Борода
24.02.2011 19:27:04
М-да... С патронами не сложилось... И опять будет виноват "великий и могучий"... Шорт подери!
Анджей
24.02.2011 22:09:01
Харч опять рассуждение домохозяек на майдане, ты изучал условия приватизации.???Переходит в собственность объекты недвижимости или остаются в аренде у госсударства если пакет 92 % то это 17376272 акцульки путем простого деления стоимость одной бумажки составляет примерно 0,57 грн. Как раз та что на ПФТС и УХ и ажиотажа на скупку нет бери не хочу. У предприятия куча долгов
не знаю даже с реструктуризацией проблемы по моему еще не решены. Дивы не платит.
К твоему сведению новый владелец Криворожстали весь фри флоат выкупил мгновенно. И это было ожидаемо. Посмотрим после приватизации телекома как поднимется цена на акции которые в свободном обращении.
Если действительно недвижимость переходит в собственность то цена занижена, если нет то продали довольно дорого по крайней мере на сегодняшний момент, но мы этого не знаем, а как можно рассуждать о чем не знаеш.
Саша лучше давай про светлый путь, свободный дух, хлебопечки и петрушку, а если про приватизацию то хотя бы минимально изучи суть происходящего.
kharch
25.02.2011 09:43:03
Анжей, я не супер-бупер бiзнесмен, але менi зрозумiло, що будь-яку хрєнь можна продати дорого для чужих i дешево для своїх.
От скiльки коштує байкове кладовище, на яке я зараз дивлюся з вiкна?
Там же однi кiстки та могили.
Цiна трохи пiднiмається, якщо дiзнаєшся що кiлька кубометрiв землi над могилою коштують бiля 10к баксiв. Ну майже як омрiяна 1к квартира в Києвi. Ну i так далi.
I ти скажеш у ушлих рука не пiднiметься зробити щось подiбне? Да їм насрати, що про них думають, вони безбашеннi щоб подумати вперед i вичислити свою люстрацiю. Вони просто роблять все, щоб могили, померлi и живi навколо них перетворилися в золото, як цар Мiдас. Хiба думають вони ще про щось?
Гепа он робить що хоче в Харковi. I не будуть продаватися кубометри на кладовищах, то буде бiзнес центр чи елiтнi квадратнi метри стояти на тому мiсцi. У зажерливостi(алчность) розуму немає, Анжей. Немає його i в твоїх порадах. Давай я не буду тебе обмежувати у темах, а ти - мене.
Вдачi!
kharch
25.02.2011 09:52:07
Саша лучше давай про светлый путь, свободный дух, хлебопечки и петрушку, а если про приватизацию то хотя бы минимально изучи суть происходящего.
Анжей, в цiй країнi щоб процвiтати на такому серйозному рiвнi як "приватизацiя" треба вчити дуже мало. Замiсть вступати у вуз треба трохи побiгати по Єнакiєво i потирити шапочок. Потiм пiсля ходки гуляти i гвалтувати тьоток i давати по зубам рiзним чмирям. Ну а потiм потихеньку розмiнювати свою совiсть на пiдтримку та гешефт для блатних.
Це як бути адвокатом - не треба вчити законiв i красномовних речей. Треба просто знати куди занести баблос щоб справу закрили.
Анджей
25.02.2011 10:22:54
Харч я не в коем случае тебя нє обмежую. Всем известны схемы прихватизаций одна из них выпуск облигаций, потом их выкуп, далее невозможность предприятия эти облигации погасить и все предприятие в нужных руках. Возможно так будут приватизирована генерация. Но причем здесь телеком. Только одна компания подала заявку причем австрийская. Пока никто не знает чьи интересы она представляет и для какой финансово-промышленной группы в будущем произошла эта покупка. А есть и такая версия, что вольют они туда бабла сделают прибыльную конфетку и перепродадут дальше. Я понимаю твою нелюбовь к этой власти, но надо быть хоть чуть чуть объективным а не валить все под одну гребенку. Вот даже телефон умудрился приплести и сравнить с манчестером что меня очень улыбнуло.
Посмотри хотя бы элементарные мультипликаторы EV/S или P/E в телекоме если не видно черной схемы приватизации, или она умело скрыта. Должно хоть что-то быть связанное с экономическими показателями или удобней в стиле болтовни домохозяек сравнивая телефонную трубку с футбольным мячом.
Анджей
25.02.2011 10:29:11
kharch:
Анжей, в цiй країнi щоб процвiтати на такому серйозному рiвнi як "приватизацiя"...
Опять одно и тоже уже по 100 му кругу Шапки -, Енакиево -тюрьма. Начинаю подозревать, что оранжевые не люди телевизоры, а люди роботы.
kharch
25.02.2011 11:19:55
Анжей, гуд бай. Говорити немає про що.
Анджей
25.02.2011 11:36:33
Саша мне очень интересно говорить и почитать мнения и версии, что будет с телекомом после приватизации, как пройдет реструктуризация долгов, станет ли он прибыльным, будет ли в дальнейшем размешение IPO на Гонконгской или Франкфуртской бирже и мног. других действительно интересных вещей. Но когда разговор смешается в сторону шапок и Енакиево, действительно разговаривать не о чем.
kharch
25.02.2011 12:02:17
Анжей, тiльки не треба з себе тут дєвочку в бiлому платтячку корчити коли говориш з широко вiдкритими блакитними очима чому акцiї Телекому не котуються у вiльному продажi чи чого там тiльки один покупець.
Тому що там стоїть приставний Дзекон, якого нормальний власник без кришi вже би давно пiдвiсив за яйця за те, що вiн робить iз золотою куркою.
Ну так, вiн генiй - треба бути генiєм щоб компанiю яка приречена приносити прибутки за рахунок спадкової та штучно пiдтримуваної (лiцензiя на 3G тiльки в них є - iншим не дають) монополiї зробити збитковою.
Не треба бути умнiком i говорити як попугай слова IПО, бiржа, Лондон, акцiї щоб зрозумiти: людину приставлено для того, щоб максимально занизити цiну компанiї для наступного безальтернативного власника.
Ми живемо в епоху телекомунiкацiй i iнформатизацiї. Всi знають що навiть в глухому селi через 10-20 рокiв iнтернет буде еквiвалентним слову електрика. I провайдер буде косити бабки так само як енергокомпанiї, бо люди сьогоднi не можуть жити без однокласникiв а завтра вони не зможуть жити без самої свiжої iнформацiї i можливостей отримувати послуги i заробляти дистанцiйно.
А ти тут починає пускати слюну i говорити дебiлiзуючi слова "збитки", "цiна акцiй падає". Ти не заставиш мене пити валiдол, я за тебе не переживаю, бо знаю - що то напускне i замовне. Їдь краще в австрiю кататися на лижах.
Бакс-Мани
25.02.2011 12:27:35
Харч, вы все-таки расскажите про воровство Криворожстали патриотами Украины!