POWERLIFTER
10.11.2012 12:50:54
Куда подевались строители ? Утром их много было и кран работал. После митинга пропали (
glory_a
10.11.2012 20:25:15
Поскольку у меня на работе есть доступ к системе Лига-закон, я скопировала оттуда решение об отмене отвода земли на Ревуцкого 7В которое мы все не могли найти. Ниже размещаю его полностью.
КИЇВСЬКА МIСЬКА РАДА
X сесiя VI скликання
РIШЕННЯ
вiд 20 вересня 2012 року N 193/8477
Про визнання таким, що втратило чиннiсть, рiшення Київської мiської ради вiд 02.03.2006 N 112/3203 "Про передачу земельної дiлянки комунальному пiдприємству виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) "Київське iнвестицiйне агентство" для будiвництва житлового будинку з об`єктами соцiально-культурного призначення та пiдземним паркiнгом на вул. Ревуцького, 7-в у Дарницькому районi м. Києва"
Керуючись статтею 141 Земельного кодексу України, пунктом 34 частини першої статтi 26 Закону України "Про мiсцеве самоврядування в Українi", враховуючи негативну громадську думку та те, що будiвництво вiдбувається близько до територiї дошкiльного навчального закладу N 138, Київська мiська рада вирiшила:
1. Визнати таким, що втратило чиннiсть, рiшення Київської мiської ради вiд 02.03.2006 N 112/3203 "Про передачу земельної дiлянки комунальному пiдприємству виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) "Київське iнвестицiйне агентство" для будiвництва житлового будинку з об`єктами соцiально-культурного призначення та пiдземним паркiнгом на вул. Ревуцького, 7-в у Дарницькому районi м. Києва".
2. Запропонувати комунальному пiдприємству виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) "Київське iнвестицiйне агентство" повернути до Головного управлiння земельних ресурсiв виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) державний акт на право постiйного користування земельною дiлянкою вiд 31.05.2011 N 10-9-00049.
3. Головному управлiнню земельних ресурсiв виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) поiнформувати комунальне пiдприємство виконавчого органу Київської мiської ради (Київської мiської державної адмiнiстрацiї) "Київське iнвестицiйне агентство" про прийняття цього рiшення.
4. Контроль за виконанням цього рiшення покласти на постiйну комiсiю Київської мiської ради з питань земельних вiдносин, мiстобудування та архiтектури.
Заступник мiського голови -
секретар Київради Г. Герега
glory_a
10.11.2012 20:33:39
Для общего пользования в интернете оно опубликовано по ссылке http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/MR121173.html
Как видно из поста "ники", элитовцы вместе с Киевгорстроем подали в прокуратуру протест на это решение. Этот протест и будет рассматриваться в суде 5 декабря.
Считаю что нам, инвесторам дома Ревуцкого 7В надо срочно подключаться к решению проблемы, иначе можем остаться без квартир.
Dompostroyat
10.11.2012 20:46:27
Я поддерживаю эту идею. Давайте писать
Dompostroyat
10.11.2012 20:49:45
Я так понимаю, что это должно быть общее заявление. Нужно в срочном порядке составить список инвесторов или узнать их координаты в КГС
Dompostroyat
10.11.2012 20:52:17
Давайте както скоординируем наши действия перед судом
glory_a
10.11.2012 21:03:36
Для начала надо сообщить о данном решении в те банки, которые выдавали кредиты по программе Доступное жилье. Они выступают третьей стороной договора.
Затем созвониться с юротделом КГС и узнать точную дату, время и место судебного заседания. От них уже есть информация, что на суде нужна наша поддержка.
Ну а дальше будет все зависеть от решения суда.
Dompostroyat
10.11.2012 21:17:46
Пока еще не понял, как нам банки помогут. Банкам все равно на ком они заработают. Мы конечно от помощи не откажемся, если они ее окажут. Попробуем.
glory_a
11.11.2012 07:30:35
Банк очень даже заинтересован. Ибо я завтра напишу банку письмо с просьбой приостановить выплаты по кредиту, послезавтра через суд признаю договор недействительным и банк будет взыскивать тело кредита уже не с меня, а с Киевгорстроя. При этом у банка образуется проблемная задолженность, которую им не желательна, а потому как контролируется НБУ, ибо это подрывает надежность банковской системы.
bagin
11.11.2012 07:49:54
Все кто брал кредиты по государственной поргамме, а она находится под контролем кабинета министров, думаю нужно написать обращение к Премьер министру, а также высветлить эту проблему в СМИ. Ведь когда завлекали людей под эту програму Азаров во все услышанья говорил что все застройщики порядочные и все стройки законные. Думаю в сми надо обратится до начала суда и желательно чтобы они сделали репортаж под стенами суду.