Борода
21.01.2010 09:07:31
Ничего нового, Харч! Все, как и предполагалось! И Яценюк, и особенно Тигипко, - настоящие хохлы, как и все остальные!
Чудес не будет, никакая "мобилизация" здесь уже не поможет - в СЛОЖИВШЕЙСЯ ситуации к власти ОБЯЗАТЕЛЬНО придет Янукович!
Тем не менее, еще, остается ЗАКОННЫЙ способ ОСТАНОВИТЬ приход Януковича к власти. Как ни странно, решение скрыто в самом "Законе о выборах Президента Украины", ст. 85! Умные люди его слагали! Но от Юльки, в этом случае, потребуется ОТКАЗАТЬСЯ от президентства! :)) Юлька сможет? Она же, по ее словам, болеет за Украину, а не за себя? И, вот тогда, Януковичу возможно станет поставить мат в несколько ходов, как в шахматах! Но только тогда! И других вариантов нет!
Olga
21.01.2010 10:08:05
"И Яценюк, и особенно Тигипко, - настоящие хохлы"
Хорошая шутка, Борода!
Борода
21.01.2010 10:09:42
В каждой шутке - лишь доля шутки...
kharch
21.01.2010 10:15:28
Прошу пробачення, коректне посилання на статтю:
http://www.rbc.ua/rus/top/show/byut_ne_smog_dogovoritsya_ni_s_s_tigipko_ni_s_a_yatsenyukom20012010
Нам дали понять, что С. Тигипко не будет поддерживать нашего кандидата во втором туре. По той простой причине, что Партия регионов уже пообещала этим кандидатам провести досрочные парламентские выборы, в результате которых С. Тигипко может попасть в новую Верховную Раду. При этом, как С. Тигипко, так и А. Яценюку регионалы пообещали по два места в новом Кабинете министров, который будет сформирован по результатам создания коалиции этих сил в Верховной Раде после перевыборов. Ю. Тимошенко дала нам понять, что теперь в ходе избирательной кампании мы можем полагаться только на себя и рассчитывать только на собственные силы"
Чому ці молоді індюки такі впевнені в своїх силах?
На перевиборах у Раду, навіть якщо такі будуть, вони отримають по 0.5% кожний.
Якщо вони не підтримають зараз Юльку.
Невже не зрозуміло?
Скільки людей колись молилось на Мороза. Поки Холодний Сан-Санич не вирішив як Чічіков на таможні "Пора!"(красти). Українці зразу дали такому політику те, що він заслуговував. Його процент менше ніж у чорноротої Богословської.
Політик повинен балансувати і пригати по острівцям які тонуть в надії дістатися гарного острівця а не думати, що зразу задереться на вершину, як тільки піднявся на невеличкий бугорок.
Юлька переможе!
Всім вдачі!
Olga
21.01.2010 11:09:26
Kharch, я вижу все наоборот. Они имеют все шансы получить при выборах в Раду проценты, близкие к нынешним, как раз, если не поддержат ни того, ни другого.
kharch
21.01.2010 12:58:24
Оля, я не буду з Вами сперечатися. Вже не один раз переконувався у Вашій компетентності. Я просто хочу сказати, що тільки ідеалісти можуть казати, що народ вибирає ідеальну владу, ангелів. Насправді вибирають найсильніших. Крапка. Не найморальніших, принципових, розумних і т. д. Просто тих, хто зараз має найбільші шанси перемогти інших так само сильних.
Скажу прямо: Юлька - це мій вибір в порівнянні з Януковичем.
А те, що деякі політики, за яких я віддав голос тільки для того, щоб у Юльки був сигнал проти волюнтариських настроїв починають їй зараз ставити палки в колеса - це скоріше недоліки цих політиків, ніж переваги, з моєї точки зору.
Ви що, реально думаєте що Тігібка з нуля підтримало 13%? З них таких як я процентів 80 - не менше. І дуже добре. Бо такі люди за Януковича голосувати не будуть.
kharch
21.01.2010 13:07:15
І, доречі, кого думає дурити цей молодий чоловік (Яценюк)?
http://www.expres.ua/articles/2010/01/20/35013/
Адже "проти всіх" при нинішніх розкладах значить за "Яника".
Тобто Яник "Фронту змін" зробив кращу пропозицію.
Olga
21.01.2010 13:43:37
Kahrch, та я ж Вами не сперечаюсь. Тут всі висловлююсь суто власну думку, чи не так?
Погоджусь, що вибираюсь найсильнішого - як у тваринному світі. І як у тваринному світі, Юля втрачає певні відсотки тільки тому, що жінка. А у шимпанзе (найближчих наших родичів) домінантний вожак - самець. Чи доводилось Вам бачити по телевізору кадри, коли не дуже розвинуті інтелектуально дамочки казали про Януковича "Він такий мущщина!" Це з тієї серії. "Юлька - стерво, а Янукович - мущщина!" О как!
kharch
21.01.2010 14:09:05
Так, у мене в голові крутился аналогія з тваринним світом, дякую що Ви її тут озвучили. Тому що сумно розмовляти сам з собою. Приємно знаходити однодумців.
Як говорить Брайан Трейсі, треба завжди з повагою ставитися до поступків інших людей, і завжди думати що більшість людей хочуть зробити найкращі з їхньої точки зору вчинки. Немає усталених поганишів (заведомых плохишей). Є тільки різні уявлення про те, що таке добре і що таке погано.
Всім вдачі!
Viki
21.01.2010 14:58:29
>>Та риба є! Але від неї чимось тхне...
ну якщо Вам вся риба тхне, то дійсно про що мова... позиція Ваша зрозуміла)
>>про Януковича "Він такий мущщина!" Це з тієї серії. "Юлька - стерво, а Янукович - мущщина!" О как!
Програма Януковича на ці вибори :
Юлька - дура!
Всєм - всьо!