mightyyu
06.03.2013 17:03:59
изАркады :
Конечно, Аркада- молодцы. МЖКбуд-плохие. Всю зиму разбирались)) Бу-га-га
А в сентябре 2012 сдать? В апреле? слышали уже от Ивановича, до нового года получат все ключи) Что еще придумаете?
S62
06.03.2013 19:24:31
Когда читаю обещания Аркады (причем не важно по каким каналам пропихивается эта "деза") сдать дом с опозданием менее чем в год или полтора, всегда вспоминаю фразу из "Неуловимых мстителей". Аркада:... а по бокам мертвые с косами стоят.... А мы:... бррееххняяяя....
Fendi
06.03.2013 19:44:11
изАркады:
За зиму был выполнен небольшой объём работ, поэтому и изменений в таблице вы...
Я прочитав Ваш коментар i зрозумiв, хто з`їв наколотi апельсини!
nikita
06.03.2013 22:58:23
изАркады:
И что мне ( как и остальным инвесторам) предлагают Аркада и Девелопер в качестве компенсации, что они лоханулись с подрядчиком? Логично предполжить, что если мжк такой плохой, то ему можно не доплатить и не ссориться с ОЧЕНЬ порядочным инвестором, который все и вовремя заплатил
Kvorum
07.03.2013 08:24:57
В Аркаде покупаем вторую квартиру. Первую аркада сдала на 2,5 года поже обещанного срока. Притом категорически нельзя соглашаться на Жек который предлагает застройщик ОСББ вы уже не создадите. Мотивировать невыдачей ключей пока не подпишите договор с ЖЕК будут. Но согласно закону я должен подписать договор с Жек или ОСББ на протяжении месяца и застройщик должен предоставить выбор. Если выбора не предоставили идут в сад. Постоянно у Аркады виноваты все кроме аркады. Прошлый раз на Закревского 97 нам дом сдавал застройщик а не Аркада. Аркада скинула с себя обязанности. И просили чтобы мы написали письма что несмотря на невыполнение договора мы принимаем квартиру у застройщика, а претензий к Аркаде не имеем.
изАркады
07.03.2013 09:01:45
Fendi:
Я прочитав Ваш коментар i зрозумiв, хто з`їв наколотi апельсини!
Що, вже "вiдпускає"?
paps2010
07.03.2013 12:02:10
изАркады:
Шановнi "Аркада", вас нiхто не просить знiмать штани i показувать непристойнi мiсця.
По-перше, ми iнвестори сповна розрахувалися за свої квартири, ще за 3-6 мiсяцiв до 1 проектного термiну здачi. То ж використовувати не за призначенням, а саме не iншi об єкти кошти, я вважаю пiдлим шахрайством. Розумiю, що закон дозволяє вам їх використовувати в межах Молодiжного кварталу, проте жоден закон не пише, що то має бути в "ущерб" термiнiв здачi. Це розраховано в iдеалi на порядного забудовника. Ви пишете, що МЖК у вас у авансах. Пробачте, за який "шиш" ви будете закiнчувати об єкт, коли МЖК цi грошенята роздеребанять по карманах.
Питання, чому так пiдло i зухвало банк Аркада дурить iнвесторiв?.Iнформуйте людей при пiдписаннi договору про те, що Їхнiми грошами почнуть будiвництво ще пяти будинкiв, а потiм можливо закiнчать iз запiзненням в рiк їхнiй об єкт без жодної за те компенсацiї. Це свого роду МММ. Останньому доведеться найтяжче.
Нам нiчого не залишиться, як виходити на вулицю, допоки Ви ще не розбiглися, аби майбутнi потенцiйнi iнвестори тiкали вiд Вас ще не прийшовши як криси з тонучого корабля.
Шановнi, Ви зобовязанi такого "нерадивого"пiдрядника замiнити, а не плакать в тряпочку,iнакше це наводить на думку: "а можливо Ви в тому зацiкавленi".
Ви маєте шаленi важелi впливу на МЖК-об єми робiт. В наш час багато порядних будiвельникiв якi готовi працювати, притому без вiдкатiв. Що слабо.
Argal
07.03.2013 13:07:31
2Администратор - почему был вытерт мой последний пост?
Администратор
07.03.2013 13:34:38
Нарушение правил Форума.
http://realt.ua/Forum/?vFAQ=1&lngv=u
изАркады
07.03.2013 13:48:14
to paps2010
По-перше, я нiкого не хтiв образити, то був жарт, може i не дуже вдалий.
А по-друге, всi проблемнi питання вже вiдпрацьованi i грошей на завершення будiвництва вистачить. Найближчим часом ви в цьому переконаєтесь.
Я в цiй сферi працюю далеко не першiй рiк i абсолютно порядних будiвельникiв ще не зустрiчав, хоча слiд зауважити, що поки цiлком пристойне враження по своєї роботi залишає КЖБК. А по важелям впливу на будiвельникiв, дiєвих їх є два. Перший, це просто перестати давати на об’єкт грошi, як результат сварки, з’ясування стосункiв, залишення буд. майданчика будiвельниками, повна зупинка будiвництва. Це їх (пiдрядникiв) дуже швидко приводить до тями, але це не дуже, м’яко кажучи, подобається iнвесторам та й нам теж (iнвестори сваряться з нами, а не з будiвельниками). Пiсля цього, будiвельники починають працювати значно краще, але на з’ясування стосункiв й поновлення будiвництва уходить багато часу. Другий, це змiна пiдрядної органiзацiї. Тут будiвництво може зупинитися на роки, т. я. справи будуть з’ясовуватись у судах.
Ми спробували вирiшити питання iншим шляхом i здається вирiшили. Забудовник в цьому впевнений!!!