Осокорки-6, пр. Бажана, 16 (Киевгорстрой)

Костя

Костя

03.03.2005 05:40:00

Оля, на правлінні було вирішено збирати гроші з того моменту, як свідоцтво про власність виписане КМБ. Тобто, якщо у серпні це свідоцтво з"явилось, то людина може забрати його хоч через 10 років, але платитиме з дати видачі його Київміськбудом. На всі інші запитання краще б звісно було б, якби ЛО сама відповіла. Чому вона цього не робить мені невідомо.

Цитувати

Костя

Костя

03.03.2005 05:44:00

2 lin: Леся, справа в тому, що у мене в ванній шкоди виявилось не так багато, щоб спілкуватись із страховщиками. Я сподіваюсь, що спокійно розберусь з власниками квартири з 6-го поверху, через які стались неприємності. На 5-му поверсі (я ж на 3-му) шкода суттєва. Сьогодні подзвоню господарям 5-го поверху, спитаю, як відбувається процес відшкодування. А дома похолодало. Скоріше б вже прийшла весна.

Цитувати

lin

lin

03.03.2005 07:15:00

Костя, у меня в квартире тоже достаточно "свежо", особенно в санузлах. а как у Вас с горячей водой? может потому что на моем стояке никто не живет (сужу только по освещенным окнам вечером), счастье в виде горячей воды мне и недоступно.

Цитувати

Костя

Костя

04.03.2005 05:32:00

2 lin: Гаряча вода у мене з характером. Якийсь тиждень вона є завжди, потім пару днів її може не бути у ванній, але на кухні вона є. А іноді треба воду спускати хвилин 15-ть, щоб пішла гаряча.

Цитувати

b_bwild

b_bwild

10.03.2005 13:11:00

Уважаемые соседи!
Посоветуйте фирму, где можно кухню заказать.
Желательно, конечно, фирму, с которой вы сталкивались и которая по соотн. качество/цена заслуживает внимания.
Зараннее спасибо!

Цитувати

lin

lin

10.03.2005 14:24:00

2 b_bwild, посоветовать вряд ли смогу ( как бы все хорошо, но что-то не так), но если вдруг решите во флеше ( на Бажана,16) могу дать карточку на скидку (10%). Заказывала там только кухню и мойку, всю технику покупала отдельно.

Цитувати

Костя

Костя

11.03.2005 05:45:00

2 b_bwild: я купував в "Метрограді" в фірмі "Доміно". Це та ж "Рода", тільки економкласу. Я задоволений. Всю техніку теж брав окремо.

Цитувати

Idalgo

Idalgo

14.03.2005 07:13:00

Уважаемые соседи, а никто не подскажет место где можно приобрести такие стройматериалы, как песок, цемент, клей для плитки с доставкой до квартиры?В "Эпицентре" доставка только до подьезда, а тягать мешки по 50 кг у меня, кроме себя самого некому-)))

Цитувати

Vslav

Vslav

15.03.2005 10:40:00

Уф, наконец-то ремонт заканчивается - через недельку-другую собираюсь переезжать!
Если кому интересно - могу порекомендовать очень хорошего паркетчика (пока я не переехал паркет можно у меня посмотреть - выглядит как ламинат - без щелей) и очень хороших маляров (обои/потолки тоже можно до переезда посмотреть :-) - замечательно обклеили не только стены но и арки.

Цитувати

Eva18

Eva18

15.03.2005 11:21:00

2 Vslav:Мне интересно...

Цитувати
<< 91 92 93 94 95 ... 182
Архів