Svit76
17.12.2009 14:45:24
Dmitrikus: Привіт. Є хтось 13-й поверх 1-ї секції?
привіт всім майбутнім сусідам!
кв.76, 13 поверх, 1 секція :)
аксюта
17.12.2009 14:57:32
Actualna: Кто знает когда поступит 3-я секция в продажу???
мы названивали в КГС около 3-х месяцев.... каждый божий день!!! терпения вам...
Эндрю104
17.12.2009 15:20:46
Svit76, Привет соседям :)
Так как футбол откладывается до весны, можно поиграть в снежки :)
Интересно как снегопады повлияют на стройку? Окна открытые снега наметет, на следующей неделе +2 сырость, что будет с нашей безпещанкой :(
Svit76
17.12.2009 15:32:55
Эндрю 104, ПРИВІТ!:))
ти з 18 поверху?
.... сніжки - це супер, проте, холоднувато..;))
Igorrr
17.12.2009 17:33:11
Актуальна, зачем Вам начало продаж, вы попробуйте добиться однушки еще до продаж.
baca217
17.12.2009 18:53:44
Актуальна, зачем Вам начало продаж, вы попробуйте добиться однушки еще до продаж.
Гдето на этом форуме читал, что можно в КГСе разместить как бы заявку на необходимую квартиру, на тот случай если ктото откажется или если у кого заберут за просроченные платежи. Теоретически шанс есть, но как он реализуется практически без наличия "блата" или "финансового стимулирования" какого нибудь КГСовского клерка, не знаю. Глядя на сайт "Благовестов", создается впечатление, что эти упыри, однозначно не без помощи связей среди КГСников, подмели все ходовые квартиры, которые люди не успели застолбить 18.11. до обеда. Полюбому, в этом вопросе нужно долбить во всех направлениях, гдяди где нибудь и стрельнет.
Dynamo
18.12.2009 09:28:55
Хочу заметить, что "словить" квартиру-однушку напрямую через КГС - это из области фантастики, даже если звонить каждый день. Может кому то и повезло, но это считаннные единицы и то я в этом очень сомневаюсь, потому что официальная стоимость КГС и то, за что ее продают через посредников очень сильно отличается.... Кто захочет терять деньги??? Могу сказать, что до того как вылетела в продажу 2-я и 1-я секция, КГС квартиры не продавал больше месяца, создавая ажиатаж, кто то даже говорил про какую то очередь! :)) И через посредников, тот же Благовест, также невозможно было в этот момент купить квартиру. Обращаю внимание, что сотрудничая с АН, у Вас появляется больше шансов купить интересующую квартиру, но при этом подчеркиваю, что даже АН - это 100% гарантия покупки квартиры нельзя! Так что решайте сами, что делать...
_xp_
18.12.2009 10:09:31
Привіт сусідам!
Були сьогодні зранку на будівництві. Заради експеременту пішли пішки від метро - 19 хвилин від вагона до під`їзда, але здається що недовго :)
Біля будинку розведене велике багаття і навколо нього гріються 12 місяців )))
Кому цікаво про утеплення балкона - домовилися з одним з мужчин біля багаття (150 грн робота, матеріал свій - мінвата 10см, 5 блоків 100Х60)
Третя секція - нарахували майже закінчений 12-й поверх і розпочатий 13-й. Нажаль, фотоапарат здох на морозі - фоточок немає (батареї вистачило лише на внутрішні фотки, і то викласти зможу лише завтра). По ходу утеплення і вікон - різниці з останньою фоткою тут викладеною не помітили.
Pro, ШаЛена, були у вас в гостях :) У вас вже пів квартири побілено. Сильно не роздивлялися, бо вже примерзали до підлоги.
Виміряли розміри квартири реальні (2-ка 73мкв) - ванна менша, ніж заявлено на плані (на 8 см по ширині), все інше майже співпадає :) Якщо комусь цікаво - можу викласти заміри завтра.
Svit76
18.12.2009 10:32:28
повністю згодна з Dynamo, 1-кімнатна напряму з КГС - із роду фантастики,
я сама намагалась декілька місяців це зробити, лише створила собі додаткові проблеми: в КГС можна написати офіційну заяву, в якій ти залишаеш свої паспортні дані, контактну інформацію та вказуєш об"єкти, які тебе цікавлять.
Дана заява вноситься в офіційний реєстр КГС, і, як тільки "щось" з"явиться,
КГС має телефонувати по даним заявам...
Ніхто і не думав цього робити (я вказала Григоренка,3а, Урлівську,16,16а).
Згодом, коли погодилась на "допомогу", раптом виявилось, що я - в "чорному списку", оскільки зверталась в КГС офіційно...
Ще 3 дні вирішували, продавати мені квартиру чи ні - боялись, що я СБУ приведу..
В кінці-кінців все вийшло, але не без допомоги знайомих...
Я щиро порадію, якщо комусь повезе, проте, шанси, майже 0..
До речі, підходити з пропозиціями до менеджерів КГС - марна трата часу,
вони не йдуть на контакт з "людиною з вулиці"...
Эндрю104
18.12.2009 11:45:33
Одним слово Украина :(
Боюсь скоро в мире это слово будет ругательным :(
Понимание того что ничего и не получится изменить ужасает, так как разборки могут только замедлить ход работ.