Борода
19.01.2010 14:39:57
kharch: Вітаю всіх з початком справжньої політики в Україні!
Нинішні вибори з великого...
Харч:
Ню-ню... А свою ссылку до конца дочитал? "Однак соратники Тігіпка менш категоричні. Вони стверджують, що їхній лідер узяв паузу на 10-12 днів, щоб обміркувати всі можливі варіанти, пише видання.
У штабі Тимошенко не приховують розчарування заявами потенційного партнера. "
Так отож! Принципы Маккиавелли живут и побеждают!
Viki:
"до речі, факти ці затаскані вже багато років і деякі з них мають офіційне спростування, десь в 2005 вже проходили, посилань не даю, треную пам`ять"
От этого они не перестают быть фактами! Вы же свои так и не привели, не так-ли? ;)
"І хто сказав, що саме ці люди мають мають означати для нас націонал-патріотичну духовність сьогодення?!"
А кто еще? Этих "духовных" лидеров нация собственноручно выбирала в парламент. Или у Вас там есть примеры иных, более достойных письменників? Ну, так расскажите мне о них скорей!
"Це Бузина вирішив? а хто такий Бузина?!"
Такой же гражданин, как Вы, и я. Разве что, в вопросах этики "плавает".
"Я тільки маю надію, що коли Ви побачите іншу статтю, наприклад, про інших націонал-патріотів (думаю, що Бузина теж прекрасно про них знає, але писати йому про них не вигідно, у нього ж свій імідж ) ), Ви не перегорнете сторінку, вважаючи, що основний висновок щодо "духовності" Ви вже зробили...;)"
А Вы приведите мне ФИО нынешних діячів культури, которых считаете достойными. Что-то со зрением у меня слабовато стало...
Viki
20.01.2010 07:28:13
>>>От этого они не перестают быть фактами! Вы же свои так и не привели, не так-ли? ;)
Ви пропонуєте мені написати про них статтю? Не зрозуміла, виступити критиком їхніх віршів? Дати оцінку їх діяльності в Русі?... Я не пишу в газети, я не журналіст - я заробляю на життя іншим )))) Я Вам написала, про те, що є і інші факти, шукати посилання на них я не буду, бо треную пам`ять, намагаюся пам`ятати, що читала))))...
>>>А кто еще? Этих "духовных" лидеров нация собственноручно выбирала в парламент.
Якщо нація зараз обере мичащого Януковича, Ви який висновок зробите?)про духовність, освіченість, розум... нації?)
>>>Такой же гражданин, как Вы, и я. Разве что, в вопросах этики "плавает".
ні, мене сюди не дописуйте... якщо Ви підтримуєте його думку, то такий як Ви... бо в мене інша думка, інші "духовні" лідери... доречі, чому саме ці лідери повинні бути в парламенті ?! Тобто не треба узагальнювати... ось я до чого
>>>А Вы приведите мне ФИО нынешних діячів культури, которых считаете достойными. Что-то со зрением у меня слабовато стало...
Борода, я як людина, яка носить окуляри ще з дитинства, авторитетно заявляю - зір треба тренувати!!! А не шукати поводиря...)
kharch
20.01.2010 11:58:04
І оці люди голосують за своїх?
http://www.ostro.org/articles/article-1210/
Я фігєю, дарагіє таваріщі.
Ну хіба що там пишуть що Юлька всіх сажає в концтабори.
Прошу Вас ради Правды Божией на Земле ради всего святого посетить меня в тюрьме, если можно с кем ни будь из указанных мною депутатов. Я хочу передать Ренату Леонидовичу письмо, в котором докажу ему свою непричастность к взрыву на стадионе. Если же Ренат Леонидович не захочет отменить свое решение в Верховном Суде, мне никто не поможет и невинный будет утвержден на пожизненное лишение свободы.
Я хочу умереть в лагере, среди людей, я смогу увидеть своих внуков и подержать их на руках, которые родились когда я уже находился в тюрьме. Для этого я должен получить любой срок. Я сильно болен и скоро помру в тюрьме. Суды ничего не решают. Все будет по воле Рената Леонидовича, особенно шансы мои упали до нуля, после моих выступлений в суде. Я знаю, это не прощается, но хочется верить в доброту Рената Леонидовича и его решение.
Olga
20.01.2010 23:43:37
Борода:
Харч:
Ню-ню... А свою ссылку до конца дочитал? "Однак соратники Тігіпка...
От то ли дело такая духовность!!!
http://www.rg.ru/2009/07/12/bike-site-anons.html
Olga
20.01.2010 23:48:18
http://lh6.ggpht.com/_ymPSmKp4DZk/Sl8aXQApcsI/AAAAAAAAAts/ax7I0uwMrcg/s800/rusbaiker2.jpg
Туда же - духовное мероприятие с благословения главного попа.
Борода
21.01.2010 08:04:23
Olga:
От то ли дело такая духовность!!!
http://www.rg.ru/2009/07/12/bike-site-anons.html
Ну!
Там, хотя-бы, "Путин и Христос!", а здесь сплошные трипольские черепки вокруг...
Не зря, ох не зря, Viki "тренирует память", а мне предлагает вооружиться электронным микроскопом.
Viki
21.01.2010 08:13:05
"Янукович и Тимошенко - это, конечно, хорошо, еще лучше было бы Янукович с Тигипко. Но лучшее - враг хорошего, - полагает Затулин. - Виктор Янукович нам БЛИЖЕ И ПОНЯТНЕЕ".
до цитатнику)))
PS: "... ну что еще пообещать этим казлам, щоб они за меня проголосовали..." Віктор Федорович Регіонов, 2004 рік, фастівський район, думав, що мікрофон вимкнули, але він після мітінга раптово включився, заглючив)))
Я ось тут подумала, може ми невірно зрозуміли його про " тех козлов, которые мешают нам жить"... хм... може він мав на увазу своїх виборців ?! ))))))
Viki
21.01.2010 08:28:41
>>>Не зря, ох не зря, Viki "тренирует память", а мне предлагает вооружиться электронным микроскопом.
Добре, почніть хоч з мікроскопа ) як вам завгодно... просто почніть... ну наприклад, запропоную подивитися на список людей з ВО Свобода, правда, можливо Вам завадить це зробити стереотип про надмірний радикалізм цієї організації... а дарма... довелося спілкуватися... дуже помірковані (ну звичайно ті, з якими я спілкувалася)
Легше за все, Борода, бачити і збирати плаваюче на воді сміття) і думати, що в цій річці риби немає)
Борода
21.01.2010 08:42:28
Та риба є! Але від неї чимось тхне...
kharch
21.01.2010 08:44:32
Olga: http://lh6.ggpht.com/_ymPSmKp4DZk/Sl8aXQApcsI/AAAAAAAAAts/ax7I0uwMrcg/s800/rusbaiker2.jpg
Туда...
Ой, мотоциклістики такі ж майже прикольні як акробатики.
А голови у них відлітають набагато крутіше.
Тільки цього не показують.
Взагалі байкерство - це фізичний ісход.
Я власне зайшов сюди щоб мобілізувати за Юльку.
Молдованин возомнив про себе невідомо що і рветься до влади.
Треба показати йому велику і смачну дулю.
http://www.rbc.ua/ukr/top/show/byut_ne_smog_dogovoritsya_ni_s_s_tigipko_ni_s_a_yatsenyukom20012010byut_ne_smog_dogovoritsya_ni_s_s_tigipko_ni_s_a_yatsenyukom20012010
Анджей, Ваше справжнє ім`я - Цинік. І я теж спокійно багато до чого ставлюся.
І може воно так як Ви кажете так і є насправді.
Але мені зовсім не по барабану, що країною буде правити ЗЕК.
Юлька - воровка? Не пойманий - не вор. А вже піймали - нефіг лізти у владу.
Можна в гольф грати і не будучи президентом.
Я б з задоволенням з`їздив на третій другий тур спостерігачем в Донецьк.
Це моя мала батьківщина і завжди я за дружбу та мир між народами.
Але щось штаб Юльки не загострює акценту на мобілізації!