Немного юмора...

REALMAN

REALMAN

08.02.2007 15:48:10

У старинушки-3 сына
Старший умный был детина
Средний был и так, и сяк:
Он любил курить косяк.
А дурак курил табак.
Если б он курил косяк,
Это б был переводняк...

Цитувати

Изгой

Изгой

08.02.2007 20:30:27

Ув. Юла

Если у Вас есть время и конечно желание,-- нырните в историю форума.
Поверьте, я ОЧЕНЬ подробно описывал, что такое: амбивалентность, амбитендентность, паралогичность, расщепление, Болезнь Блейера и. т. д.
Все Ваши вопросы и Ваше недоумение исчезнут сами собой.
Засим прощаюсь. Честь имею. Ваш покорный слуга, некто Изгой.

Цитувати

zorro

zorro

09.02.2007 00:46:19

>>>Цей гумор вже для Вашого вишуканого смаку
http://www.rbc.ua/rus/top/society/2007/02/08/171237.shtml
Я довго ржав.>>>

Kharch, а с какого именно места Вы начали "ржать", если не секрет? ;)

Цитувати

kharch

kharch

09.02.2007 02:04:27

Изгой: Ув. Юла

Если у Вас есть время и конечно желание,-- нырните в историю форума.
Поверьте,...

Ізгой, ти ще забув Р26 і П13. Я просив вийти на зв`язок. Пошла що-небудь в аську і не "удаляйся".
Зорро, Вам маска перекриває сенситивні точки амбівалентності, амбітендентності, паралогичності, расщепленія, та Блейера. Зніміть маску і всі питання ісчєзнут самі собой.
А взагалі там Юла давала посилання на кліп про мене (бога), то подивіться і розкажіть з якого там місця потрібно сміятися.

Всім доброго ранку і також фантастичного дня як вчора!

Цитувати

zorro

zorro

09.02.2007 06:04:33

Возможно, Вы и правы, всё дело именно в маске. А то ведь столько поводов для смеха вокруг - кого-то ограбили, кого-то изнасиловали, кого-то убили, а тут живешь и не замечаешь. ;)

Цитувати

Юла

Юла

09.02.2007 07:40:32

2 kharch

>>>... А взагалі там Юла давала посилання на кліп про мене (бога), то подивіться і розкажіть з якого там місця потрібно сміятися.>>>

О-о-о! Важкий випадок!... Я завсім не збиралася проводити аналогію між Вами та Богом. Дійсно, сміятися там особливо ні з чого. Сам кліп здається мені дуже цікавим. З різих точок зору. Як на мене, то цей відеоролик - маленький шедевр. Мені здавалося, що всі правильно його зрозуміють і оцінять. Це, скоріше, прикол, а не гумор...
Ну і стосовно Вас, kharch: ідея цього мініфільму (притчі?) - "Не тратьте, куме, сили! Спускайтеся на дно!". Забирай, Боженько, свої манатки і тікай від цих нерозумних людей. Всіх щасливими не зробиш... і т. д., і т. п.
На той момент мені захотілося Вас підтримати... Невдало... Тепер жалкую :-(

Цитувати

kharch

kharch

09.02.2007 08:03:12

Юла, а якщо немає бажання на дно? Ви не будете мене засуджувати? - Дуже дякую.
А так, щоб мене підтримати мене проконсультуйтеся в Ізгоя - у нього чомусь дуже багатий словник на психотерапевтичні теми.
Зорро я так розумію що Вам смішно тільки коли як в "Шреку" приклеєна табличка "Сміятися!". Ну типу один дома -1 -2 і т. п. Коли показують як люди гепаються, горять. Але перед цим був напис "кінокомедія". А коли тупорилий мілліардер вислідковується тупорилим грабіжником який в його будинку знайшов всього 1000 баксів заодно правда добре їх пошугавши - це сумно. Мілліардеру і грабіжнику звичайно треба співчувати. Шевеліть трохи мізками Зорро а не тільки своїми правильними установками.
Взагалі вчора був прикольний день. Повний оптимізму, іонізованого снігу, казкових льодяних доріг по всьому місту. День коли літаєш, коли смішне те, на що не говорять "Смійся!".
Після того, як засудили і я тут сиджу забитий і незрозумілий обізваний дураком психом якось слабо віриться що це буде ще.
Але що для цього треба? Щоб тебе всі розуміли? - нісенітниця!
Просто гарний обмін речовин або вміння накачати себе правильним духом.

Всім вдачі!

Цитувати

kharch

kharch

09.02.2007 18:36:14

Там можна сміятися з місця про таблетки доктора Джобса
http://pcnews.ru/top/iphone-geekculture-ibooth-2day-155397.html

Цитувати

Olga

Olga

09.02.2007 20:46:40

Ходят две подружки по магазинам модной одежды. Зашли в один и просят продавца помочь подобрать прикид. Он: - Какой у вас размер? - Рост 170, вес 60, фигура 90-60-90, размер груди 3, волосы... Вторая: - Анька, очнись, ты не в ICQ!!!

Цитувати

zorro

zorro

11.02.2007 10:47:30

kharch: Юла, а якщо немає бажання на дно? Ви не будете мене засуджувати? - Дуже дякую.
А...

>>>А коли тупорилий мілліардер вислідковується тупорилим грабіжником який в його будинку знайшов всього 1000 баксів заодно правда добре їх пошугавши - це сумно. Мілліардеру і грабіжнику звичайно треба співчувати.

Ну, про "тупорылость" миллиардера и грабителя в статье ничего сказано не было.

Никому из них не сочувствую, но и причин для смеха, а тем более "долгого ржания" также не вижу.

Цитувати
<< 67 68 69 70 71 ... 188
Архів