kharch
21.11.2009 19:42:18
Вітаю, Юліан. Противсіх - це імпотенція. Думаю все таки буду голосувати за Юльку в першому турі.
Ну що ти зробиш - харизма в неї, з Путіним домовляється, з заходом.
І кожний ревнує коли на цей раз домовилася не з ним.
http://pravda.com.ua/news/2009/11/21/105717.htm
Не бачу нічого поганого, що наступний президент буде ходити у юбці.
Якщо Гіб каже, що безнадія, то треба щоб вона хоча б якась поновлена була.
І треба, нарешті прибрати з політики це чмо - ВЯ. Хай краще йде збірну України тренувати.
http://www.champion.com.ua/wc2010/4b0658e7436be/view_comments/
донецк-1 - 21.11.2009 08:17
Тренером надо поставить лидера партии регионов Виктора Фёдоровича Януковича или
кого-нибудь из его заместителей. Или хотя-бы чтоб партия регионов курировала сборную. Тогда будет толк
Гіб - браво за відповідь. Хоч ти і із смерша, але захід на тебе впливає явно позитивно.
Коли так відповідають люди на несимпатичну відповідь, я зразу згадую американця, якого несподівано в затемненому місці зустрічають три шкафи і він без всіляких затримок добродушно і просто говорить "Good evening, gentlemans". Ну що ти в нього, гаманець після цього попросиш? Звичайно розпливешся в посмішці і привітаєшся у відповідь.
Gib
21.11.2009 21:19:40
Ненсі Пеллосі після інагурації Хаміда Карзая виступила і сказала, що така афганська влада не варта того, аби за неї воювали і гинули американські вояки, аби американські люди утримували за десятки мільярдів долларів цей кодляк корупціонерів, казнокрадів, зрадників і наркоділків...
Нам так само після виборів можуть сказати, робіть що хочете, нам до вас нема діла...
Olga
22.11.2009 23:54:13
Да не пройдет Яценюк во второй тур. У нас не Россия - милитари - не тот имидж. Это, кстати, и Гриценко касается.
Яценюк до всей этой рекламной компании в стиле "Свердлов снова с нами" казался поприличнее других.
Борода
23.11.2009 09:54:25
Делайте ставки, господа, делайте ставки!
Борода поработает букмекером! Коверным в 2004 г. он уже работал!
Olga
24.11.2009 21:23:52
Фигушки! Мы уж лучше вместо выборов посетим какой-нибудь курорт.
Viki
02.12.2009 12:44:09
О, ось і почалися дєбати )))
сперше на думку завжди приходить це:
На вопрос "Как вы относитесь к правительству?"
"Пошли на..." ответили 33% опрошенных
"Пошли в..." ответили 27%
"пошли к...." ответили 35%
не определились, куда- 5%
... але мусиш обирати, бо особисто для мене позиція страуса не подобається з обох сторін)))))))))))))
kharch
03.12.2009 12:21:42
Тю, а я читав в деяких живих журналах, що однією з найбільших еротичних фантазій жінки є пригода яка недалека від позиції страуса.
Viki
04.12.2009 06:40:33
чого хоче жінка - це питання на віка)))
kharch
04.12.2009 07:55:42
Так, жінки загадкові створіння.
Здавалося б вперше за роки незалежності ВОНА має реальний шанс перемогти.
Але кого не спитаю з жінок - вони проти НЕЇ.
Можливо тому що більш мудрі і краще ніж чоловіки відчувають що ВОНА за штучка.
І кров іде тільки до голови, коли думають про НЕЇ.
Українському політикуму потрібна свіжа кров. Все застоялося. Ніхто нікого не боїться. Всі тільки махають кольоровими зі світлодіодами мечами, але ніхто навіть не збирається зрубувути жодної голови цих чотириста-голових чудовищ.
А по нормальному вже повинно сидіти кілька десятків депутатів.
І не по пару років - а і по довічному можна було б когось.
Омелю я би посадив щоб не ганяв на переходах.
Він може і гарний дядько, але це була б жертва "щоб інщим не повадно було".
Пора приземлятися самим з небес щоб народ не зробив жорстку посадку.
Особисто я радий був би однаково перемозі Яценюка чи Тігібка.
Хоча 90% впевнений, що Тігібко - тех. кандидат гадюки Тимошенко щоб придавити кролика на взльоті. Тому мріяти що Яценюк з Тігібко як третя сила, яка має реальні шанси на перемогу, тільки якщо домовляться виступати як партнери і єдиним фронтом - марно. Це був би сильний хід. Був би шах і мат. Яценюк - президент, Тігібко - прем`єр - guaranteed!
Тоді би у нас з`явився шанс.
Всім шансів!
Gib
04.12.2009 13:44:33
kharch : 04.12.09 / 09:55
"Так, жінки загадкові створіння.
Здавалося б вперше за роки незалежності ВОНА має реальний шанс перемогти.
Але кого не спитаю з жінок - вони проти НЕЇ.
Можливо тому що більш мудрі і краще ніж чоловіки відчувають що ВОНА за штучка."
Тому що це звичайнісінька тваринна конкуренція сук, на відміну від чоловічої солідарності...