Немного юмора...

kharch

kharch

26.01.2007 15:24:16

ОКО, якщо ти вирішив, що ти мене дістанеш як Вікі чи кудись там вляпаєш - глибоко помиляєшся. Якщо хочеш знати чому - приходь завтра на Синє озеро купатися.
Ти завжди залишишся в моїй пам`яті "веселим толерантним..." - лінь шукати цитату".
Бувають інколи і в тебе зальоти причому не до абстрактних людей а до конкретних.
Адже не для мене визивали санітарів поважні форумчани з 7-ї гілки ;)?
Хай там як, я вдячний Вам з Ізгоєм за безперервний моніторинг мого психічного здоров`я.
Альона дякую за підтримку і високу характеристику - я не тону, хоча багато ядовитої слини тих биків які бачать тільки колір тряпки але не бачать що на ній написано. Щодо ОКО - то він чомусь намагається маніпулювати думкою легковажних форумчан - хоча я знаю, що він іншої думки про мене. Знову мене мучить паралогічна параноя про сумлінну роботу, берізки і т. д. Як сказала б Ольга - "Повний хаос".
В останнє про "жидьонка". Я не дуже люблю читати довгі пости в стилі Євроінтеграла де багато розумних речей але і багато мого часу. Я намагаюся вкладати в кожне слово гарну експресію і розумову нагрузку не без того контексту, що на цьому форумі тусуються одні і ті ж люди і вони не зрозуміють мене неправильно. Ольга, ви знаєте, що чорні в америці ображаються коли білий їх називає негром, але один одного воно так і називають - нігер. Ну якщо не хочуть зайвої манірності. Це так, як мій сусід на роботі називає мене падонком а я його козлом. Кожний пост я намагаюся зробити трохи літературним - інколи і в літературі вживають нелітературні слова. Я хочу бути цікавим, я хочу поділитися тим, що мені здається буде цікаво і нове форумчанам. Бо багатий не той, хто збирає, а той - хто дає. Я знаю підтекст Вашого, Ольга, наїзду. Так само як і холодного "небратського" ставлення Донецького.

Ленуся :
21.01.07 / 16:11 Винокур... супер!
После его выступления мой муж тоже приклеил фотки тещи тестя в нутрь холодильника.
Зачем? А чтобы каждый, кто заглянет в холодильник видел кто кормилец в нашей семье!
И еще муж прямо хохочет от того, что у тещи должны быть только два зуба: один для того, чтобы открывала пиво для зятя, а второй чтобы все время болел!
Olga :
22.01.07 / 16:52 Ленуся, это смешно?????
Может, Вы еще аншлаг с кривым зеркалом смотрите?

Після цього я в досить прихованій формі висказав свою НЕ підтримку того, що Ви обрубали на корню бажання Ленусі ділитися тим, чим вона вважає варто було б поділитися. Вибачте - я в таких випадках не мовчу бо я однаково поважаю як віртуоза-музиканта єврея так і латиноса який прибирає мою кімнату в готелі.
Тому для мене Лєнуся так само цікава як Ви аж доки вона щира і бажає ділитися своїм світосприйняттям. Дісталося і Донецькому, який не в`їхав в тему і підключився до засудження кривих зеркал.
Мені неприємні ці розборки. Але інколи треба вигрібати Ізгой розкаже що.

Всім вдачі!

Цитувати

ОКО

ОКО

26.01.2007 15:40:19

Аленаа: Впомнился фильм "Служебный роман". Харч, Ваше неосторожное слово произвело такой...

Что поделаешь, Аленаа,"таковы суровые законы жизни", как сказал сын турецкоподданого. Иными словами-Назвался груздем-полезай в кузов!За сказанные, и уж тем более написанные слова надобно быть готовым нести ответ...
"Фильтровать базар", говоря языком собратьев по несчастью Черновола и Лукьяненко, Януковича и Маслюкова... Кстати давно Саши13 не слышно :)

Потому с Ющенко(как и с Харча и с любого другого, говорящего одно, а потом другое, а потом ещё и поступающего по-третьи) и спросу больше, чем с Януковича. Ющенко всё говорил про моральность и чистые руки а оказался моральным калекой(мягко говоря что-б уши ваши не смущать)и его семья и кумовья на проверку временем оказались ничем не лучше и не честней старой властной команды. Ему поверили а он только и сделал, что поиспользовал людей для удовлетворения собственного тщеславия и честолюбия... Как трамплин к президентскому креслу и благополучию себя, своих деток и родственников. В какой области губернатурствуют сегодня Плачков, Червоненко, Павленко и прочие обанкротившиеся помаранчевые министры неважно. Важно то, что они судорожно цепляются за власть, за кормушку а Ющенко им в этом помогает.
А Харч-непонимает и как-бы(по детски воюя с одним кланом прохиндеев) и даже пытается защитить этих(как-бы близких ему по "мове"и происхождению)воров и проходимцев!
Паралогичен наш "самый искренний и добрый человьяга, тусующийся здесь"!
:)

Цитувати

Юла

Юла

26.01.2007 15:48:26

Невже і це не заставить всіх посміхнутися? :-)

Цитувати

ОКО

ОКО

26.01.2007 15:50:59

Родителям наверно не до смеха было как увидели такую картину!

Цитувати

Аленаа

Аленаа

26.01.2007 15:54:29

Юла, еще как заставило! ТОлько я надеюсь - это не ваши дети. Потому как с этого только чужие родители могут посмеяться!!!

Цитувати

Аленаа

Аленаа

26.01.2007 15:55:40

При чем тут Ющенко? Ни к теме, ни к Харчу, ни к моему сообщению - вообще никак не клеится:)

Цитувати

Юла

Юла

26.01.2007 16:00:11

На щастя, це не мої діти! Але скільки задоволення на їх обличчях!!!! Аж батьки не втрималися і спочатку взяли в руки фотоапарат а вже потім, напевно, ремінь :-)
Найбільше мені сподобалися відбитки ступнів на підлозі.
А ще по особливому сприймається напис зверху "Немного юмора..."

Цитувати

Аленаа

Аленаа

26.01.2007 16:00:28

Извините, "над этим", а не "с этого" - пятница, 7-й час, понимаете ли.

И 13-го еще приплели! Деействительно смешно уже!

А еще смешнее, что по-вашему, человек, легонько оступившийся, должен нести более тяжкое наказание, чем тот, кот. регулярно совершает тяжкие преступления? так что ли?

Да, и я абсолютно понимаю к чему слово "жиденок", а ни какое другое было употреблено и греха в этом не вижу, потому как и про себя спокойно говорю и москалька и бандеровка и без обид

Цитувати

ОКО

ОКО

26.01.2007 16:02:43

kharch: ОКО, якщо ти вирішив, що ти мене дістанеш як Вікі чи кудись там вляпаєш - глибоко...

"ОКО, якщо ти вирішив, що ти мене дістанеш як Вікі чи кудись там вляпаєш - глибоко помиляєшся. Якщо хочеш знати чому - приходь завтра на Синє озеро купатися.
Ти завжди залишишся в моїй пам`яті "веселим толерантним..."

Санёк, я пока не хочу "навсегда остаться"в чьей-бы то нибыло памяти. Я ещё хочу пожить на белом свете!
Поэтому спасибо за приглашение купаться на морозе, но я воздержусь от такого "удовольствия" в котором тяжело разглядеть черту где заканчивается экстрим и начинается "писец"!

Щодо ОКО - то він чомусь намагається маніпулювати думкою легковажних форумчан - хоча я знаю, що він іншої думки про мене.

Ты прав, я ценюажаю как неординарный феномен патриота Украины. Но ты-же знаешь:Платон мне друг, но истина дороже!"

Цитувати

kharch

kharch

26.01.2007 16:07:51

Olga:
Я зарабатываю на жизнь своей профессией, 100 долларов можете оставить себе.

Ольга, це називається простіше - "за базар не відповідаю".
(при чому тут Ваша професія).

Вдачі!

Цитувати
<< 60 61 62 63 64 ... 188
Архів