? На тiй зустрiчi говорили про те, що змiна Забудовника не пiде на користь НIКОМУ i впершу чергу IНВЕСТОРАМ. Чи не так?
Особливо, якщо це робити таким чином як ПАТ АКБ "Аркада", тобто не розрахувавшись. Це називається просто "кидок".

Цитувати
<< 161 162 163 164 165 ... 875
Архів