Позняки-2, ул. Урловская, 20, стройплощадка 6 (Киевгорстрой)

Владимировна

Владимировна

20.08.2013 19:01:34

http://www.gioc-kmda.kiev.ua/files/File/99_2011.htm

Цитувати

Ros

Ros

21.08.2013 07:36:49

Anjy: Владимировна, не может быть горячая вода 3,24.
Ros, мне казалось водоотведение...

Водовiдведення до цього було в одному пунктi з водопостачанням i разом це складало 3,17 грн.
Стосовно того, що вiдключать воду, якщо не пiдпишем договiр, то це повний "беспредел", тому що попереднi договори, як я розумiю, у нас чиннi, оскiльки там не вказана кiнцева дата припинення надавання послуг i немає такої практики, що потрiбно кожен рiк цей договiр перепiдписувати.
Я думаю не потрiбно чекати коли будуть спроби вiдключати або залякувати вiдключенням води.
На мою думку, потрiбно скласти лист в декiлькох екземплярах, пiдписати його максимальною кiлькiстю мешканцiв будинку i вiдправити його в ЖЕК, КМДА, Мiнрегiонбуд i можна також один лист на Азарова написати, а там його розпишуть куди потрiбно.
Потiм дочекаємось вiдповiдi i подивимось чи пiдписувати договiр чи нi.
Якщо ЖЕК обгрунтує свої тарифи i вiдповiднi структури скажуть, що все законно - тодi пiдпишем без питань.
Бо ця ЖЕКiвська мафiя вже задовбала, роблять, що хочуть. Такими темпами прийдеться кожен мiсяць договора перепiдписувати. Якщо ЖЕК хоче створити нам проблеми i нажитися за наш рахунок, то потрiбно створити проблеми ЖЕКу i пiдняти це питання у верхах i хай вони там доводять, що у них нормальнi тарифи, а ми на це подивимся i потiм приймемо вiдповiдне рiшення.

Цитувати

Владимировна

Владимировна

21.08.2013 15:40:11

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TW-gBnFrVEA

Цитувати

Elviss

Elviss

26.08.2013 11:25:12

Соседи! Кто может посоветовать хорошего мастера/фирму по шкафам-купе, чтоб не дорого и качественно, и с изготовлением не сильно затягивали. Заранее спасибо.

Цитувати

raykin

raykin

28.08.2013 17:57:36

Ros:
Водовiдведення до цього було в одному пунктi з водопостачанням i разом це складало...

Сегодня звонила в ПУЭЦ, были удивлены тарифам в договоре, сказали : возможно ошибка, тарифы не менялись, размер не выше, чем на официальном сайте ГИОЦ, подойдите к Игорю Николаевичу, он исправит. Кто-то пытался это сделать ?

Цитувати

Ros

Ros

29.08.2013 06:57:24

Дякую за iнформацiю, raykin. Подивився на сайтi ГIОЦ, там тарифи такi, як у нас були ранiше. Щось я сумнiваюся, що це просто помилка, а якщо помилка, то чому в ЖЕКу помиляються по декiльком пунктам i лише в нашу сторону, а в свою сторону вони чомусь не помиляються. Я думаю, це була спроба потихому продавити пiдвищенi тарифи. Як варiант плутанина може бути у звязку з тим, що не вказано чiтко, якi тарифи до 20 числа, якi пiсля, а можливо це зроблено спецiально i вказанi лише тарифи пiсля 20-го числа, щоб потiм хто пiдписав договiр не мiг нiчого оскаржити.
Я вважаю, що ЖЕК повинен надавати чiткi документи i щоб було чiтко написано (а не так як зараз) всi тарифи iз сплатою до i пiсля 20-го числа, а також заповненi всi пустi мiсця в таблицях i пропусках у договорi, щоб потiм не можна було ще раз "помилитися" i вписати якiсь додатковi чи збiльшенi тарифи.
Буде час зайду до Iгоря Миколайовича поговорити про "помилки".

Цитувати

Anjy

Anjy

04.09.2013 17:50:08

raykin:
Сегодня звонила в ПУЭЦ, были удивлены тарифам в договоре, сказали : возможно...

Спасибо за информацию. А вам исправили тарифы в договоре? Просто планирую подходить в жек.

Цитувати

Igor535

Igor535

04.09.2013 18:59:43

У кого еще по вечерам перебои с горячей водой? Последнее время поднапрягать стало.

Цитувати

Владимировна

Владимировна

04.09.2013 20:33:48

К вопросу о горячей воде:был поломан какой-то регулятор воды на доме, но к 11 часам будто бы его починили. Горячая, после ремонта была 50с. Но в течении дня несколько раз темп прыгала от 30 к 50 и обратно. Завтра надо будет опять заняться этой проблемой

Цитувати

raykin

raykin

05.09.2013 17:40:43

Anjy:
Спасибо за информацию. А вам исправили тарифы в договоре? Просто планирую подходить...

Нет, не исправили. Договор вернула с просьбой исправить тарифы в нем, новый договор никто не давал, старый подписывать никто не принуждает. Как-то так. Люди, а не пора ли нам скинуться на посадку деревьев возле дома ? Как-то летом подымался этот вопрос, как раз пока соберем - можно будет посадить.

Цитувати
<< 592 593 594 595 596 ... 614
Архів