Осокорки-6, пр. Бажана, 16 (Киевгорстрой)

VMR

VMR

08.02.2005 15:00:00

Igor: Люди, в первой секции с 13 или 14 этажа уже несколько дней вывозят обломки капитальных...

Разговаривал по этому поводу с Лидией Александровной. Договорились сегодня вечером посмотреть, кто это делает. Если есть возможность -подходите где-то в 18.30. Кроме того, в первой секции на 14-м этоже сделали подогрев полов с ипользованием горячей воды. Очень оригинальное решение. Вот только будет ли горячая вода у остальных жильцов - очень большой вопрос.

Цитувати

Костя

Костя

09.02.2005 06:00:00

Учора був неприємно вражений поведінкою представника заколоту Олега Гуріна, хлопця, з яким у мене були доволі непогані стосунки. Нам навіть одні хлопці ремонт робили. А учора, коли я зайшов в службову квартиру до паспортистки, Олег не подав руки, коли я хотів з ним привітатись. Неприємно якось стало. Якщо раніше в своїх коментарях я намагався бути більш толерантним до сім"ї заколотчиків, то тепер Олег своїм вчинком відпустив гальма. У подальштх своїх міркуваннях хочу підкреслити, що я не претендую на істину в останній інстанції. Це суто мої власні міркування і спостереження. Ці борці за справедливість і за долю будинку почали ворушитись після того, як ЛО відмовилась давати їм дозвіл на будівництво продмагазинчику на теріторії будинку. Це фіакт. Раніше їх начебто все влаштовувало. Принаймні, якоїсь агресії з їхнього боку помітно не було. А влітку на Загальних зборах (тоді, коли обирали Голову і членів правління) Гуріни не були присутні. Причиною їхнього неприходу (із слів Олега) був догляд за дитиною. Його не було з ким залишити. Але хтось один (або Олег, або Оля) могли бути пристуні на Зборах, якби вони дійсно переймалися долею будинку. На мою думку, Олег без дозволу дружини Олі, нічого не робить. Якщо хтось звернув увагу в суботу і неділю на деяких стояках було відсутнє тепло. Хтось дуже добрий спустився у підвал і поперекривав воду на 12-ти (!) стояках. Так ось, за непідтвердженою інформацією, цим диверсантом був саме Олег. Особисто мені, було важке в це повірити. Але чоловік ЛО був у цьому переконаний. Учора в службовій квартирі він не дуже чемно поводився з Олегом. Такий запальний чоловік. Ображав Олега, хотів і руки прикласти. Даремно, звсіно він це робив. ЛО намагалася його заспокоїти, але це було дійсно важко. Взагалі весь цей заколот нічим не закінчиться. Адже він був стихійним, емоційним. І ці Гуріни навряд чи зможуть підтвердити свою інфу якимись документами. А зможуть - тим краще для дома. Оля захоче, щоб Олег став головою - Олег буде балотуватись. Тоді весь головний біль з приводу дому буде вже на ньому. Може так воно і буде краще.

Цитувати

Idalgo

Idalgo

09.02.2005 07:50:00

Н-да, менталитет нашего народа, к сожалению, таков, что в любой ситуации найдут зацепку чтоб бурю в стакане воды устроить-(((
Вот у меня вызывает опасение тот факт, что любой посторонний человек может спустится в подвал и делать там что угодно. Неужели туда доступ открыт?У нас в секции обнаружил, что поснимали светильники на лифтовых площадках на всех этажах... Непонятно или это готовится замена на другие или они просто украдены-(((

Цитувати

Костя

Костя

09.02.2005 08:12:00

Олег (Idalgo), ключі від підвалу є у ЛО і конс"єржів. Тому хтось з вахтерів або продався, або піддався на умовляння "доброзичливого". А світильники елементрано сп.. лі.

Цитувати

Idalgo

Idalgo

09.02.2005 09:46:00

В случае если их таки сп... ли вызывает недоумение тот факт, что довольно габаритные предметы, причем в достаточно большом количестве спокойно выносятся мимо вахтера, да и наверняка грузятся в машину у подьезда... Хотя может это сделали работяги, работающие у кого-то и все это в квартире пока лежит.

Цитувати

Vslav

Vslav

09.02.2005 09:58:00

Да уж... Если тепло действительно перекрыл ОГ "из вредности" - то это просто @$@#$... Даже не знаю как цензурно сказать :-(
Насчет продмагазинчика(ларька) - дык, ЛО тут вроде ничего особо не решает. В доме, где я сейчас живу, председатель ОСББ "втихую" разрешил открыть торговую точку - жильцы единогласно возмутились. Торгаши уже даже фундамент выкопали и забетонировали - и ничего из этого не вышло.
Так что на месте "заколотников" я бы очень подумал... Это же поперек не только мнения ЛО - это всех жильцов затрагивает.

Кстати - насчет телефона от Оптимы - у нас уже пару часов как "зависли" :-( Интересно - часто такое будет?

Цитувати

Костя

Костя

09.02.2005 10:03:00

Слвік, Оптіма попереджала, що 9-го і 10-го лютого в певний час телефони будуть глючити. Вони роблять якусь додаткову прокладку кабеля чи ремонтні роботи. Вже післязавтра буде працювати в нормальному режимі.

Цитувати

Костя

Костя

10.02.2005 06:20:00

Vslav: Да уж... Если тепло действительно перекрыл ОГ "из вредности" - то это просто @$@#$......

Славік, ще раз підкреслю, що це непідтверджена інфа про відключення ОГ стояків.

Цитувати

Vslav

Vslav

10.02.2005 09:16:00

Дык и я высказал в своем посте некоторое сомнение :-)
А что слышно насчет выноса несущих стен в 1-ой секции?
ИМХО там народ стяжку и пенобетон выносил, несущих элементов я вроде не видел.

Цитувати

lin

lin

10.02.2005 09:31:00

2 Костя, к Вам вопросик как к человеку живущему в доме - телевидение через Волю кабель подключали? как быстро они все делают?

Цитувати
<< 88 89 90 91 92 ... 182
Архів