Николас
20.07.2012 15:48:50
Да я помню Вася про руки ! ты мой почаще ! с таким твоим поведением я тебе еще крем для рук подарю, а то мылом пересушишь !
Вася знаешь сколько мне попрошаек письма пишет ? да и просто неадекватов с нереальными предложениями ? :)))) я что всем отвечаю ? или если я не отвечаю у них появляется право подать в прокуратуру ? Вася вернись на землю ! я в пятницу вечером пишу тебе, вместо того что бы пропить подаренных тобою 92 гривны, или поменять на рюмку виски. Это и так большая роскошь общение с тобой.
и еще вспомнился анекдот : "так ты интеллигент ? нет ! блть ! такое же быдло как и ты " :))) Вася если ты кубики сахара наедине с собой берешь щипчиками, это еще не означает что ты хороший человек :))
Николас
20.07.2012 16:11:50
для ЛЕСА : что б не использовать шнурки HDMI (то о чм говорили) появится с 25-07-12
http://www.macdigger.ru/macall/kak-rabotaet-airplay-mirroring-v-os-x-10-8-mountain-lion-video.html
generalissimus
20.07.2012 16:25:50
видео в формате 720p, а у нас 1080. Так что качество через HDMI все равно лучше.
generalissimus
20.07.2012 16:33:01
Николас: Это типа мы придем к Муляру и скажем "Вам тут малява, если невзападло отпишитесь...
:)))))
Николас
20.07.2012 16:34:12
я в курсе темы, конечно лучше 1080 чем 720, а что много шаровых фильмов в сети от 5 ГБ ? но это фильмы !!
а фото для друзей ?, а веб странички ? а презентации ?, а тем более это только начало !
Николас
21.07.2012 10:22:42
Газетенку сегодня по почте получил, наверное всем пришла. Признавайся Лес ты ее сюда натравил ? :))
Масик
23.07.2012 06:28:35
Я написала письмо, но тот кто пойдет к Муляру посмотрите и измените если, что не так. Мне понравились письма и generalissimusа и Вованыча.
Генеральному директору
ЖКК «Ковальська-житлосервiс»
Муляр М. I.
Вiдповiдальних мешканцiв житлового
будинку, розташованого за адресою:
м. Київ, вул.. Мiшуги, 12.
ЗВЕРНЕННЯ
Шановний пане, М. I. Муляр!
До вас офiцiйно звертаються мешканцi житлового будинку, що знаходиться за адресою : мiсто Київ, вул. Мiшуги, 12.
. Цього мiсяця ви письмово повiдомили нас про те, що з 1 серпня цього року, ви своїм розпорядженням, знiмаєте з нашого будинку консьєржiв.
Нагадуємо вам про те, що надання такого виду послуг, iз вашого боку, передбачено пунктом 2.2.10*, цитуємо:
«Для полiпшення комфортного мешкання та проведення комплексу робiт, направлених на пiдтримання будинку i прибудинкової територiї в привабливому станi, що складається:
- утримання служби консьєржiв:
- телефонiзацiї служби консьєржiв та оплати поточних витрат за телефонний зв’язок та телефоннi дзвiнки консьєржiв з приводу лiквiдацiї аварiйних ситуацiй, усунення порушень якостi послуг тощо;
- i так далi»
Й такi пункти, мають мiсце у кожному договорi, зi всiма вiдповiдальними мешканцями нашого будинку.
Однак, наявнiсть у наших з вами, двостороннiх договорах даного пункту, не завадила вам, в односторонньому порядку, прийняти юридично неправомiрне i зовсiм не вигiдне для нас рiшення. Яке, у випадку його виконання, може щонайперше, привести протипожежне та iнше обладнання будинку, до не придатного для використання, стану. Оскiльки це дорого вартiсне обладнання знаходиться в кiмнатi, де працювали консьєржi, i у випадку їх уходу, виникає ймовiрна загроза виводу цього обладнання iз робочого стану, чи його розкрадання, законно неслухняними (злiсними) фiзичними особами.
Окрiм перелiченого вище, можуть виникнути й iншi незручностi i небезпеки дуже вiльного проникнення до нашого будинку, не бажаних нами недобросовiсних людей.
Далi ставимо до вашого вiдома й те що, нашi платежi щодо пiдтримання будинку i при будинкової територiї, чи не найвищi у нашому районi. I ми би хотiли, взамiн, отримувати iз вашого боку усi (без виключення) види послуг, що передбаченi двостороннiми (наголошуємо!!!) договорами з кожним квартирним власником нашого будинку, й належної їх якостi.
Якщо ж, не зважаючи на наше до вас, як нам здається, переконливе звернення, ви все таки лiквiдуєте в нашому будинку службу охорони, ми всi, залишаємо за собою право виходу iз умов договору i повної вiдмови вiд отримання ваших не дешевих послуг. I будемо в оперативному порядку, шукати iншi (вигiднiшi нам), варiанти отримання, потрiбних нам комунальних послуг.
В чому дружно й пiдписуємося:
_______________ _____________________
_______________ _____________________
generalissimus
23.07.2012 06:44:33
Я в течении 2-х часов оставлю у консьержа свой вариант (он уже распечатан). Думаю, что если будет несколько писем, то это даже лучше. Всех небезразличных жильцов нашего дома прошу подойти и подписать.
Василий_2
23.07.2012 06:58:59
generalissimus:
1. Откуда информация, что у нас один счетчик и на ГВ и на отопление? Очень в...
Вы не внимательно прочитали мое сообщение. Датчики температуры и расхода теплоносителя, которые стоят на трубопроводах с ГВ и ЦО, могут быть соединены с одним счетчиком. В нем аккумулируються и сохраняются все почасовые данные по температуре, объему входящего и выходящего теплоносителя.
Champion
23.07.2012 10:41:18
Создание ОСББ сразу для двух домов - это ИДЕАЛЬНО!
Тем более, как известно, наш Жек как раз только эти 2 дома и обслуживает 8 и 12.
Но, жек так просто не отпустит, так как, по достоверной инфо, вложил много средств при подключении нас к коммуникациям.
Так сказать: "инвестировал" :) Предвкушая огромную прибыль.