Новая Власть: Слова и Дела...

Olga

Olga

06.01.2010 22:02:37

Привіт, привіт!
Всіх православних вітаю з Різдвом Христовим!
Погода, дійсно, різдвяна, вперше за багато років:)))

І вперше за останні півроку песик Васілій, гібрид кавказця та двірняжки, що мешкає на стоянці та дуже полюбляє рубець, не вибіжав вітатися. Хлопці кажуть - на битки та котлети вже дивитися не може, вранці поїв снігу, чхнув на ковбасу і пішов у будку знову спати.

Цитувати

kharch

kharch

09.01.2010 17:09:47

Прикольний плакатік. Взагалі фото з котами майже завжди безпрограшні. Природна грація
http://img.blogs.pravda.com.ua/images/doc/a/b/ab732-rgb0preview0julia0porvu.gif

Цитувати

Viki

Viki

18.01.2010 08:09:45

>>>А, вот, на чем стояла и стоять будет!, наша духовность:
тема ця замусолена вже до дірок і що з того...)
Ви справді вважаєте, що Бузина написавши про Тараса Шевченко якусь викриваючу ніби книжку, прославився до світових висот?!або здобув, чи показав хочь десяту частину таланту Шевченка як поета або художника?!
На сьогодні, я б Вам порекомендувала почитати про Горбуліна, його книги, і як кучка шакалів, "мега-політологів" та "супер-журналістів" вже протягом 2 місяців намагаються знайти і визначити його нібито русофобські настрої... і що прикольно, це останнім часом на тлі, наприклад, ноти до Росії від (тут увага) Азербайджана ?!

Цитувати

kharch

kharch

18.01.2010 10:56:48

Наївний Мальборо в "Реальних цінах" написав що Юлі кронти.
А от я вважаю що Юльку вже можна поздоровляти.
Достатньо глянути ось сюди
http://cvk.gov.ua/vp2010/wp0011.html
і згадати що в 2004 у Ющенка навіть близько не було такої підтримки у східних регіонах.
Народ погрався у демократію, проголосував серцем, а другий тур вже будуть голосувати розумом.
І тут вже ніякі фальсифікації не допоможуть Януковичу навіть наблизитися до результатів свого третього туру у 2004.
Міліція з народом Юлею, думаю, навіть на Донбасі.
Адмін-ресурс - в основному там же.
Росія з Алою Пугачовою - там же.
Хто з Бичком?
Бабки фанатки? В другому турі вони не зможуть голосувати по домам. Придеться вставати з кладовищ і приходити на ділянки.
Одним словом не знаю чи можна вітати Україну, але Юлю - однозначно.

Всім вдачі!

Цитувати

Viki

Viki

18.01.2010 14:58:11

>>>Одним словом не знаю чи можна вітати Україну, але Юлю - однозначно.

kharch - мені подобається Ваш оптимізм! Але, знаєте, всі ті, хто отримав 3,4, 5... місця.... налаштовані на дострокові парламентські, ну і далі на великі торги... тому ці вибори будуть скоріш за все номінальними... єдина, кому вони не потрібні - це Юля)))) ну а східні регіони і мене вразили ) хоча, вона дійсно зробила реальні речі для металургів, починаючи з завезення обладнання і закінчуючи транспортним перевезенням (як відомо всі залізниці працюють собі в мінус зараз, така собі жертва заради валюти в країну)... Доречі, така сама схема працювала і в 2004 році, але різниця тут - ЦІНИ на метал... суперприбуток і гроші в офшор, або вихід з кризи...)))

Цитувати

Борода

Борода

18.01.2010 17:26:39

Viki:
"Ви справді вважаєте, що Бузина написавши про Тараса Шевченко якусь викриваючу ніби книжку, прославився до світових висот?!або здобув, чи показав хочь десяту частину таланту Шевченка як поета або художника?!"

Если Вы заметили, Вики, я нигде такого не писал. Бузина - это Бузина. Но Бузина не только подметил (это и я раньше знал, и про Драча, и про остальных, еще в середине 70-х - 80-х!), но и ДОКАЗАЛ, чего стоит нынешняя духовность национал-патриотов. Увы нам, но эта духовность зависит исключительно от размера корыта! Как говорят математики, это необходимое и достаточное условие!
Или Вы сможете ОПРОВЕРГНУТЬ его факты? ;)

Цитувати

Борода

Борода

18.01.2010 17:31:02

kharch: Наївний Мальборо в "Реальних цінах" написав що Юлі кронти.
А от я вважаю що Юльку...

"А от я вважаю що Юльку вже можна поздоровляти."

Угу. С учетом того, что ею было отдано указание иметь разрыв в первом туре не более 5%, а в случае двузначной цифры (а она уже есть) - всех в сад!
Это уже конец, Харч. Учи феню - пригодится! :))

ПЫ. СЫ. Самое страшное - обмануть массы. Последствия будут непредсказуемые.

Цитувати

Viki

Viki

19.01.2010 07:43:35

"но и ДОКАЗАЛ, чего стоит нынешняя духовность национал-патриотов"

я перепрошую, якщо Ви хочете опиратися на його статтю і його факти, то тут треба казати про цих конкретних людей, хіба ні?! (до речі, факти ці затаскані вже багато років і деякі з них мають офіційне спростування, десь в 2005 вже проходили, посилань не даю, треную пам`ять)
І хто сказав, що саме ці люди мають мають означати для нас націонал-патріотичну духовність сьогодення?! Це Бузина вирішив? а хто такий Бузина?!)))) Я тільки маю надію, що коли Ви побачите іншу статтю, наприклад, про інших націонал-патріотів (думаю, що Бузина теж прекрасно про них знає, але писати йому про них не вигідно, у нього ж свій імідж ) ), Ви не перегорнете сторінку, вважаючи, що основний висновок щодо "духовності" Ви вже зробили...;)

Цитувати

kharch

kharch

19.01.2010 09:07:03

Вітаю всіх з початком справжньої політики в Україні!
Нинішні вибори з великого розчарування починають перетворюватися у велику рушійну силу нашого розвитку. А тим, хто розчаровний - вітаміни.
Тепер я без всіляких сумнівів буду голосувати за бабу з косою.
http://pravda.com.ua/news/4b556ad75e930/
Це крок справжнього політика і це разюче контрастує з оборудками донецьких, які вже готуються щось там захищати навіть не зрозумівши що вони програли ще до того, як почали. До того ж те, як вів себе Янукович з журналістами показало що він як був хамом так хамом і залишився.

Всім вдачі!

Цитувати

kharch

kharch

19.01.2010 10:32:26

Жадність фраєра згубить
http://pravda.com.ua/news/4b5575277727c/
Це - протилежне до того, що робить Юлька.
Послати нах сили які стартували з нуля і разом набрали майже скільки, скільки дає вірний електорат східних областей.
І де там мізки?

Цитувати
<< 350 351 352 353 354 ... 548
Архів