kharch
04.12.2009 13:47:26
Ну так, подивимося як будуть солідаритися ті, хто має реальну можливість перемогти - потрібно тільки домовитися і об`єднатися.
Я маю на увазі третю силу - Яценюк, Тігібко, Гриценко.
Борода
04.12.2009 19:52:33
Подивимось, Харч, подивимось!
К избирательной украинской компании подключились дети:
http://unian.net/rus/news/news-350325.html
Успеха в выборе!
Viki
10.12.2009 08:47:31
у другому турі - між ВОНА і ВОНО, буду обирати ЇЇ. Аргументи такі: гарна, розумна жінка, одягається краще за Меркель ), по конституції вона буде першою жінкою, яка очолить армію України... Ви тільки уявіть собі - стоїть рота солдат, генерали, полковники і т. і., і всі віддають ЇЙ чєсть )))))))))))) Гриценка дуже поважаю, але в нього немає золотого запасу, тому йому важко... можливо в першому турі за нього проголосую...
А взагалі, чим ближче до виборів - тим більше мені подобається наш теперешній президент... він багато не зробив з того, що ми віднього очікували, але й багато що зробив у порівнянні з попередніми керманичами... навіть та банальна допомога на дитину... прийми в 2004 році Янукович, маючи більшість у парламенті, ці зміни про 8.5 тис і все, один козир битий, потім другий... але ж ні, бо бюджет то була їх улюблена кишеня для позики і користуватися могли лише вони нею, навіть при 13% ВВП ))))))))))))))))))))
Борода
10.12.2009 15:08:41
Технология поднятия рейтинга кандидату в Гаранты:
"Размешиваем дрожжи для теста в воде. Пропорция - примерно столовая ложка с горкой на стакан воды. Набираем раствор в шприц 20 кубиков с самой толстой иглой. Перед началом встречи кандидата с электоратом залить содержимое шприца в тело толстого кактуса (желательно, чтобы он стоял поближе к микрофону кандидата). В течении 20...30 минут кактус раздувается от дрожжей и шумно лопается, разбрызгивая свои внутренности в радиусе метр-полтора."
Пресс-служба кандидата может раздавать пресс-релизы о покушении соперника!
kharch
10.12.2009 17:00:36
Юліан, що дрожжи для самогону не підійшли так ти почав мєтать по кандидатам?
Борода
27.12.2009 11:43:41
Что там метать по этим новоявленным Монтекки с Каппулетти?
http://www.zn.ua/1000/1550/68199/
Борода
28.12.2009 10:24:19
А, вот, на чем стояла и стоять будет!, наша духовность:
http://www.segodnya.ua/news/14104280.html
Так что вы там собираетесь выгре..., ой, простите! - выбирать?
kharch
04.01.2010 19:01:18
Сьогодні знову відчув свята.
Якийся парніша напівбандитського вигляду заніс три 700гр подарунки "Святий Миколай" від Контіка, себто Колеснікова. Розпишіться. Питаю від кого - від Януковича.
Дрібничка, а приємно.
А ще - мав колись нещастя вляпатися в Укрпромбанк.
Сума дрібна - 4000грн, навіть поки що не телефонував в Родовід який ніби там отримав їхні вклади на тему як забрати.
А от прийшов лист - відкриваю, думаю Юля запрошує малоімущого забрати свої 4 тис. грн.
А в пісьме два слова "Не скучай".
Типу рік був складним, але Юля!
Ну і проч. короче Юля забрала собі на передвиборчу компанію мої 4тис грн.
А ВФЯ кинув 100грн моїм діточкам на подарунки.
Ну і хто після цього збере майдан?
Всім вдачі!
Olga
05.01.2010 22:02:20
"А ВФЯ кинув 100грн моїм діточкам на подарунки.
Ну і хто після цього збере майдан"
А что, на Майдан за конфеты можно пойти????
МНе это напомнило, кто и почему за ЧЕрновецкого голосовал. Как будто гречки никогда не видели....
kharch
06.01.2010 16:52:55
Ой, Оля, привіт! Класна погода на свят-вечір - сніг мете, сосни гнуться.
А я тут підпікаю сирих та грію замерзлих.
Так що Ви - по адресу.
Новітня Історія України знає кілька майданів.
На тру майдан я навіть гроші посилав.
Всі інші були за гроші.
Доречі перший дав результат. А всі інші - марно витрачені гроші.
Просто пацан працює. В одних забирає, іншим дає. І йому незрозуміло чому кияни за нього не голосують. А Юля - чиста популістка.