Бакс-Мани
23.02.2011 07:13:02
Харчу ближе и роднее кадровая политика предыдущей власти, когда должности раздавались супер-элите- кумовьям и элите- односельчанам из Хоружевки.
Циник
23.02.2011 08:27:46
Бакс в стиле "сам дурак", зачетно :)))
kharch
23.02.2011 10:16:48
Бакс-Мани: Харчу ближе и роднее кадровая политика предыдущей власти, когда должности раздавались...
Ну так їх хоч називали "любi друзi" - своїми iменами.
А то бандитам стало сумно i тошно що їх називають людьми ("Україна - для людей") i вони вирiшили називати себе елiтами.
Думаю, нас скоро чекає вибух творчостi "народних" скульпторiв, художникiв, телевiзiйникiв на тему
"Третя ходка".
Бакс-Мани
23.02.2011 18:06:05
Харч, мы уже смогли оценить "выдающиеся творческие достижения" предыдущей власти. Я не думаю, что с ними можно сравниться по убожеству и агрессивной бездарности.
Idalgo
24.02.2011 06:31:16
"Я не думаю, что с ними можно сравниться по убожеству и агрессивной бездарности."
По этим параметрам может и нет. А вот по наглости, беспринципности и абсолютному отсутствию каких-либо моральных принципов нынешние "прохфессионалы" при власти тех уже давно переплюнули.
kharch
24.02.2011 08:29:37
Бакс, якийся Ви злий останнiм часом. I все хочете мене зробити винним у всiх проблемах. "убожество и агрессивная бездарность" в наших умовах зародишевої демократiї, як показує досвiд, набагато краще для розвитку бiзнесу в країнi нiж теперешнi рвачi. Я маю на увазi коли державний контроль послаблено бо бездарнiсть не дозволяє органiзувати цей контроль на потрiбному для смоктання кровi рiвнi. Нинiшнi рвуть граблять все що бачать. Слава богу багато чого можна приховати. Але це далеко не для всiх. Бiзнесу тут приходить кiнець, оскiльки нинiшня влада чiтко показала що вона не буде церемонитися коли побачить снiданок зi свiжою кров`ю. Справжнi хижаки. Популяцiя оленiв значно зменшиться.
Борода
24.02.2011 09:21:24
Харч:
"I все хочете мене зробити винним у всiх проблемах"
А кого же еще? Кто сожрал мою колбасу в 80-е? Нахал! До сих пор масло приходится намазывать прям на сало...
"Популяцiя оленiв значно зменшиться."
А может в этом и есть сермяжная правда?..
Ты уже готов доставать патроны?
Циник
24.02.2011 09:25:19
"Украина для людей" в действии.
Список людей прилагается...
http://obkom.net.ua/news/2011-02-24/1040.shtml
kharch
24.02.2011 11:24:41
МЮ за цiною трьох Укртелекомiв.
http://korrespondent.net/sport/football/1189865-katarskie-shejhi-gotovyat-novoe-predlozhenie-po-pokupke-myu
Кiлька тисяч км оптоволокна якi опутали всю україну, куча тьоток в прийомних центрах, тисячi професiоналiв, найкращий загальнонацiональний iнтернет та телеком провайдер який тiльки на абонплатi за телефон генерує близько 3.6 млрд грн за рiк коштує ВТРИЧI менше нiж 22 хлопцi в червоних майках i бiлих трусах, ну ще Фергюсон який постiйно жує жвачку.
Ну принаймнi так вважає смотрящий по Укртелекому дЗЕКон.
Дзекон: стартова цiна Укртелекому була завищена
Стартова цiна ранiше виставленого на приватизацiю 92,791% держпакета акцiй ВАТ «Укртелеком» (10 млрд. 500 млн. грн.) є завищеною.
http://www.unian.net/ukr/news/news-420605.html
Я так думаю що це Бакс називає оголтєлим кричущим прафесiоналiзмом.
Я з ним згоден.
Бакс-Мани
24.02.2011 17:00:52
Харч, я опять вам напомню о преступлении вашей любимой предыдущей власти- продаже государство-образующего комбината Криворожсталь и последующем воровстве этих денег. Так поступили настоящие патриоты Украины, не-бандиты, а честные люди, профессионалы.