kharch
24.01.2009 04:31:07
Мушу визнати, Юлька зараз виглядає непотопляємою.
В своєму кобінеті у кобміні вона була хазяїном становища на передачі Шустера.
Бідний Йорік(Фірташ)! Недовго залишилося жити його імперії.
Схоже що захист пробито і один динозавр скоро з`їсть іншого.
Всі розуміють що рухає Юлькою - жадоба до влади будь-якою (брехня, підступ, зрада, продаж національних інтересів) ціною.
Але нікого іншого навіть близько немає.
Я би на місці Фірташа, Ахметова, Коломойського терміново шукав незаплямованих людей і розкручував, розкручував, розкручував.
І дупутатам треба платити щоб вони лобіювали нормальні закони.
Робив би все, щоб на Україні панувало верховенство закону, непідкупність суду.
І грати треба по кардинально іншим правилам. По правилам нової і справедливої країни. Тільки тоді її можна розбити.
Юльці треба щось протиставити.
От зробили ж зараз примочку з ГАІ. І виявляється, що легендарна незаконослужняність українців на дорогах - чистої води міф.
Тане як роса на сонці коли приходять фотоштрафи 6000грн за веселу, потужну, з вітерцем поїздку фотоавтобаном Київ-Одеса.
Фюрерів у юбці ще не було, але видно - що будуть.
Коли вона досягне абсолютної влади вона знищить всіляку демократію на Україні.
ОКО
24.01.2009 20:55:06
Не тужи за очередным гнилым помаранчем! )))
Следующим твоим разочарованием будет(или стал) Ющенко..
Не сотвори себе кумира! ))) Читай хорошие книги и думай.
kharch
26.01.2009 07:12:53
ОКО, тебе вводить в оману моя синя рожиця?
Та то - не правда. В мене на обличчі завжди посмішка, навіть якщо виглядає як ідіотська.
Я не боюся виглядати чи опинитися ідіотом.
Це як мала дитина, яка вчиться ходити. Будеш боятися - ніколи не навчися.
От Росія ніколи не буде ходити, ніколи не підніметься з колін. Завжди буде молитися на паханів і прибирати за ними парашу.
А Україна - буде літати. Гордо розправить плечі, висушить на сонці всіх вороженьків. Наш дух - незламний.
Все буде добре.
ОКО
26.01.2009 11:01:08
Рождённый ползать, летать не может!
ОКО
26.01.2009 11:05:52
Ваше помаранчевое кодло обделалось до такой степени, что прозрели и ахнули даже вы, те на чьих плечах ющенки-тимошенки-морозы-черновецкие и пришли к власти в 2005.
Так нечего пенять теперь на зеркало, что у вашей власти рожа кривая и в пупырышках!
кыргыз
26.01.2009 12:58:44
Украина будет летать? Шо Опять?Да мы уже залетели сами знаете куда. А кто на сей раз летчик?Неужели-бджолы?
Itel
26.01.2009 15:33:53
А я думала, все кыргызы знают, что главное не "кто летчик", а чтобы лететь "косячком"
kharch
26.01.2009 18:06:50
ОКО: Рождённый ползать, летать не может!
Та я не чіпаю тебе ужик. Повзай собі.
Ітел про косячок - вдалий жарт.
кыргыз
26.01.2009 20:28:41
Тю! А я о чем?Эти бджолы не то что накурились, они уже и обкололись так, что не знают куда и лететь-то. Хоть бы доползти. Вопрос-куда?Тятька Буш был последняя надежда. Разьве только соседи -поляки, которые с западной Украины все сигареты вывезли. Комерция однако.
Gib
27.01.2009 02:15:19
Стоило только окунуться с головой в работу, так тут снова кацапская черноротая сотня на нашу милую Украину свои зубы оскалила. Пропагандируют нам тут маразматические идеи из кандидатской диссертации унтер-пришибеева Путина. Посмотрите на российские индексы, капитализацию, ваши последние показатели и переосмыслите свои великодержавные вызовы. Вечная мерзлота в ваших русских мозгах, тыва, ханты-манси и бескрайняя тундра. Полное отсутствие исторической перспективы.