Немного юмора...

Изгой

Изгой

25.01.2007 21:22:03

Ув. IVAN

А Вам не смешон Ваш прэзыдэнт?

ДИВИНА?! Ви ось що, спробуйте любе його слово, жест, дію і таке інше обмірковувати.
Уважно придивіться до того, що воно робить.
Повірте, це ДУЖЕ смішно.
Зовсім не потрібно буди Спінозою, щоб аналізувати дії цього чудернацького сільського парубка.
Він мені подобається... Його взагалі потрібно возити по ярмарках і показувати за гроші. Люди реготатимуть :):):):).
Вітьок форева!

Цитувати

ОКО

ОКО

25.01.2007 22:14:56

Иван, я считаю не удачными слова Харча - "звычайный жыдёнок". Антисемитизмом отдаёт сильно.
Почему вы мне задаёте этот вопрос?Спросите Харча!
А касательно "короля села"-так в точку!С юмором и по сути.

Цитувати

kharch

kharch

26.01.2007 03:05:15

ОКО, антисемітизмом віддає для того, хто знає що це таке. Кожен міряє по собі.
А мене не треба ображати. Я з великою повагою відношуся до єврейської нації - в них є багато чому повчитися.
Взагалі десь я чув, що найбільші антисеміти - євреї, які його видумали щоб про них не забували.
Інколи я дійсно страдаю від того, що переоцінюю аудиторію. Слово "жидьонок" щодо Жириновського я вжив, щоб підкреслити додаткову складність перед вступом до найпрестижнішого Моськовського університету. Адже п`ята графа була і органи не спали.
Та й завершив пост я лозунгом про поміркованість не для того, щоб думаючий читач обізвав мене антисемітом.
Твоя реакція, ОКО - це реакція бика на червону тряпку. А на тряпці білими літерами написано - "СРСР - ми любимо весь світ!". На жаль, бик читати не вміє і зразу йде з рогами.

Любіть світ!

Цитувати

kharch

kharch

26.01.2007 03:28:46

Изгой: Ув. IVAN

А Вам не смешон Ваш прэзыдэнт?

ДИВИНА?! Ви ось що,...

Ізгой, треба мати багато гумору щоб тебе читати.
Поменше їш плавлених сирків та хліба з маслом і ікрою - чутки про їхню користь сильно перебільшені.
Ти не помічав, що ти постійно когось (в основному одних і тих же) засуджуєш?
Ти часто посилаєш всіх у церкву. В біблії не написано "Не суди і не судимий будеш"?
Слово "світ" і "світло" в українській мові мають однаковий початок. Світ світлий. Людина приходить в цей світ для того щоб ним захоплюватися.
Я часто помічав що темних людей тягне на осуд того, чого вони не розуміють.
Ну абсолютно не зрозуміло чому Ющенко прийшовши до влади не поставив Донбас на коліна. Чому на забрав награблене у Пінчука. Чому не розтрощив опонентів і не прибрав пару-тройку ТВ каналів під себе. Чому не відмінив політ-реформу, чому поставив до влади ліберальний і незалежний уряд, чому почав вигрібати навоз з таможні. Чому сприяв дійсно вільній пресі, яка його ж потім і нагибала. Чому дозволив збагачуватися не бізнесменам, які спонсорували його виборчу кампанію а малому та середньому бізнесу. Адже тільки тоді, коли малий і середній бізнес процвітає народ відчуває покращення життя незважаючи ні на які телевізійні ролики олігархів. Давайте почекаємо і подивимося що зробить з Україною теперішня влада. Може в них аналогічні наміри?

Дивися на світ ширше і намагайся зрозуміти а не засудити незрозуміле.

Цитувати

ОКО

ОКО

26.01.2007 07:21:30

kharch: ОКО, антисемітизмом віддає для того, хто знає що це таке. Кожен міряє по собі.
А...

ОКО, антисемітизмом віддає для того, хто знає що це таке. Кожен міряє по собі.

Любой взрослый человек, тем более с высшим образованием и тем более в Украине знает что это такое(гайдамаччина-колиивщина, погромы петлюровцев, бандеровщина, Бабий Яр и т. д.-очень яркие иллюстрации "любви" большой части украинцев к евреям).
"А мене не треба ображати"-
И не собирался.
"Я з великою повагою відношуся до єврейської нації"-та ты шо?! :)
"Взагалі десь я чув, що найбільші антисеміти - євреї, які його видумали щоб про них не забували"-"хорошая"антисемитская литература богата такими "шедеврами".
Про МГУ согласен.
"Та й завершив пост я лозунгом про поміркованість не для того, щоб думаючий читач обізвав мене антисемітом.
Твоя реакція, ОКО - це реакція бика на червону тряпку"-
А ты это не у меня спроси, а у спинозы-Ивана, который и поднял вопрос о жидёнке. Почему-то обращаясь ко мне, а не к автору за разъяснениями.

Давайте почекаємо і подивимося що зробить з Україною теперішня влада. Може в них аналогічні наміри?
У нас в стране анархия и аномия, милый Харч. А Президентом этого ВЕЧНОГО бардака псевдогосударственности под наименованием Украина есть помаранчевый бездарь...
И если он "профукал"власть, то на снисхождение не вправе расчитывать, друг мой. Так-то!

Цитувати

Донецкий

Донецкий

26.01.2007 07:28:20

kharch:
Поменше їш плавлених...

кишка у него тонка Донбасс на колени поставить!

Цитувати

Изгой

Изгой

26.01.2007 09:30:35

Ув. Харченко

Неужели Вас, так жадно тянущегося к свету :):), ничего не смущает в Вашем опусе??
Вас ЖУТКО читать! Вы мелкий, злобный мстительный типаж, оказывается.

ОТОБРАТЬ, ПОДГРЕСТИ ПОД СЕБЯ, ПОСАДИТЬ, ОТМЕНИТЬ РЕФОРМЫ, ПОСТАВИТЬ НА КОЛЕНИ.

Сии глаголы, милейший, ну никак не ассоциируются со словами:

СВОБОДА, ДЕМОКРАТИЯ, ПРАВО ВЫБОРА, ГЛАСНОСТЬ.

Вы, Харченко, есть величайший деспот и консерватор, неумело скрывающий это :):). Полезло с "демократа". Рецептик даже дан :):)
Таким как Вы нужен тиран, вожак. Сильная личность с палкой. Я вас поздравляю, господин "борец" за демократию.

Только правильно Вам Донецкий сказал : "Кишка тонка"

Цитувати

Yelena

Yelena

26.01.2007 10:00:55

kharch:
Поменше їш плавлених...

kharch, ветка называется "Немного юмора", а не "Заувалированная ирония и легкий сарказм". Успехов вам здесь не видать, вы действительно переоцениваете аудиторию.

Цитувати

Yelena

Yelena

26.01.2007 10:02:47

пардон, завуалированная.

Что это за болезнь, когда пальцы одной руки печатают быстрее, чем пальцы другой?:-)

Цитувати

ОКО

ОКО

26.01.2007 10:27:56

Болезнь Паркинсона в начальной стадии, может быть?

Цитувати
<< 57 58 59 60 61 ... 188
Архів