Изгой
23.01.2007 17:11:24
Ув. Харченко
Приятно удивлен :):). Думал Вы поклонник петросянов и пр. веселящих...
У меня ваще ТВ показывает только 14 хахляцких программ. Кабельного не сделали.
Мучение. Укротелевидение "это какой-то позор".
kharch
23.01.2007 18:36:55
Все життя мріяв опинитися в компанії снобів!
Нарешті мої мрії здійснилися.
Я взагалі то хотів сказати що треба поменше говорити ФЕ.
Є великий ризик метати бісер.
Принаймні, якщо так хочеться це сказати, то можна виразитися так, щоб це нікому не було образливим.
Ізгой, ОКО тебе хвалить, але мені інколи здається що ти досить недалекий.
Принаймні в духовному розвитку зупинка повна і я б навіть діагностував регрес.
Добав там своїх таблеток для завершеного діагнозу.
Изгой
23.01.2007 20:12:23
Ув. Харченко
Начнем с того, что я никого "нэ ображаю", а лишь высказываю своё мнение. И наличие несогласных с ним это и есть свобода выбра и разнообразие.
Ваш диагноз верен...:):):)).
Глядя такое телевидение, где проги посвящены пчелам, этнографии и народным промыслам,-- плавненько превращаешься в идиотика :):):).
kharch
24.01.2007 03:17:14
Ізгой, в тій частині що про снобів більше стосувалося Ольги та Донецького.
Я телебачення не дивлюся взагалі.
Криві Кролики мене встигли дістати на новий рік, коли телебачення дивляться всі.
А от про духовний розвиток - є маса інших джерел.
Книги, аудіокниги. Головне знати, що світло є і намагатися вибратися з темряви.
Щоб потім знову до неї повернутися ;)
Взагалі, за відповідь - 5 балів.
Період хрещення відмітимо як період самознущання форумчан.
От на гілці про комунальні платежі ААльона себе "бічує" і називає лохом :)).
Вдачі!
Юла
24.01.2007 06:20:19
Досить цікаві паралелі:
http://www.tabloid.com.ua/news/2007/1/15/1226.htm
Olga
24.01.2007 09:20:56
kharch, вообще не поняла, что Вы хотели сказать - то мы "схожи", то мы снобы, то метать бисер... у присказки есть прододжение про свиней. Кто что мечет, а кто, по-Вашему, свиньи в данном диалоге? Теряюсь в догадках.
Вы мне лично очень сипатичны, как позитивный человек, что встретишь сейчас не часто, но ход Ваших мыслей не всегда понятен (по крайней мере мне). Уж извините.
Изгой
24.01.2007 11:18:43
В психиатрии есть понятие паралогичность...
Мысли Харченко паралогичны. И размышлять над ними не надо, ибо коечка в Павловке будет обеспечена.
Я прекратил силиться понять его опусы. Жалею свой мозг :)
kharch
24.01.2007 12:48:37
Olga: kharch, вообще не поняла, что Вы хотели сказать - то мы "схожи", то мы снобы, то...
Ольга, зрозумілі думки пишуться на заборах.
Або на асфальті.
В цілому я хотів сказати, що мені теж не подобаються ці гумористичні шоу.
Але Ви висказали це в досить різкій формі - можна було м`якше.
І тому що я це висказав не в такій зрозумілій формі і до "засудження" підключився Донецький я мимоволі опинився в компанії засуджувачів.
Кожне засудження, навіть якщо воно здається логічним і виправданим, несе в собі негативну і деструктивну енергію. У світа багато чудового і різноманітного але було б ще більше, якби люди не "судили". Також "про чужі смаки не сперечаються" і т. п. і т. д.
А ти, Ізгой, замість того щоб фраєрити тут лікарьскою термінологією розповів би тут що небудь вражаюче. Ну, наприклад, скільки магазинів пробіг голяком і що було потім.
Изгой
24.01.2007 14:06:31
Ув. Харченко
После прогулки в костюме Адама по супермаркету "АСДА", я ехал в машине и в неприлично пьяном виде показывал англикам попу.
Вот, что было дальше.
Утром мне было стыдно, но пьнку я называю удавшейся если утром стыдно. Потому-- сейшен удался :):):).
Юла
24.01.2007 14:34:54
Ой, шановні Изгой та kharch! Аж позіхати хочеться, така нудьга бере від ваших шпинань одне одного. А принагідно інших форумчан трохи багнючкою обляпати...
Криза жанру?
І до чого тут тема "Немного юмора"?... :-(