Argal
19.03.2013 09:36:15
YUS: Мне как инвестору 10-ки интересно, а существует ли такой инвестор вашего дома, который...
Если будет нужно - я организую, не вопрос.
Проблема в том, что тут нужно согласие всех инвесторов (dura lex sed lex), так что в одиночку тут никак не справиться...
Хотя алгоритм и документы примитивные.
Fendi: Я знаю масу ОСББ, де голова правлiння чинить самоуправство i Ви абсолютно нiчого не зробите - немає кому скаржитись - тiльки суд.
Плохому танцору обычно что мешает?
В чем проблема выкинуть зарвавшегося председателя общим собранием?
Принять решение, и викинуть его наххх... И пусть жалуется на "плохих и неблагодарных".
А вот на ЖЕК, кстати, таки да, исключительно суд может повлиять...
Ну, или силовые методы (привет, Мишуги,2).;)
ииванович: ... и Твикс тоже скушаем))
Не-не-не... Только шашлык, как и договаривались, никаких полумер!))
made_in_heaven: А что ВЫ сделали для того, чтобы приблизить дату сдачи? Кроме депрессивных высказываний? Все Вам не нравится, все плохо. Критиковать может каждый, и ванговать про пол года тоже))
Паша, просто не корми тролля))).
Fendi
19.03.2013 20:14:58
made_in_heaven:
А что ВЫ сделали для того, чтобы приблизить дату сдачи? Кроме депрессивных высказываний?...
А я бачу у Вас оптимiзму повнi штани? Будинок вже пiвроку не здають, а з Вас оптимiзм шпарить! Ви мазохiст? Вам подобається, коли Вас принижують? Так повзiть й далi наступнi пiвроку. Ви бачили, як Аркада здає 11-й будинок? Вам мало? А моя задача отримати ключi якомога ранiше. I я не маю часу тусуватися бiля самої Аркади в робочий час. Був би час, не майте сумнiву, щодня стояв би з плакатом! Тому рекламую її тут. Щоб новi iнвестори не вляпалися!!!! Менi заткнути рота можна лише одним - здайте будинок i вiддайте ключi вiд квартири. Все. Немає ключiв - буду рекламувати й надалi цю шарашкiну контору, яка не здає будинки роками!!! Принаймнi, я щось намагаюся робити, в силу моїх можливостей!
Fendi
19.03.2013 20:22:28
Argal:
Если будет нужно - я организую, не вопрос.
Проблема в том, что тут нужно...
Ви бачите, як легiон аркадiвцiв з`їжджає з теми здачi будинку. Аргал вже майже пiвроку (!) пише одне й те саме: скоро буде зданий наш будинок... I пропонує абсолютно беззмiстовнi розмови про створення ОСББ. Зараз актуальна тема, насамперед, здача будинку. Аркада вже на лiто перенесла здачу будинку. Не за горами осiнь. Коли, я питаю, ми будемо ремонти робити???? Взимку??? Ми, дослухаючись цих агентiв Аркади, загубимо ще один рiк.
I, саме головне, Iванович жодного разу не заперечив, про що я писав, що строки здачi будинку перенесуть на осiнь. Звернiть на це увагу!!!
Fendi
19.03.2013 21:02:31
Я досить добре вiдчуваю шахрайство, Argal! I, повiрте, не тiльки я!
Невже раптово з`явився на нашiй гiлцi YUS i так, ненароком неначе, чисто випадково питає (ну немає йому бiльше про що нас запитати):"Мне как инвестору 10-ки интересно, а существует ли такой инвестор вашего дома, который посвятит свое рабочее и свободное время на создание ОСББ? А то хожу по веткам МК читаю, и все только пишут давайте организуем. А на самом деле есть ли такой человек который уже все это курирует и организовывает? Возможно на закрытых форумах все более прагматичнее"
I, ви не повiрите, чисто випадково з`являється Аргал, неначе саме для нього адресували питання, i пропонує себе на цю неприбуткову посаду. I чисто випадково, мабуть, знову нам пишуть про красу закритих форумiв. YUS говорить словами Argal. Мiстика? Нi, ОДНА ОСОБА!!! Так багато випадковостей не буває. Шахрайство - це абсолютно не той шлях, яким можна заслужити довiру iнвесторiв. Бiльше того, якщо людина прагне стати головою ОСББ таким дешевим i непорядним способом, то уявляєте, ЯКИЙ з нього буде голова?!
alexsa
20.03.2013 07:20:07
Fendi, хотите хаять Аркаду? Пожалуйста!!! Но не трогайте инвесторов!!!! Аргала многие знают лично и все что он делает для нашего дома тоже, а Вас я знать не знаю и видеть не видела. Так же как и многие инвесторы. Кто Вы??? ЗАСЛАНЕЦ?
S_mag
20.03.2013 07:35:57
Fendi: Я досить добре вiдчуваю шахрайство, Argal! I, повiрте, не тiльки я!
Невже раптово...
Fendi : вы хоть раз были на встречах инвесторов, вы хоть под чем-то подписывались!? Я вас лично не видел... пишите в другом месте ;-)
S_mag
20.03.2013 08:16:24
Завтра выложу ответ Аркады на домашнем!
made_in_heaven
20.03.2013 08:20:00
Fendi:
А я бачу у Вас оптимiзму повнi штани? Будинок вже пiвроку не здають, а з Вас...
Научитесь пользоваться поиском по форуму что-ли... Почитайте, там ответы на Ваши вопросы. Хватит нести чушь!
YUS
20.03.2013 09:00:42
to Fendi
Слухайте, якщо ви важаєте що я i Argal одна особа, то це лише Ваша уява. Не потрiбно писати такi речi на форумi. Вас нiхто не буде сприймати як порядну людину.
Стосовно "ОСББ" на форумi, я дiйсно не побачив людину яка б спромоглася органiзувати людей. Якщо Ви спроможнi то будьласка. I менi, i моїм сусiдам по 10-му будинку було б цiкаво з такою людиною поспiлкуватись про проблеми створення такого товариства.
Galeb
20.03.2013 14:18:11
alexsa: Fendi, хотите хаять Аркаду? Пожалуйста!!! Но не трогайте инвесторов!!!! Аргала многие...
И вы не берите на себя смелость отвечать за всех инвесторов. Вопрос значительно глубже, чем нам пытаются его показать.