Немного юмора...

Евроинтеграл

Евроинтеграл

07.02.2007 13:58:09

оптимистка: Пытаюсь себе представить, как это выглядит-режет ГЛАЗ серпом по ЯЙЦАМ. Оригинально,...

О владельце яиц и о владельце глаза ничего сказано не было.

А Вы пофантазируйте.
Оптимистичненько так пофантазируйте.

Цитувати

оптимистка

оптимистка

07.02.2007 14:02:12

Наверное, с фантазией туго-у меня все равно получается, что либо глаза, либо яйца не на месте А против владельца оных я ничего и не писала.

Цитувати

Ivan

Ivan

07.02.2007 15:19:25

О "фантазии" и "окулисте"

Харч, направление к окулисту - FALSE
Там надо было бы к хирургу, но видимо яйца крутые, серп только пощекотал :)
Второй орган в той фразе - имя собственное :)

для развития фантазии:
Посылает жена программиста в магазин и говорит:
- Купишь батон, если будут яйца, то купишь десяток.
Приходит программист в магазин:
- Мне один батон.
Дают батон.
- А яйца у вас есть?
- Да.
- Тогда мне ещё девять батонов...

Цитувати

kharch

kharch

07.02.2007 15:43:26

У Івана сьогодні явно вдалий день!
От і ходиш так на форум щоб коли почуваєш себе тупим зрадіти що світ врятовано бо в ньому є розумні люди.

Цитувати

Saparmurat

Saparmurat

07.02.2007 15:58:09

OKO, eto chto za takoj monastur v nete_, ja zshe k vam ne domoj prishel so svoim ustavom, u vas svoi ustanovki, u menja svoi, Celuju

Цитувати

Yelena

Yelena

07.02.2007 16:09:00

Сапармурат! К факторам, раздражающим некоторых на форуме, как-то писание постов транслитом, вы прибавили еще один - "целую!" в конце?:-) Посмеялась, это лучше анекдотов сегодняшних...

Цитувати

kharch

kharch

07.02.2007 16:21:57

Прийшов сюди, щоб вибачитися перед ОКО.
Такий він тут вже зацьоманий і запльований, що страшно сказати.
Монастир зруйновано, ніхто не поважає.
Навіть прийшлося діставати анекдот зі стандартного набору колінних інтелігентів. Я точно згадав що точно такий самий анекдот про мінет розповідав в одній із тем Ізгой. Крім всього іншого - дуже бородатий анекдот в середовищі юнців які намагаються виглядати дорослішими і відвязанішими будь-якою ціною.
ОКО - вибач мене. Я знаю, що такі яскраві люди як ти потерпають від обстракізму натовпу. Не сприймай це серйозно. Адже це всього природа речей - що сієш те і жнеш. Тобі ніхто не подобається віртуально - ти нікому не подобаєшся віртуально.
Я не бажаю тобі бути цукром.
Будь просто собою і менше бурчи. І до тебе потянуться люди.
Ще раз - вибач мене за критику.

Цитувати

Ivan

Ivan

07.02.2007 17:13:05

"От і ходиш так на форум щоб коли почуваєш себе тупим зрадіти що світ врятовано бо в ньому є розумні люди."

На днях буде 10 років, як ми знайомі...
Дякую за увагу до такого, насправді, незначного призу, як я. (Це з твоєї "пропозиції вмерти" :)))

Пишу це для ОКО, - Харчу інколи можна вірити ;)

Цитувати

ОКО

ОКО

07.02.2007 18:12:41

kharch: Прийшов сюди, щоб вибачитися перед ОКО.
Такий він тут вже зацьоманий і запльований,...

Саша, у тебя есть индульгенция от меня, ещё со встречи на первых шашлыках :)

Иван, ок.
Саша-хороший человек, имеет свои особенности конечно, но одобряю ваше общение :)

Сапармурат, в данном случае под чужим уставом подразумевалось следующее. Странно что приходится напоминать вам, но -
в интернете на форумах считается признаком плохого тона, неуважения к собеседникам писать сообщения на транслите, и большинством правил эта затея пресекается!

Цитувати

kharch

kharch

07.02.2007 19:45:40

Блін, яке солодке слово - "індульгенція"!
В мене зараз чудовий настрій. Я пишу халтурку, слухаю улюлений "Blue System".
А тут ще такі гарні слова від мого чудового друга.
Я, власне, зайшов сюди бо мене мучає совість. Я приписав моєму шановному земляку Ізгою право першої ночі з анекдотом про мінет. Потім пошуком шукав що говорив про мінет Ізгой. Говорив він тільки про українок, які ублажають росіян на Тверской. Я не виключаю, що анекдот Ізгой не розповідав а розповідав його хтось інший. Тому заочно зірку нашого форума Ізгоя прошу вибачення за пургу.
Нехай мене пробачить Юла, яка говорить тільки по темі, але все ж не скажу нічого особливо нового - нам цікаво і наш гумор відмінний коли говорять про нас улюблених. От мені про Ізгоя і ОКО прийшла така аналогія. Хто дивився фільм Квентіна Тарантіно "Від заходу до сходу" (От заката до рассвета) там були два подільника брати чи як брати - Клуні і Тарантіно. Ну попали вони в переділку в мексиканському кабаку і Тарантіно поцарапали вампіри. Ну вже Клуні цих вампірів мочив і мочив. ОКО зараз один - братана поцарапали і він десь пропав а вампіри не сплять.
Аналогія з вампірами видумана. Нікого конкретного я не мав на увазі. Просто інколи хочеться придумати щось прикольне. Ну на що мізків вистачає.

Всім гумору!

Цитувати
<< 65 66 67 68 69 ... 188
Архів