ииванович
13.03.2013 10:10:56
Fendi : 13.03.13 / 08:55
Ваше право думать как Вам захочется, но то что меня кидают : «Я бачу, що Аркада кидає Вас завжди на амбразуру, закриває Вами проблемнi об`єкти, » в этом Вы не правы.
Ни кто меня в жизни не заставлял и не заставит. И мое поведение на форуме поверти, зависит только от меня – указаний что писать как писать и зачем писать не получаю не получал и надеюсь получать не буду. А вот за то, что писал получал иногда нагоняев.
Бiльше того, Iвановiч, я взагалi не бачу жодної користi вiд того, що Ви тут набрешете. Який смисл?
А правда у Всех своя. А соглашаться (или нет) с чужими мнениями – тоже каждому свое. Вот у Вас во всех бедах вселенного масштаба виноват банк, у меня на это чуть другие мысли – но кому они нужны мои доводы.
Вiд Вашого базiкання будинок не буде зданий ранiше.
Смотри выше.
Пiвроку для будинку, в якому проiнвестовано вчасно усi квартири - це ненормально.
В чем согласен. В чем то нет.
З усього цього випливає, що абсолютно нiхто з нас не отримає ключiв i у червнi 2013 року.
Вот тут будем посмотреть. Не далеко осталось. Червень всех рассудит)
mightyyu
13.03.2013 10:34:56
to ииванович:
Скажите, а можно зайти в дом и посмотреть состояние своей квартиры?
Fendi
13.03.2013 19:07:25
S_mag: To Fendi : вы абсолютно правы!
Что вы конкретно предлагаете теперь делать в нашей...
Нiхто грошей не забере, Ви чудово й без мене це знаєте.
В нашiй ситуацiї ми можемо затято "рекламувати" Аркаду хоча б тут, на форумi. Нашi вiдгуки будуть вiдштовхувати потенцiйних iнвесторiв i менеджмент Аркади, хоче вiн того, чи нi, вимушений буде хоч якось прискорити здачу будинку для того, щоб заткнути нам рота.
Дуже дiєвим був би мiтинг iнвесторiв бiля Аркади на Ольгинськiй щодо неведення будинку в експлуатацiю протягом тривалого термiну, особливо iз залученням ЗМI. Справдi, хто може це органiзувати? Така реклама є гарним засобом для вiдштовхування нових iнвесторiв. А це i є наша головна мета зараз, на даному етапi. Для того, щоб ми почали займатися iншими речами, наприклад, ремонтами своїх осель, то банку потрiбно всього-на-всього лише здати будинок в експлуатацiю i передати його пiд заселення якнайшвидше! От i все.
vlapov
13.03.2013 19:29:33
Аркада ще дуже довго нас буде радувати, i на осокорках теж, ви за це не переживайте.
paps2010
14.03.2013 10:40:56
Fendi:
Нiхто грошей не забере, Ви чудово й без мене це знаєте.
В нашiй ситуацiї...
Я тщательно перечитала ветку СП3. У них возникла огромная проблема с теплопотерями в МОПАХ по причине отсуствия теплоизоляции стояков гарячего водоснабжения и отопления. Они в месяц платят около 300грн только за отопление коридоров и лестничных клеток. А нам дом сдадут в неотопительный сезон, представте себе на минуточку. Возможно уже сейчас нужно бить тревогу. СП3 молодцы сражаются. Кроме того в СП 3 полностью оборудовали квартирными теплосчетчиками. А нас могут кидонуть -это их почерк.
paps2010
14.03.2013 10:45:57
изАркады: to paps2010
По-перше, я нiкого не хтiв образити, то був жарт, може i не дуже вдалий....
Шановний iз Аркади (Це нiби в Лесi Українки-той що в лiсi живе). Дайте нам знати СП3 обладнана квартирними лiчильниками облiку тепла, СП1-ляля, так само iнформована, що матиме такi лiчильники. А СП2, що бiдна сирота.
изАркады
14.03.2013 12:17:17
paps2010:
Шановний iз Аркади (Це нiби в Лесi Українки-той що в лiсi живе). Дайте нам знати...
Не бiдна! Кожна квартира вашого будинку буде обладнана лiчильником облiку тепла.
Jackas
14.03.2013 12:36:47
уважаемый так вы дайте развёрнутый ответ, касательно тепло потерь будущим жильцам. А то что будут тепло счётчики так это и так понятно.
paps2010
14.03.2013 12:59:00
Кстатi про мусоропроводи.
Зазвичай їх заварюють,iнакше жеки не погоджуються, та i жильцiв як правило влаштовує це. Але чому в такому разi не перепроектовують мусорозбiрник, адже то так само опалюване примiщення, яке не використовується жильцями, проте вiд опалення його нiхто не вiдключає, щоб не розмерзлося Пояснити може хтось дану ситуацiю?
Buben1
15.03.2013 14:00:12
По чем нынче квадратный метр в доме?